reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Witajcie,

czyżby przyszła wiosna? u nas pięknie już na całego;-)

danao póki nie ma @ nadzieja nie umiera!! pamiętaj o tym!!!

Jutro juz weekend.. ciesze sie niezmiernie!!;-)

Ech katar sienny mi się zaczął w tym roku szybciej niż zwykle. Kichnęłam sobie i tak mnie zakłuło w brzuchu że szok. Najśmieszniejsze jest to, że w jakiś pokrętny sposób jest to połączone z moimi sutkami, bo po w.w. kichnięciu one też zaczęły mnie rwać:-D Mój organizm dziwny jest

:eek: hej a Wy co:eek:

mnie alergia od 2 tygodni meczy dana, ja mam tak, ze jak w jednym miejscu w nadbrzuszu sie mnie dotknie to chce mi sie siku:-D testem sie nie przejmuj, sprobuj powtorzyc za pare dni, moze pozniej sie pokaze /przez rz czy z? :-D nie pamietam:-D/? &&&&&

moja mala cwana bestia jak ma na brzuchu lezec to mi sie obraca:-D

Bunny zawsze jest cos czego dziecko nie ma, moze jakas ukladanka?

znajomy tak mnie rozbroil miesnym jezem, ze dzien bedzie wesoly do samego konca :)

hej :)

Suwaczek mi coś szwankuje ale dzisaij obchodzę STUDNIÓWKĘ:szok::szok::szok:
Zobacz załącznik 449531 po małej lampeczce dla Każdej :**

ehhh pamiętam jak Liv pisała, ze zostało jej 100 dni a ona tu już Wilczka od 2 miesięcy tuli :-) oj oj oj zaczynam sie bać:-D:-D:-D

Dana, ale @ jeszcze nie przyszła?? &&&&& za II grube krechy!

moja młoda właśnie śpi na tarasie. Zasnęła po 12, zaraz będę ją budzić, bo mi w nocy spać nie będzie. Chcicałam się pożalić. Kupiłam chustę elastyczną, bo nic z młodą zrobić nie mogę, bo muszę ją na rękach mieć, nawet jak śpi (wtedy mogę leżeć koło niej), bo inaczej się budzi. No i nic nie mogę zrobić. Dziś chusta przyszła, wyjęłam z opakowania, nie oglądałam całej i wrzuciłąm do prania z dziecięcymi rzeczami i jak wyjmowałam do powieszenia, to okazało się, że zaciągnięta jest. I teraz nie wiem czy mi się w praniu zaciągnęła czy taką dostałam. Złożyłam reklamacje, ciekawe czy uwzględnią. Ale źle mi jest :-(

reklama
Do góry