reklama
livastrid
2010 & 2012
czesc jakos ostatnio weny nie mam, leniwa jestem
Lelcia a jednak? nie daj sie, silna jestes, pogon rodzine precz!
dana to Ty niskie cisnienie masz szczesciaro
dalam sie namowic na domowke w sobote i juz tego zaluje
Lelcia a jednak? nie daj sie, silna jestes, pogon rodzine precz!
dana to Ty niskie cisnienie masz szczesciaro
dalam sie namowic na domowke w sobote i juz tego zaluje
danao84
Fanka BB :)
Hmm a może i tak. Nie wiem.:-) Zawsze jak miałam mierzone ciśnienie to mi wychodziło w normie.:-) Ale Wam powiem, ze dzisiaj tez mi się chce spać:-) Może nie aż tak, żebym zasypiała na siedząco, ale ziewam sobie, że hoho
Livka Dlaczego żałujesz?
Livka Dlaczego żałujesz?
livastrid
2010 & 2012
moze za malo sie ruszasz na dworzu, dana
zeby stwierdzic jakie ma sie cisnienie pomiary musza byc przeprowadzone codziennie przez jakis okres a nie tak od czasu do czasu;-)
zeby stwierdzic jakie ma sie cisnienie pomiary musza byc przeprowadzone codziennie przez jakis okres a nie tak od czasu do czasu;-)
danao84
Nie wiem, zawsze mi się wydawało, ze mam sporo ruchu na świeżym powietrzu. Może jednak za mało:-) Może źle myślę, ale póko co nie odczuwam potrzeby regularnego mierzenia ciśnienia. Zobaczymy jak to będzie ze mną później:-)
Hej Kobitki,
Dana- a może jednak, trzymam kciuki :-):-):-):-)Wiesz co ja w mojej pierwszej ciązy to pamietam zasypiałam juz po godzinie 20. Raz jak w niedziele zasnełam o13 tak wstałam o 17 i tłumaczyłam to zmęczeniem, a zmęczenie to wcale nie było.
Co do depilatorów to jakos nie umiem sie do nich przekonac:---(
maron - a może jednak się uda:-):-):-)
Lelek - mam nadzieje, że wszystko sie ułoży po waszej mysli.
Dana- a może jednak, trzymam kciuki :-):-):-):-)Wiesz co ja w mojej pierwszej ciązy to pamietam zasypiałam juz po godzinie 20. Raz jak w niedziele zasnełam o13 tak wstałam o 17 i tłumaczyłam to zmęczeniem, a zmęczenie to wcale nie było.
Co do depilatorów to jakos nie umiem sie do nich przekonac:---(
maron - a może jednak się uda:-):-):-)
Lelek - mam nadzieje, że wszystko sie ułoży po waszej mysli.
danao84
Niee, raczej nie:-) Bardziej wierzę w wersję Livastrid:-)
danao84
U mnie własnie zaczęło padać. A że słońce tez świeci, to tęcza pewnie będzie:-)
Lazurek cóż to za impreza?
Lazurek cóż to za impreza?
reklama
Mama Stacha
&Franka&Janka
Hej laski,
widzę, że starania pełną parą.
U mnie był mały wyskok, tydzień temu, a wczoraj miałam owulację i zastanawiam się czy po 6 dniach od przytulania jeszcze jakiś żołnierzyk wytrzymał by to moje jajeczko dopaść. Jestem raczej sceptycznie nastawiona, że coś z tego będzie, ale w głębi chyba mam nadzieję, choć czas nieodpowiedni. To taka asekuracja jak dany czy maron, boję się rozczarowania.
Trzymam kciuki za wszystkie czekające.
widzę, że starania pełną parą.
U mnie był mały wyskok, tydzień temu, a wczoraj miałam owulację i zastanawiam się czy po 6 dniach od przytulania jeszcze jakiś żołnierzyk wytrzymał by to moje jajeczko dopaść. Jestem raczej sceptycznie nastawiona, że coś z tego będzie, ale w głębi chyba mam nadzieję, choć czas nieodpowiedni. To taka asekuracja jak dany czy maron, boję się rozczarowania.
Ja chyba też 11 zatestuję, bo mam wesele i bałabym się czegokolwiek napić. Choć od wczoraj 2 tygodnie wypadają 13 i pewnie dopiero wtedy @ przyjdzie.11 czerwca. Watpię, bo to mało prawdopodobne:-)
Trzymam kciuki za wszystkie czekające.
Podziel się: