reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Livastrid - wit. C powiadasz? a na duże meskie móżdżki tez działa ;-) bo mojemu by sie przydałao... dzis ma od rana focha, bo młodego do żłobka musiał zawieźć i nie mógł pospac biedaczek... a tak a propos wspomagaczy to chyba jeszcze wiesiołek czy siemie lniane dobrze robi :confused::confused::confused:
a co do spania, to młody przez to ze spi w łżobku tez o dziwnych godzinach zasypia. Wczoraj sie męczylismy tak długo, ze sama z nim odleciałam i sie o północy w ciuchach obudziłam.
Isana - a ja bym za wczesnie na usg nie chodziła. pamietam jak za pierwszym razem dość długo serducha nie było widać i miałam stresa przez 2 czy 3 tyg. I zobaczysz wszystko będzie dobrze :tak:
Danao - oj biedna mała...
Lelek, Wika - mam koleżankę, która bardzo długo starała się o dziecko, w końcu zaszła i jak urodziła to 3 mies później zaliczyła wpadkę :-D a z kolei mojej przyjaciółki brat ma dwójke dzieci z in vitro + bratowa pare tyg temu urodziła małżeńska wpadke, także nigdy nic nie wiadomo :rofl2: każda ciąża jest inna

Pogoda przepiekna, z Maćkiem zaliczamy po żłobku codziennie plac zabaw. Pani ze żłobka powiedziała, że strasznie obrażalski sie zrobił. On lubi chadzac własnymi ścieżkami i jak każą mu przyjść do siebie i nie szwedać sie po krzaczorach i płotach to ma focha (brzmi znajomo, nieprawdaż, ciekawe po kim tak ma :dry:). A ja juz nie moge sie doczekać wakacji... Ciekawe co tam u Lazurki słychać? Miała sie z tej Bułgarii odzywac a tu cisza

Witajcie
happy8se.gif

Muszę się pochwalić, że od wtorku mamy autko:-) jednak udało nam się kupić tego forda mondeo, po którego byliśmy w sobotę, bo Ci ludzie, którzy mieli Go zarezerwowanego nie dostali kredytu
yes2.gif
jest super kolor ten sam co astry, więc np. moja mama żadnej różnicy nie widzi
p.gif
no, ale jeździ się lepiej i co najważniejsze ma klimę i podgrzewane fotele
laugh2.gif

mama sówka - 60 rocznica ślubu ,no no ładnie , moi dziadkowie chyba 55 w tym albo przyszłym roku będą świętować, jak imprezka urodzinowa - szykujesz coś ? 3 weekend pod rząd impreza :-D:-D ( tak dla jasności, teraz święta, za tydzień długi weekend, a 3 weekend - 7 MAJ!!;-))

Anastazja no okazało się, że 7 maja Wacek będzie jeszcze w Polsce, więc może gdzieś wyskoczymy na weekend:-)

witam!

no ciekawe co u naszej artystki lazurowej;-)

trina moj za to po okjcu odziedziczyl gadulstwo:-D

Mama Sowka super ze macie juz auto

a to na dzien dobry

Cześć,

ale dzisiaj piękna pogoda , wyciągnęłam rower i w 20 min byłam w pracy :-):-)
Ładnie się ubrałam , fryz zrobiony - także widoki się oglądały :tak::tak::tak:
Ja pływam w morzu czerwonym , strój kąpielowy muszę wymieniać częściej niż zwykle :-D:-D:-D
mama sówka - to może mężuś zabierze Cię na jakąś kolację romantyczną :blink: Ja to pewnie sama będę musiała ugotować coś , bo parę znajomych wpadnie , a że przyzwyczaili się że u mnie zawsze są jakieś sałatki do wódki to by w szoku byli jakbym same paluszki wystawiła :szok::szok:
trina - może teraz jest ciężko ale za to synuś samodzielny będzie i poradzi sobie w życiu :tak::tak:
To Ja już wiem dlaczego mój mąż ma złote strzały , od ponad roku razem ze mną zażywa codziennie 2 tabletki rutinoscorbinu :blink:
Powiedzcie czy Wy też tak macie że 1 dnia @ jest ogromna chęć na dunga dunga??? :baffled:

Witam się i ja!:-) Pogoda rzeczywiście piękna, w końcu wiosna na całego.:-):-):-) Ale mi internet wolno chodzi od wczoraj, masakra jakaś :wściekła/y: także sorki, jeśli nie będę się mogła zbytnio udzielać, po każdym kliknięciu czekam i czekam aż coś się otworzy...:angry:. Jak mnie ścięło koło północy tak dopiero niedawno wstałam, ale mam teraz 6 dni wolnego, to cosobie będę żałować;-). Mój m wyjechał wczoraj na kilka dni do brata do Anglii, wraca w niedzielę koło południa, więc tym bardziej mogę sobie trochę pobimbać:tak::-D. Ale już tęsknię za nim okrutnie, wieczorem pusto tu jakoś i smutno bez niego. :-( I wiecie co.... on jeszcze nic nie wie o fasoli!:szok: Bo test zrobiłam jak już pojechał. Korci mnie, żeby zadzwonić i powidzieć, ale wolę mu zrobić niespodziankę jak wróci (to będzie miał prezent na święta!:tak::-):szok::blink::happy2: Dobrze, że dzisiaj przychodzi do mnie siostra, to nie będę sama.:-) W ogóle nikt jeszcze nie wie oprócz was, dziewczyny.:-p
Lelek- ale się uśmiałam z tego zadania z krasnalami, haha...dobre!:-D:-D:-D
anastazja- to miłego wypoczynku nad morzem! Korzystaj na całego, następną okazję będziesz mieć dopiero za miesiąc:-D. A jeśli chodzi o ochotę na dunga dunga to ja raczej nigdy nie miałam na poczatku @, bo zawsze czułam się przez 1-2 dni fatalnie, zdychałam po prostu i żadne sexy nie były mi w głowie.:no: Ale ty jeśli masz ochotę to...;-)
trina- dzięki za radę, to w którym tyg. najlepiej iść najwcześniej, żeby było już coś widać? A nie boisz się posyłać swoje zdiecko do żłobka? Takie malutkie...
wika- jak tam urlop od dziedziaków?:-) Ja wzięłam niestety sobie robotę bo i testy kontrolne i prace projektowe do sprawdzenia przez święta... eh...:zawstydzona/y:
lazurowe- odezwij się jak tam wakacje?
Dobra, babole... idę zjeść jakieś śniadanie, bo już mi kiszki marsza grają:tak: Do zob.

Hejjjj !!!

Isana- ja żadnej pracy na Święta nie wzięłam!!! I sie bardzo z tego cieszę!!!!!:-)

Anastazja- na ładny widok zawsze miło jest popatrzeć, co nie?? ;-);-)

Trina- my staraliśmy się 8 miesięcy, bo mojego M. wiecznie nie ma w domu... I jak tu trafić w te dni??? Chciałabym, zeby teraz trwało to krócej!

No właśnie, ciekawe co u dziewczyn, u Lazurowej i Agnieszki- obie teraz się leniu****ą :))

Jestem kobitki :-) Widze, ze wspominacie mnie czasem. Milutko mi sie zrobilo :tak: Ja sobie wlasnie neta zakupilam i szybko do Was przybieglam. Oczywiscie nie nadrabiam :-p Piszcie jak tam u Was leci. Pogoda tutaj jest spoko. Wczorraj rano dotarlismy, ale bylo deszczowo. Za to dzisiaj piekne sloneczko :-) Bylam dzis u gina nawet :-p Poogladal mnie i stwierdzil, ze wsio jest ok, czysciutko, nic tylko dzieci robic :-D Ale mowi, ze mozemy jeszcze te 2 miesiace poczekac, nie zaszkodzi :blink: Jutro jedziemy do miasta Dimitrov Grad czy jakos tak na wieeeelkie zakupy :-) Piszcie co u Was laski ;-)

lazurowe ej to nie doczytalas ze Isanka zafasolkowała???
super ze sie odezwalas, tesknilysmy:-p

Isana maz jeszcze nie wie???? i Ty to tak spokojnie mowisz?? piekny prezent bedzie miał:-p

anastazja no no to teraz sportsmenka jestes:-p

reklama
Serio???? Isana zafasolkowala????? :szok: Ale sie ciesze :-)
Isana gratki kochana!!!!! Tak bardzo sie ciesze :-) Wybaczcie, ze nie doczytalam, ale nie mam czasu jak narazie. Spokojnych 9 miesiecy Ty nasza szcesciaro :-) Dzisiaj wypije za zdrowko Twojej fasolki :tak:
Lece laski. Ale nowiny, uffff :-) Sciskam wszystkie i buziaki sle ;-):-)

Do góry