reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie w 2012

wika lodowka nakarmiona, az Bylam w Realu oczywiscie na tych zakupach i... przechodzilam obok polki z wagami. Tak sie na mnie jedna patrzyla, ze wzielam ja i sie na bezczelnego zwazylam na srodku sklepu :-D Nie pamietam kiedy sie wazylam, serio. No i oczy mi wylazly na wierzch jak zobaczylam ile kg mam... Zaledwie 55kg!!!!!!! :szok::szok: Gdzie sie podzialo 5kg???

U mie jest, u mnie:-D:-D:-D

reklama
haha gromadka to moze nie :-D tez waze 55 kg :-)
u mnie cykl sie o dziwo skrocil, wczesniej mialam skok ktorego sie nie spodziewalam i troche poszalelismy w dniach w ktorych nie powinnismy :zawstydzona/y: ale skad mialam wiedziec, ze tak wczesnie tym razem bedzie owulka :-D

@ powinnam miec w takim wypadku w niedziele lub poniedzialek :-) no ale zobaczymy czy znow sie cos nie poprzestawialo

Maron!!!! No to zaszaleliście!!!!!!!!!!! Trzymam kciukasy za dobre nowiny :)))

Lazurowe ;-);-)

A ja postanowiłam przeprosić się z depilatorem i ogoliłam już pół lewej nogi... jeszcze tylko łydki!!! wrrrr, nie lubię golić łydek!!!!!!!!

heh ja dzis nie dosc ze ogolilam nogi to jeszcze zrobilam peeling i nalozylam balsam brazujacy :-D takie blade sa ze szok :-D

heh ja dzis nie dosc ze ogolilam nogi to jeszcze zrobilam peeling i nalozylam balsam brazujacy :-D takie blade sa ze szok :-D

ojj to zazdroszczę :)) Ja skończyłam tą lewą nogę i tyle. Na prawą nie starczyło już czasu.... Igor się właśnie przebudził i już woła ze swojego pokoju "mama! mama! mama!!".

Zajrzę może wieczorkiem :)

wika ja ogolilam nogi depilatorem moze ze 3 razy w zyciu ;-) Stosuje mniej bolesne metody, ale wiadomo, czesciej.
maron to tylko tydzien do testowania :-)

Ja musze sobie pomalowac paznokietki od stop. Tylko mam dylemat jakiego koloru uzyc :rolleyes2:

reklama
Heeeej!
A mi się chce spaaaać! Cały czas. W sobotę na urodzinach przysypiałam. Myslałam, że to przez:
1.pogodę
2.przebywanie z przepełnionym żołądkiem w pomieszczeniu gdzie było baardzo ciepło
3.niewyspanie
Wczoraj powtórka z rozrywki, dziś też. No kurczę nie wiem co jest ze mną. Wczoraj i dzisiaj taka piękna pogoda a ja ziewam i ziewam i ziewam:-D

Własnie tez się chciałam o to zapytać? Która z Was zostanie mamusią lutową 2012?
Może poprowadzimy jakies małe spekulacje?:-D

Do góry