reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Hej :)

Agnieszka- kciucki za ten cykl!! Marzec będzie nasz!!:-D

Maron- ja biorąc to imię na bierzmowanie byłam nim zafascynowana! Ale teraz tak jak mowisz wszędzie słychać "Wiktoria" i już mi się przejadło to imię:-p

Phoenix jestem pod wrażeniem Twojego posta!

Mykam, bo mi się przerwa w szkole kończy!

Miłego dnia :)

reklama
czesc
no i co dzien mnie nie ma a tu co sie dzieje:-D

witam nowa staraczke

wika
100 lat i niejednej fasoli kochana:-D
w Twoje urodziny mojej zabie wyszedl kolejny zebal

trina
, mmona gratulacje dziewczyny!! pukajacych serduszek i wymarzonej plci

Lelek usmiechnij sie slonko

anastazja Tys niesprawiedliwa:-p to mnie jeden dzien nie ma a Ty stekasz:-pchora kobiete ciezarna z niemowleciem tu stresujesz, be, be:-D moze masz zmieny hormonalne jak od paru miesiecy tak masz. Jak nie swedzi, piecze, kolor normalny i normalnie pachnie to easy. Ja zawsze tyle mam po owu, a przy ciazy to juz nie wspomne.

agnieszka, no wlasnie optymizm wazna rzecz

lazurowe e to nie jest dlugo, nie stresuj sie. Przezyjesz;-) Mnie, mloda, napalona mezatke zostawil chlop i widzialam raz na 3 miesiace przez caly rok.

maron daj spokoj nic nie mow. Masz prawo nie wiedziec, ze jestes w ciazy i to dlugo.

nie pamietam co mialam napisac.

Maz powiedzial mi - ty spisz i spisz, co ty robisz przerzucasz kupe ziemi we snie czy co. Ogorki kiszone sa bardzo niesmaczne...ale za to grzybki sa przepyszne:tak:

Ostatnia edycja:
Mmona- też?? :-D Gratulacje!! :-D

Trina- Tobie też ślę Gratulacje!!! :-D chociaż ( za) sceptycznie podchodzisz do II kresek ;-) ale nabierzesz pewności, to się pewnie uspokoisz :-)

Dana- aaaa to nick masz od imienia?? :-D a ja mam chrześniaczkę Dorotkę, więc dla mnie możesz być Dorotka :-D

Wika- ja też &&&& za NASZ MARZEC :-D jej tyś Beatka?? :-D też bym w życiu się nie domyśliła :-D Mmmm ale pyszne ciacho Nam podrzuciłaś :-D

Rozczochrana- faktycznie numer Ci odwalił :-D ale strasznie miły ten numerek Ci zrobił :-D znaczy, że wierzy, że Wam się udało :-)

Lelek- a to dobrze czy źle?? Wolałabyś nie robić wypadów nad Morze Czerwone? :-( bo ja za bardzo nie wiem ;-) więc dołączasz do Marcówek! :-D trzymam &&&& :-)

Maron- oooo witaj Anetko :-D

Lazurku- nosek do góry, trzy tygodnie minie jak z bicza strzelił :-D choć nie dziwię Ci się, ja też chyba bym padła z tęsknoty ;-) ale masz Nas! Z Nami czas Ci szybciej zleci :-)

Mama Stacha- powtórz, powtórz jak to z tą owulacją w ostatnich dniach? :-D

Anastazja- a Ty Anastazja jesteś? :-)

Agnieszka – trzymam &&&& :-D a Ty możesz za mnie hi hi bo też starania czas (znów) zacząć :-D

Kwiatuszku- my to się skądś nie znamy? ;-)

Liv- a śpij ile wlezie :-D teraz możesz to bezkarnie robić :-D

Dzien dobry :-)
Przeczytalam wszystko i juz nie wiem co mialam komu odpisac :-( Ja sie zbieram powoli. Jedziemy do Gelschenkirchen, mamy tam jakies 250km. Jak wroce i zalatwie to co mam w planach to sie pochwale :-) Jak narazie milego dnia zycze ;-)

Czesc Kobietki ,Mamuski i przyszle Mamuski:-)

Dawno mnie nie bylo i zgubilam watek.Bardzo duzo nowych staraczek,witam sie z kazda z osobna.....

Gratulacje wszystkim zafasolkowanym ......Pieknych brzuszkow i zdrowych maluszkow!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D
Ja czekam jeszcze troszke i tez zaczynam ostatecznie w sierpniu......JUPIIIIIIIIII

reklama
Witam się i Ja, bynajmniej nie spałam - tylko ostro pracuję:tak::tak:
wika - aż mi ślinka cieknie , poprosiłabym o przepis ale Ja pewnie za parę lat upiekę taki:-D a z tym imieniem to nieźle nas załatwiłaś:-)
phoenix - :szok::szok::szok: z pamięci odpowiadałaś czy ściągę miałaś przyznawaj się;-)Może właśnie przed @ taki coś mam , a nich mu będzie - nie mam czasu o tym myśleć:-) A koleżanka pewnie gorzej się poczuła niż Ja , bo ja już potrafię z tym żyć. 3 miesiące urlopu i to jeszcze w wakacje - RAJ. No ale mąż dobrze mówi - trzeba przynajmniej te kilka godzin pracować, bo inaczej człowiek się cofa i tylko marudzi, wiem coś o tym.
maron - z tym kredytem to dobrze wymyśliłaś, nie przejmuj się- masz prawo nie wiedzieć o ciąży Ja się dowiedziałam w 8 tyg. ( no ale Ja wtedy nie zwracałam uwagi na @ , nie przeszyła to trudno , a jest też dobrze:))
agnieszka - &&&&&&& , wrócicie z urlopu na pewno z fasolinką .
livastrid - a bo Cię do porządku przywołuje, bo kiedyś widziałam że tutaj nic nie pisałaś a na innych gadu - gadu:tak::tak: Więc wiesz ..... nie zapominaj o nas :tak:
truskawica - a mi uciekło - a Ty jak masz na imię:-p
juliana - przywołała Cię myślami - bo dopiero co wczoraj na Twój profil właziłam:-p

Do góry