reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

hmm chyba mnie sytuacja zaskoczyła. Odkąd się urodził Michał cyzli 1,5 roku temu planowalismy staranka na te wakacje. Cały czas mialam tego świadmość a teraz jestem kompletnie nie przygotowana. Po ierwsze miałam wyleczyć zęby - hmmm wstyd nie bylam u dentysty ani razu przez ten czas, po drugie mialam zrobić pożadek z nadrzerka jak tylko okres sie unormuje - upsss już rok jak unormowany a ja nie pamiętam kiedy u gina byłam. Oczywiście nie łykam a ni kwasu foliowego ani żadnych witamin za to dość itensywnie się odchudzam. Czyli totalna klapa. Zleciał ten czas strasznie szybko, wydawało mi się, ze mam mnóstwo czasu. I co teraz? Kurde muszę chociaż nowego gina znaleźć

reklama
Witajcie babole!

Witam rowniez wszystkie nowe starczki! rozgoscie sie:)

Ale mam lenia do pisania:szok:
Moj mężu ma teraz caly tydzien urlopu bo bedzie robil na budowie- szczyty i przygotowanie do dachu.
Wogole to jak szybko nie wybudujemy tego domu to wyladyje w wariatkowie- mam nieciekawa sytuacje mieszkaniowa- byc moze 1 czerwca nie bede miala gdzie mieszkac a na wynajem mnie nie stac. No mam kamping, ale to tylko na lato...

Wczoraj bylo dunga dunga ale kazalam sie mezowi streszczac bo Ranczo mialo leciec i mial tylko 15minut:-D

Imprezowiczki jak tam po zabawach?? Jak wogole minal Wam weekend?
Wika jak humor?
livka, fasolina daje życ?

Hejka Laseczki :-) Ooojj faktycznie spokój he he ;-) Co tam u Was słychać?? :-D
Ja w weekend byłam na zawodach modelarskich z moim K. :-D Ale jazda była, że hej :-D zabawa po pachy ;-) Z kolei dzisiaj u mnie lato na całego, robi się tak gorąco, że prawie wytrzymać nie idzie :-)

Maja- witam :-) trzymam kciuki za pozytywne efekty staranek :-D

Lelek – spokojnie, nie wylądujesz w wariatkowie ;-) na pewno wszystko się dobrze ułoży :-D

Witam po weekendowo.

anastazja
- cieszę sie ze wieczór panienski sie udał. Zostalam zaproszona na 4 czerwca na panieniskie, ale niestety ide wtedy na wesele.

dana - przykro mi z powodu psiaka.

kikolek - witam witam, mama nadzieje, ze zostaniesz z nami jaknajdłuzej:-):-)
maja 16 - witam nową staraczkę i udzielac mi sie tu:) :-)
A JA ZNOWU O JEDZENIU:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Miałam robic grila w sobote,ale ze pogoda nie dopisała wkoncu zrobiłam w piekarniku, nameczyłam się. Mój mąż był ze mnie dumny. Podałam kiełabaskę pieczoną, kaszankę z ogórkiem i papryką,karkówkę, udka z kurczaka, kebaby na patyku do tego sałatka, chlebek czosnkowy i sos. to tesciowej szczeka opadła :-):-):-):-):-)
I oto mi chodziło :-):-):-):-) Przy okazji zaprosiłam nielubianego szwagra i tego co lubię i mam na jakis czas spokój z imprezami rodzinnymi. Jeszcze tylko przeżyć z tesciową w sobotę te wesele. A w niedziele to już, chrzciny, na które bardzo się cieszę:-):-):-) Jak zrobię tort z pampersów i mi wyjdzie to wam pokażę:-):-)

wika8 - jak tam festyn?

Lelek - zobaczysz wszystko sie poukłada :-):-):-)

Ale mam lenia dzisiaj w pracy.

Czesc babeczki :-)
maja witamy i &&&&&& trzymamy za szybkie efekty staranek ;-)
Lelek no co Ty piszesz? Sero z tym mieszkaniem? Mam nadzieje, ze bedzie po Twojej mysli :tak:
mmona ale dalas popis zdolnosci kulinarnych :szok: Brawo! :-)
Truskawcia u nas tez goraco ze wytrzymac nie mozna. Bylam na chwile na miescie i szybko chcialam wracac, bo taki upal :tak: Fajnie, ze impreza w weekend sie udala ;-)

Ja musze isc na zakupy spozywcze, bo lodowka swieci pustkami :dry:

Ostatnia edycja:
czesc :-)
dzis wolne :-):-) piekna pogoda, lezaczek, laptop czego chciec wiecej :-D ja dzis zakupy juz zrobilam, obiad, dwa prania, meza wyslalam do pracy a teraz relax :-D
witamy nowe staraczki :-):-) a tak swoja droga przyznawac sie, ktora testuje???? :tak:

hejjj, witam się i ja :)

Wczoraj na festynie suuuper, właściwie to były Dni Kleszczowa, jednej z bogatszych gmin w Polsce. Spotkaliśmy się ze znajomymi, pogadaliśmy, pośmialiśmy :)

Mmona- mnie też szczęka opadła:szok::szok: Takie jedzonko:szok::szok: Lubisz gotować???

Lelek- o kurczaki, nic nie mówiłaś, ze macie problemy mieszkaniowe:-( Wszystko się uloży i będzie gites majones:-D A tak wogóle tekst do M., zeby się streszczał bo zaraz film leci!!! Debeściara jesteś:-D:-D:-D

Maron- korzystaj z wolności, póki możesz :))

Właśnie, któa niebawem testuje?? Cos się zastój mały zrobił w tych sprawach!!!

Lazurowe- nakarmiłaś już lodówkę???:-D

Mnie Igor już 4 dzień do szału doprowadza!!! Wychodzi mu prawa dolna czwórka i jest MEGA MARUDNY!!!!!!! Pierwszy raz tak kiepsko przechodzi wyrzynanie ząbków :-:)-(

No to znowu ja,

Mam lenia jak nic.

Co do mojego gotowania to lubię... lubie eksperymentować. :-):-)Ale przy tym lubie podjadac, wiec potem wszystko idzie mi w boczki:-:)-:)-(

maron - zazdroszczę sloneczka, ja jeszcze po pracy musze do H&M podleciec wiec w domu zawitam napewno ok 17.30., a wtedy słoneczko takie sobie:-:)-(

wika - zyczę wytrwalośći, wkoncu te zebole muszą wyrosnąc.

reklama
Ja testuje jakos ok. 10-ego lipca :cool2:
wika lodowka nakarmiona, az drzwi nie moglam domknac :-D
maron nie za dobrze Ci na tym lezaczku? :-D Swoja droga jak masz okazje to wypoczywaj, potem gromadka dzieci to juz tak nie bedzie :-)
mmona ja tez lubilam eksperymentowac w kuchni dopoki nie poznalam Borysa :-D Teraz ja tylko konsumuje :sorry:

Bylam w Realu oczywiscie na tych zakupach i... przechodzilam obok polki z wagami. Tak sie na mnie jedna patrzyla, ze wzielam ja i sie na bezczelnego zwazylam na srodku sklepu :-D Nie pamietam kiedy sie wazylam, serio. No i oczy mi wylazly na wierzch jak zobaczylam ile kg mam... Zaledwie 55kg!!!!!!! :szok::szok: Gdzie sie podzialo 5kg???

Do góry