witajcie!
lazurowe- a widzisz co ci umknęło?;-) Dlatego lepiej zawsze wszystko doczytać, bo się nie spodziewasz a tu już na forum fasolka! Nigdy nie znasz dnia i godziny kiedy która wyskoczy z taką nowiną...
:-). Wypoczywajcie tam beztrosko, a nami się nie przejmuj jak niemasz czasu to potem nadrobisz a teraz korzystaj z urlopu. Ale miło będzie jak do nas czasem zajrzysz.
maron- ojej, mam nadzieję, że jednak wszystko okaże się ok, że jednak masz tą owulkę i nie będą potrzebne leki. Trzymam za to kciuki!:-) A termin porodu na różnych serwisach wychodzi mi różnie, ale tak waha się między 25-28 grudnia. Także trochę wyszłam przed szereg...
, ale może to wróży, że wszystkim nam na tym wąteczku pójdzie szybciej niż się spodziewamy.
aga29- hej, dawno cię nie było. Fajnie, że też masz już wolne. A ty pracujesz w szkole? Bo już się zupełnie pogubiłam
. Jak przygotowanias do świąt?
Siostra już pojechała so siebie i znowu jestem sama, buuuuuu....:-( no ale dobrze, że jest bb, no i TV:-) ocipiałabym gdybym miała siedzieć w ciszy,
serio, musichociaż w tle coś "grać"
A gdzie reszta babek? Gdzie się podziewa lelek, livastrid, anastazja, kama, wika i inne? Pewnie dunga dunga teraz odchodzi, każda chce za mnie wziąć przykład, co?
No i bardzo dobrze! Czekam na następną fasolkę.