reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Witam się serdecznie.
Juz sie tu kiedyś deklarowałam na 2012 ;) ale potem chyba wena mnie opuściła. A teraz trzeba by się jednak zakręcić wokól tematu by w 2012 się wyrobić :D
cóż, ja to bym chciała tym razem jakiegoś malego letniaczka (a najlepiej letniaczkę) no po mału po mału oswajam się, ze niebawem czas zacząć działać.
Pozwolicie, ze sie dołączę?

reklama
Śmiało Kilolek, zapraszamy!:-)

Już po wszystkim. Zrobiliśmy psince pogrzeb z prawdziwego zdarzenia. Moja mama nawet przekopała krzaczek i zasadziła nad nim. Jak się przyjmie będziemy zawsze wiedzieć, gdzie dokładnie sobie leży. Ale atmosfera w domu paskudna. Smutno, smutno i jeszcze raz smutno. W końcu prawie 12 lat był z nami. I jeszcze ta pogoda... brrr

A my lada chwila będziemy się zbierać na urodzinki. Średnio chce mi się tam iść w taki dzień.:-(

dana przytulam... Na pewno nie jest Ci latwo. Idz na te urodzinki, moze jakos Ci to pomoze ;-)
kilolek witaj! Owocnych staranek zycze ;-)

Ja sie wlasnie objadlam jak glupia, ze ledwo przed lapkiem siedze :zawstydzona/y:

anastazja e tam, ja wole ciepelko :tak:
danao biedny piesio :-( u tesciow wczoraj byl pogrzeb bo trzeba bylo psa uspic, chory byl bardzo :-(
mnie wczoraj tez tesciowka na browarka zaprosila ale wczesniej S. wypil z tesciem i bylam kierowca, ale jutro po pracy umowilysmy sie na bronka ;-)
U nas tez zimno i pada, 2 burze przeszly, a mnie gardlo zaczyna bolec :no: masakra

Hej Laski :)
CO tu tak ciiicho???

Anastazja- jak impreza??

Kilolek witaj znowu :) kojarzę Twój nick :)

Livastrid- jak sie czujesz nasza ciężaroweczko ?? :)

Ale macie tempo pisania że hoho , aż się spociłam próbując Was nadrobić :-D:-D:-D:-D
Co to jakiś strajk czy co ?nawet 1 strony nie napisałyście!!:szok::szok:
Ja jednym okiem z Wami , drugim w TV a trzecie - śpi :-p:-p:-p
wika - imprezka się udała i to bardzo , panna młoda zaskoczona była, bo to była niespodzianka dla niej, no ale dla nas też była po24 bo panowie z kawalerskiego do nas dołączyli - jak dla mnie trochę dziwne, ale ja tam i tak się dobrze bawiłam , a mój małżonek znajomości nowe zawierał:-):-):-)
Kilolek - witam , pisz pisz i jeszcze raz pisz, widzisz dziewczyny się obijają :confused2:
my na 17 na mecz idziemy , a później feta , także imprez ciąg dalszy:happy:

w weekend zawsze jest tu "mały" zastój...

Anastazja- ja kiedyś też byłam na połączonym wieczorze panieńsko- kawalerskim i powiem Ci, ze impreza była suuuuuuuper!!

Ja teraz czekam na M. aż przyjedzie z pracy i po południu ruszamy na festyn w gminie obok.

Hey laski ;-)
anastazja super, ze wieczorek sie udal i ze jestes zadowolona :tak: Zycze kolejnej udanej imprezki :-)
wika Tobie rowniez tego zycze, baw sie dobrze ;-)

U mnie dzis zimno, brrr... :-( A ja przez taka pogode senna sie robie...

U nas pogoda jest suuper:-) Szkoda, że wczoraj tak nie było:-(
A my robimy sobie właśnie grilla:-) I znowu się objem kiełbachą:-) Ale uwielbiam kiełbaskę z grilla, mniam:-) Miłego, późnego już, niedzielnego popołudnia:-)

Anastazja fajnie, że wieczór panieński był udany:-)

reklama
pozwulcie że i ja się do Was dołączę:) też planuję zostać mamusią w 2012 roku :) mamy teraz przerwe w starankach aczkolwiek zdarzyło nam sie 2dni temu akurat w 15dc bez niczego sie kochać ale oczywiście po jednym razie szanse marne ,więc za 1,5miesiąca wznawiamy staranka i mam nadzieję że się uda i będziemy mieli wkońcu naszego skarbeczka!!!:)

Do góry