reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Lelek trzymam kciuki :-)
a gdzie nasza ciezaroweczka?? :-)
w ogole gdzie wszystkie sie podzialyscie?? chyba tak zajete staraniami, ze nie ma czasu wejsc na forum :-p ja zaraz biore sie za obiadek, bo o 13 jade do pracy ehh....

reklama
czesc jakos ostatnio weny nie mam, leniwa jestem

Lelcia a jednak? nie daj sie, silna jestes, pogon rodzine precz!

dana to Ty niskie cisnienie masz szczesciaro:-p

dalam sie namowic na domowke w sobote i juz tego zaluje

Hmm a może i tak. Nie wiem.:-) Zawsze jak miałam mierzone ciśnienie to mi wychodziło w normie.:-) Ale Wam powiem, ze dzisiaj tez mi się chce spać:-) Może nie aż tak, żebym zasypiała na siedząco, ale ziewam sobie, że hoho:-D

Livka Dlaczego żałujesz?

Nie wiem, zawsze mi się wydawało, ze mam sporo ruchu na świeżym powietrzu. Może jednak za mało:-) Może źle myślę, ale póko co nie odczuwam potrzeby regularnego mierzenia ciśnienia. Zobaczymy jak to będzie ze mną później:-)

Hej Kobitki,

Dana- a może jednak, trzymam kciuki :-):-):-):-)Wiesz co ja w mojej pierwszej ciązy to pamietam zasypiałam juz po godzinie 20. Raz jak w niedziele zasnełam o13 tak wstałam o 17 i tłumaczyłam to zmęczeniem, a zmęczenie to wcale nie było.

Co do depilatorów to jakos nie umiem sie do nich przekonac:-:)-:)-(

maron - a może jednak się uda:-):-):-)

Lelek
- mam nadzieje, że wszystko sie ułoży po waszej mysli.

Hey kobitki ;-)
U nas popadalo niezle i nawet burza byla :cool: Ja posprzatalam mieszkanko, a teraz zastanawiam sie co by tu zjesc :rolleyes2::rolleyes2:

Jutro imprezaaaaa
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif

Macie wszystkie zaproszenie :-) Tort juz zamowiony, lokal tez :tak::-)

reklama
Hej laski,
widzę, że starania pełną parą.
U mnie był mały wyskok, tydzień temu, a wczoraj miałam owulację i zastanawiam się czy po 6 dniach od przytulania jeszcze jakiś żołnierzyk wytrzymał by to moje jajeczko dopaść. Jestem raczej sceptycznie nastawiona, że coś z tego będzie, ale w głębi chyba mam nadzieję, choć czas nieodpowiedni. To taka asekuracja jak dany czy maron, boję się rozczarowania.
11 czerwca. Watpię, bo to mało prawdopodobne:-)
Ja chyba też 11 zatestuję, bo mam wesele i bałabym się czegokolwiek napić. Choć od wczoraj 2 tygodnie wypadają 13 i pewnie dopiero wtedy @ przyjdzie.
Trzymam kciuki za wszystkie czekające.

Do góry