reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Mmona- też?? :-D Gratulacje!! :-D

Trina- Tobie też ślę Gratulacje!!! :-D chociaż ( za) sceptycznie podchodzisz do II kresek ;-) ale nabierzesz pewności, to się pewnie uspokoisz :-)

Dana- aaaa to nick masz od imienia?? :-D a ja mam chrześniaczkę Dorotkę, więc dla mnie możesz być Dorotka :-D

Wika- ja też &&&& za NASZ MARZEC :-D jej tyś Beatka?? :-D też bym w życiu się nie domyśliła :-D Mmmm ale pyszne ciacho Nam podrzuciłaś :-D

Rozczochrana- faktycznie numer Ci odwalił :-D ale strasznie miły ten numerek Ci zrobił :-D znaczy, że wierzy, że Wam się udało :-)

Lelek- a to dobrze czy źle?? Wolałabyś nie robić wypadów nad Morze Czerwone? :-( bo ja za bardzo nie wiem ;-) więc dołączasz do Marcówek! :-D trzymam &&&& :-)

Maron- oooo witaj Anetko :-D

Lazurku- nosek do góry, trzy tygodnie minie jak z bicza strzelił :-D choć nie dziwię Ci się, ja też chyba bym padła z tęsknoty ;-) ale masz Nas! Z Nami czas Ci szybciej zleci :-)

Mama Stacha- powtórz, powtórz jak to z tą owulacją w ostatnich dniach? :-D

Anastazja- a Ty Anastazja jesteś? :-)

Agnieszka – trzymam &&&& :-D a Ty możesz za mnie hi hi bo też starania czas (znów) zacząć :-D

Kwiatuszku- my to się skądś nie znamy? ;-)

Liv- a śpij ile wlezie :-D teraz możesz to bezkarnie robić :-D

znamy z staran po raz pierwszy

reklama
mnie strasznie boli podbrzusze ale pewnie to od tego pecherza była u mnie dzis sis z malenstwem własnie odjechały oczywiscie był spacerek manewrowałam wózeczkiem hehe ale juz pojechały,a tu chtyba zaraz bedzie ulewa tak wiatr sie zerwał strasznie

Hej wieczorową pora :-D

Juliana welcome back :) Kurczę nie zazdroszczę Ci tych dojazdów!! 76 km w jedną stronę !!:szok: :szok:

Anastazja zapodaj no jeszcze raz linka do swojego bloga, bo na niego nie kuknęłam a nie chce mi się cofać i szukać:zawstydzona/y:

Kwiatuszek witaj :)

Maron odpoczywaj ile się da i nie przemęczaj sie za bardzo:tak:

Livastrid- który tydzień leci już u Ciebie?? 10??

Wrocilam. I to do tego wsciekla jak cholera :wściekła/y::wściekła/y: Zaraz wam opowiem.
A wiec pojechalam do Gelschenkirchen (zaznacze 250km w jedna strone), bo jak juz kiedys tam pisalam chcialam sobie kupic jakies fajne zlotko na szyje, a ze kumpela ma bardzo ladne poradzila mi, zebym wlasnie sie wybrala do Gelschenkirchen, bo ona tam pracowala i wie, ze tam jest bardzo ladne zloto i duzy wybor. Zreszta jej chlopak tez tak mi mowil. Wiec ja, nie zastanawiajac sie dlugo, pojechalam tam dzis z Borysem. Gdy juz bylismy na miejscu, Borys zapytal jakiegos Turka o sklep z tureckim zlotem. Ten wskazal nam jeden i szybko tam poszlismy. Okazalo sie, ze tam nic przyzwoitego nie bylo. Jeden jakis cieniutki naszyjnik sprzedawany w komplecie z bransoletka i kolczykami za 800 euro :szok: Oczy dokladnie tak mi wylazly na wierzch i zaczelam sie smiac. Mowie do Borysa niech zadzwoni do tego kolegi, zeby tamten nam wskazal gdzie jest ten duzy wybor ladnego zlota, o ktorym mi mowil. Borys zadzwonil, a ten chlopak mowi, ze to falsz, ze tam wcale zadnego zlota nie ma :szok::szok::szok: Nawet nie pytajcie jak bardzo sie wku****** Moje pytanie zatem brzmi dlaczego obydwoje takich glupot mi nagadali, hmm? Zebym sobie ot tak zrobila wycieczke 500-kilometrowa? :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jak tylko spotkam kogos z nich, ja lub jej chlopaka, to juz wiem co im powiem. Wydalam na podroz 70 euro i nic z tego nie mam. Szlag mnie trafi po prostu. Trzeba miec naprawde niezly charakter, zeby kogos tak w balona zrobic. NO COMMENT. Musze troche ochlonac, bo jeszcze sie trzese. Ide poczytac co napisalyscie.

wika nie po naszyjnik. To znaczy to nie jakis tam lancuszek tylko zloto z 15-18 gram ;-) Jak gdzies w necie znajde jak to wyglada co chce to wam pokaze. A jak mam zaplacic 500-600 euro to moge jechac po to te 250km ;-)
maron jutro u nas w miescie jeszcze oblookam co maja, bo podobno jakis nowy sklep ze zlotem otworzyli :-)

reklama
Spoko Lazurek,;-);-) ja nie chodzę w złocie, ogólnie nie noszę biżuteri i stąd moje zdziwienie;-)

Do góry