reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Lelek trzymam kciuki :-)
a gdzie nasza ciezaroweczka?? :-)
w ogole gdzie wszystkie sie podzialyscie?? chyba tak zajete staraniami, ze nie ma czasu wejsc na forum :-p ja zaraz biore sie za obiadek, bo o 13 jade do pracy ehh....

reklama
czesc jakos ostatnio weny nie mam, leniwa jestem

Lelcia a jednak? nie daj sie, silna jestes, pogon rodzine precz!

dana to Ty niskie cisnienie masz szczesciaro:-p

dalam sie namowic na domowke w sobote i juz tego zaluje

Hmm a może i tak. Nie wiem.:-) Zawsze jak miałam mierzone ciśnienie to mi wychodziło w normie.:-) Ale Wam powiem, ze dzisiaj tez mi się chce spać:-) Może nie aż tak, żebym zasypiała na siedząco, ale ziewam sobie, że hoho:-D

Livka Dlaczego żałujesz?

Nie wiem, zawsze mi się wydawało, ze mam sporo ruchu na świeżym powietrzu. Może jednak za mało:-) Może źle myślę, ale póko co nie odczuwam potrzeby regularnego mierzenia ciśnienia. Zobaczymy jak to będzie ze mną później:-)

Hej Kobitki,

Dana- a może jednak, trzymam kciuki :-):-):-):-)Wiesz co ja w mojej pierwszej ciązy to pamietam zasypiałam juz po godzinie 20. Raz jak w niedziele zasnełam o13 tak wstałam o 17 i tłumaczyłam to zmęczeniem, a zmęczenie to wcale nie było.

Co do depilatorów to jakos nie umiem sie do nich przekonac:-:)-:)-(

maron - a może jednak się uda:-):-):-)

Lelek
- mam nadzieje, że wszystko sie ułoży po waszej mysli.

Hey kobitki ;-)
U nas popadalo niezle i nawet burza byla :cool: Ja posprzatalam mieszkanko, a teraz zastanawiam sie co by tu zjesc :rolleyes2::rolleyes2:

Jutro imprezaaaaa
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif

Macie wszystkie zaproszenie :-) Tort juz zamowiony, lokal tez :tak::-)

reklama
Hej laski,
widzę, że starania pełną parą.
U mnie był mały wyskok, tydzień temu, a wczoraj miałam owulację i zastanawiam się czy po 6 dniach od przytulania jeszcze jakiś żołnierzyk wytrzymał by to moje jajeczko dopaść. Jestem raczej sceptycznie nastawiona, że coś z tego będzie, ale w głębi chyba mam nadzieję, choć czas nieodpowiedni. To taka asekuracja jak dany czy maron, boję się rozczarowania.
11 czerwca. Watpię, bo to mało prawdopodobne:-)
Ja chyba też 11 zatestuję, bo mam wesele i bałabym się czegokolwiek napić. Choć od wczoraj 2 tygodnie wypadają 13 i pewnie dopiero wtedy @ przyjdzie.
Trzymam kciuki za wszystkie czekające.

Do góry