reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie w 2012

reklama
hej :)

Odwołuję to co mówiłam wczoraj, ze Iguś grzeczny:no::no::no:o matulu ja nie wiem co w niego dzisaij wstąpiło:szok::szok::szok::szok: Ledwo co daje rade dzisaij z nim:angry::angry: nie wspominając o tym, ze wstał o 6:szok::szok::szok::szok:

Martolinka, nooo najwyższy czas spakować torbę:tak::tak: ja muszę sobie jakąś kupić, bo nie mam:-p:-p:-p

Kwiatuszek przykro mi z powodu @@:-(

Calogera, poczekaj jeszcze ze dwa dni:tak:

Dana &&&&&&&&&&&&&&&
Liv imprezujesz???

zaraz zobacze jak smakuje odgrzany kotlecik drobiowy z serem i pieczarkami, jak ok to bedzie to, a jak nie to pizza bedzie albo zapiekanki, bo po ostatniej fasolce wszyscy stekali, ze za ostra:-D

czy ja wiem czy imprezuje, pic raczej nie bede, chyba, ze likier z moroszki

wika, no mialas cisze przed burza;-) daj mu sie wyszalec poki masz jeszcze wzgledna sile:-D

edytuje
kotlecik odgrzal sie dobrze w mikrofali, wiec mam problem z glowy :)

Ostatnia edycja:
Martolinko wspomniałaś o szaszłykach o jaa ojejku i coś narobiła? soczyste szaszłyczki z grilla bądź z piekarnika mmmm pierś z kurczaka, cebulka, papryczka, bekon, ogórek mmmm a ma już bigos i spagetti :baffled:

Kwiatuszku przykro mi, ale pomyśl dziś pierwszy dzień wiosny a wraz z nim nowy udany cykl:-)

Calogera jeżeli jest jeszcze nadzieja to jej nie trać :tak:

Bunny to ja Cię na kwietniu spotykam a tutaj nie? wstyd :-p

Wika ja od kilku tygodni oddaje złości chłopców w ręce męża, nie mam na to sił złoszczę się szybciej niż oni więc za wczasu wychodzę :-paż dziw że Piotr jeszcze się nie zbulwersował moim zachowaniem:-D

Ostatnia edycja:
dzieki laski za wsparcie ja juz sie przyzwyczailam ze nowy cykl to nowe szanse
w tym tyg jeszsze zarejestruje m do androloga i na powtorne badania moze znacie jakiegos dobrego z okolic poznania

reklama
Syneczki ja nie mam weny i nie chce sie pisać ale czytam codziennie. Tam tylko pogratulowalam Zebrce bo to dobra duszyczka. A Ty co też masz lenia widzę ?

Kwiatuszek tulę mocno

Calogera trzymam mocno kciuki

Oj Anaztazja po co uciekasz? My tu już tęsknimy

Ciekawe jak ma sie LAZUREK i czy prawko zdała.

Martolinka za pracę &&&

Liv wpadam na wyzerke

Martolinka ty dostaniesz drinka a ja mam obiecane duże piwko zimne z soczkiem.

Wika siły dużo siły i cierpliwości życzę!

Lelek jak sie masz? Jeszcze w dwupaku jesteś? Termin porodu Twojego już tak blisko ? Strachasz sie?

A ja dziś umyłam kolejne okno i wypucowalam jeden pokój na blysk. Robię wszystko na raty bo jak szaleję to plecy na dole i tyłek bolą ze wyrobić nie idzie. Pati sie na mnie pogniewał bo zrobiłam małe przemeblowanie poprzestawiałam mu zabawki w innym miejscu namiot postawiłam. Chodzi i buczy ja też zaraz będę.

Dziś rano zadzwonił brat Piotrka przyjeżdża 1 kwietnia do Pl. Poznamy najmlodszego bratanka męża. Męża chrześniak też przyjedzie trzeba mu jakiś prezent wymyślec bo i na święta nic nie dostał i niedługo jego 3 urodziny. Co kupić dziecku które wszystko ma?

Do góry