anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
nooo pięknie wczoraj ostatnia, dzisiaj pierwsza
Anastazja, śniłaś mi się dzisiaj:-):-):-):-) przyjechałaś rowerem do mnie... siedziałyśmy w kuchni, piłyśmy herbatkę i rozmawiałyśmy
Martolinka, wpadnij chociaż na chwilkę powiedzieć co i jak u Ali........
to musiałaś mieć horror w nocy a rower chociaż ładny ? na włosach wałków nie miałam?
śliczne dziewczyny , starsza to już niedługo sama będzie sie starała o potomstwowitajcie
To moje dziewczyny (sorki, ale coś mąż w aparacie przestawił i jakość zdjęcia jest nie bardzo).
Ja przez cały weekend miałam tak jakby mi tchu brakowało, i to jest tak że jak coś robię fizycznie - idę , sprzątam itd to nie odczuwam, ale jak usiądę z książką, przed laptopem to zaczyna się.Dziękuję Martolinka, zdrowiejcie szybciutko
Anastazja, ja mam normalnie tętno tak minimum 90, a jak się stresuję to bez wysiłku mam ponad 130. Nie martw się, może to stresy, jeśli czujesz potrzebę podpytaj lekarza, nie krępuj się, oni od tego są
Jak Wam minął weekend? Ja w sobotę mega sprzątania urządziłam, a wczoraj mnie wzięło na kwiaty - kupiłam ziemie, cebulki kwiatów i bawiłam się - szkoda że tylko balkon mam :-(
martolinka - zdrowiej! a może kanapki z czosnkiem, wiem że na gardło - miód to nie bardzo, bo ponoć jeszcze bardziej podrażnia. A na kaszel to sama nie wiem , więc nie doradzam