reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

wika lodowka nakarmiona, az Bylam w Realu oczywiscie na tych zakupach i... przechodzilam obok polki z wagami. Tak sie na mnie jedna patrzyla, ze wzielam ja i sie na bezczelnego zwazylam na srodku sklepu :-D Nie pamietam kiedy sie wazylam, serio. No i oczy mi wylazly na wierzch jak zobaczylam ile kg mam... Zaledwie 55kg!!!!!!! :szok::szok: Gdzie sie podzialo 5kg???

U mie jest, u mnie:-D:-D:-D

reklama
haha gromadka to moze nie :-D tez waze 55 kg :-)
u mnie cykl sie o dziwo skrocil, wczesniej mialam skok ktorego sie nie spodziewalam i troche poszalelismy w dniach w ktorych nie powinnismy :zawstydzona/y: ale skad mialam wiedziec, ze tak wczesnie tym razem bedzie owulka :-D

@ powinnam miec w takim wypadku w niedziele lub poniedzialek :-) no ale zobaczymy czy znow sie cos nie poprzestawialo

Maron!!!! No to zaszaleliście!!!!!!!!!!! Trzymam kciukasy za dobre nowiny :)))

Lazurowe ;-);-)

A ja postanowiłam przeprosić się z depilatorem i ogoliłam już pół lewej nogi... jeszcze tylko łydki!!! wrrrr, nie lubię golić łydek!!!!!!!!

heh ja dzis nie dosc ze ogolilam nogi to jeszcze zrobilam peeling i nalozylam balsam brazujacy :-D takie blade sa ze szok :-D

heh ja dzis nie dosc ze ogolilam nogi to jeszcze zrobilam peeling i nalozylam balsam brazujacy :-D takie blade sa ze szok :-D

ojj to zazdroszczę :)) Ja skończyłam tą lewą nogę i tyle. Na prawą nie starczyło już czasu.... Igor się właśnie przebudził i już woła ze swojego pokoju "mama! mama! mama!!".

Zajrzę może wieczorkiem :)

wika ja ogolilam nogi depilatorem moze ze 3 razy w zyciu ;-) Stosuje mniej bolesne metody, ale wiadomo, czesciej.
maron to tylko tydzien do testowania :-)

Ja musze sobie pomalowac paznokietki od stop. Tylko mam dylemat jakiego koloru uzyc :rolleyes2:

reklama
Heeeej!
A mi się chce spaaaać! Cały czas. W sobotę na urodzinach przysypiałam. Myslałam, że to przez:
1.pogodę
2.przebywanie z przepełnionym żołądkiem w pomieszczeniu gdzie było baardzo ciepło
3.niewyspanie
Wczoraj powtórka z rozrywki, dziś też. No kurczę nie wiem co jest ze mną. Wczoraj i dzisiaj taka piękna pogoda a ja ziewam i ziewam i ziewam:-D

Własnie tez się chciałam o to zapytać? Która z Was zostanie mamusią lutową 2012?
Może poprowadzimy jakies małe spekulacje?:-D

Do góry