reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

szpiegu, mam spowolnione sensory, wiec pisze tam, gdzie musze nadrobic, albo gdzie jest co pisac

a co do samolotow /blog/ no moze tam jak ktos w cieple kraje lata to te dni nie sa popularne, ale jak ja wlasnie w te dni latalam to zawsze napakowany po brzegi, wiec nici z wolnych miejsc tu gdansk-kopenhaga, gdansk-oslo, kopenhaga-kristiansand, oslo-kristiansand, kristiansand-bergen, bergen-oslo

dziecku wpychalam smoczek by ssala przy starcie i ladowaniu
w sasie daja dzieciom maskotki i poduszki

reklama
hmmm to może nieaktualne dane, bo brałam to m.in. z innych stron ( nie polskich :)) - teraz pewnie ludzie częściej się przemieszczają niż kiedyś. Przemyślę jak to poprawić ,czasami mam wenę właśnie na pisanie i wtedy coś tworzę , a czasami mam taką pustkę w głowie że ....:szok:

anastazja cos tak czulam i uszy mnie piekly:tak:
livastrid nie ma co opowiadac,ciezko pracuje ,na wakacje nigdzie nie pojade w tym roku,bo budowa (nie mozna miec wszystkiego:-(),mam dosys dojezdzania do pracy i chce sprzedac mieszkanie ..........

anastazja cos tak czulam i uszy mnie piekly:tak:
livastrid nie ma co opowiadac,ciezko pracuje ,na wakacje nigdzie nie pojade w tym roku,bo budowa (nie mozna miec wszystkiego:-(),mam dosys dojezdzania do pracy i chce sprzedac mieszkanie ..........

Ale Ja tylko myślałam nie obgadywałam:-) możesz sprawdzić :-p
Nie przejmuj się wakacjami , Ja co najwyżej do teściów na działkę wyjadę na długi weekend czerwcowy. Ale mi się nic nie buduje i nie będę miała pięknego domku, a pomyśl jak już będzie koniec budowy to będziesz wybierać zasłonki, meble itd.- mega fajnie :tak: a daleko do pracy masz ?
livastrid - to i tak dobrze , bo ja to miałam podróż przedślubną- rok wcześniej - na Syberię :-D

anastazja na Syberie?????????!!!!!!!ja cie pikole extra wyprawa musiala byc,ja mam ogrodek na budowie i mszyca wperdzielila moj bob(o z kreska)nie mam znakow polskich.... do pracy 76km w jedna strone a fieranek nie bedzie bo nie lubie:-p

anastazja na Syberie?????????!!!!!!!ja cie pikole extra wyprawa musiala byc,ja mam ogrodek na budowie i mszyca wperdzielila moj bob(o z kreska)nie mam znakow polskich.... do pracy 76km w jedna strone a fieranek nie bedzie bo nie lubie:-p
żadna tam wyprawa - do domu pojechałam żeby przyszłego męża pokazać :-):-):-) a powiedzcie co Wy robicie z tym bobem , bo widzę jak jest sezon to wszyscy kupują/sprzedają a Ja nigdy go nie jadłam , a może to dobre jest?;-) Mój mąż też krzyczał że firanki bleeee a teraz krzyczy żebym szybko prała i prasowała ( bo mamy tylko po jednym komplecie na okno ) no mu dziwnie mieszkanie wygląda:-D:-D:-D
agnieszka - kciuki BBabeczek zdziałają cuda - zobaczysz , tylko mów której nocy trzymać :tak::-D

reklama
Do góry