reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
obżarłam się m&m'sami i jest mi teraz nie dobrze:szok:
dana - dopiero dowód odebrałaś?:szok: mój małżonek chciał żebym jak najszybciej wszystko zmieniła , a i tak w jednym banku jeszcze mam stare nazwisko :-p nie jest mi tam po drodze :-D no i prawko już jest gotowe , tylko nie mam czasu go odebrać :-(
maron - dobrze że się nie wychyliłam z Natalią - bo jakoś mi się tak skojarzyło :-D
a niech ktoś zgadnie jak ja mam na imię , no proszę proszę:rofl2:
lazurowe - i da radę za pensje kelnerki przeżyć u Ciebie ? czy mężuś dobrze pracuje a ty tak dla przyjemności dorabiasz ? ;-) czasami mam ochotę tak nie pracować i siedzieć w domu, no ale w sumie mam tylko 30m2 to ileż można to sprzątać :-D
lelek - marzec będzie Twój !!!!! Dziewczyny wybaczcie ale trzymać kciuki &&&& będę najmocniej w tym "domu";-)
rozczochrana - Ja to bym zrobiła jeszcze dziś, skoro mąż prosi :-)

dzieki dziewczyny...

mmona wybacz ze dopiero teraz doczytalam i zobaczylam Twoj test! GRATULACJE!!!!!!!!

Tyle napisalyscie ze nie wiem o co chodzi...
Staruch pojechal w trase, jakos humoru nie mam

anastazja raczej ta druga opcja :-D Ja sobie tylko dorabiam, zeby nie zwariowac w domu, chociaz i tak w domku jestem sporo, czasem tylko na jakies zakupy wyskocze :-D:-D
Lelek a pamietasz jak mowilas, ze juz Cie mezu wkurza i ze chcesz zeby juz jechal? :-) Ale wiadomo, ze sie teskni. Jak moj pojedzie na te 3 tygodnie do Bulgarii to ja tu chyba umre z tesknoty... :-( Najgorsze jest to, ze ja nie umiem spac sama. Lozko wydaje mi sie wtedy wyjatkowo wielkie... ;-)

dziewczyny wyciągamy flaszki , trzeba poprawić humor koleżance - Lelek zdrówko
maron - strzelaj dalej :-D
lazurowe - 3 tyg/ to strasznie długo , ale masz nas :-)

lazurek ja tam wole miec ,lozko tylko dla siebie, no i nie tesknie tak za nim, bardziej chodzi mi o Milosza i o to ze maz teskni za nami

ide spac babecczki

anastazja dzieki, to wypijce za mnie, ja dzis sie nie nadaje do towarzystwa:-(

reklama
Do góry