reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
hej :)

Odwołuję to co mówiłam wczoraj, ze Iguś grzeczny:no::no::no:o matulu ja nie wiem co w niego dzisaij wstąpiło:szok::szok::szok::szok: Ledwo co daje rade dzisaij z nim:angry::angry: nie wspominając o tym, ze wstał o 6:szok::szok::szok::szok:

Martolinka, nooo najwyższy czas spakować torbę:tak::tak: ja muszę sobie jakąś kupić, bo nie mam:-p:-p:-p

Kwiatuszek przykro mi z powodu @@:-(

Calogera, poczekaj jeszcze ze dwa dni:tak:

Dana &&&&&&&&&&&&&&&
Liv imprezujesz???

zaraz zobacze jak smakuje odgrzany kotlecik drobiowy z serem i pieczarkami, jak ok to bedzie to, a jak nie to pizza bedzie albo zapiekanki, bo po ostatniej fasolce wszyscy stekali, ze za ostra:-D

czy ja wiem czy imprezuje, pic raczej nie bede, chyba, ze likier z moroszki

wika, no mialas cisze przed burza;-) daj mu sie wyszalec poki masz jeszcze wzgledna sile:-D

edytuje
kotlecik odgrzal sie dobrze w mikrofali, wiec mam problem z glowy :)

Ostatnia edycja:
Martolinko wspomniałaś o szaszłykach o jaa ojejku i coś narobiła? soczyste szaszłyczki z grilla bądź z piekarnika mmmm pierś z kurczaka, cebulka, papryczka, bekon, ogórek mmmm a ma już bigos i spagetti :baffled:

Kwiatuszku przykro mi, ale pomyśl dziś pierwszy dzień wiosny a wraz z nim nowy udany cykl:-)

Calogera jeżeli jest jeszcze nadzieja to jej nie trać :tak:

Bunny to ja Cię na kwietniu spotykam a tutaj nie? wstyd :-p

Wika ja od kilku tygodni oddaje złości chłopców w ręce męża, nie mam na to sił złoszczę się szybciej niż oni więc za wczasu wychodzę :-paż dziw że Piotr jeszcze się nie zbulwersował moim zachowaniem:-D

Ostatnia edycja:
dzieki laski za wsparcie ja juz sie przyzwyczailam ze nowy cykl to nowe szanse
w tym tyg jeszsze zarejestruje m do androloga i na powtorne badania moze znacie jakiegos dobrego z okolic poznania

reklama
Syneczki ja nie mam weny i nie chce sie pisać ale czytam codziennie. Tam tylko pogratulowalam Zebrce bo to dobra duszyczka. A Ty co też masz lenia widzę ?

Kwiatuszek tulę mocno

Calogera trzymam mocno kciuki

Oj Anaztazja po co uciekasz? My tu już tęsknimy

Ciekawe jak ma sie LAZUREK i czy prawko zdała.

Martolinka za pracę &&&

Liv wpadam na wyzerke

Martolinka ty dostaniesz drinka a ja mam obiecane duże piwko zimne z soczkiem.

Wika siły dużo siły i cierpliwości życzę!

Lelek jak sie masz? Jeszcze w dwupaku jesteś? Termin porodu Twojego już tak blisko ? Strachasz sie?

A ja dziś umyłam kolejne okno i wypucowalam jeden pokój na blysk. Robię wszystko na raty bo jak szaleję to plecy na dole i tyłek bolą ze wyrobić nie idzie. Pati sie na mnie pogniewał bo zrobiłam małe przemeblowanie poprzestawiałam mu zabawki w innym miejscu namiot postawiłam. Chodzi i buczy ja też zaraz będę.

Dziś rano zadzwonił brat Piotrka przyjeżdża 1 kwietnia do Pl. Poznamy najmlodszego bratanka męża. Męża chrześniak też przyjedzie trzeba mu jakiś prezent wymyślec bo i na święta nic nie dostał i niedługo jego 3 urodziny. Co kupić dziecku które wszystko ma?

Do góry