reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Livastrid - wit. C powiadasz? a na duże meskie móżdżki tez działa ;-) bo mojemu by sie przydałao... dzis ma od rana focha, bo młodego do żłobka musiał zawieźć i nie mógł pospac biedaczek... a tak a propos wspomagaczy to chyba jeszcze wiesiołek czy siemie lniane dobrze robi :confused::confused::confused:
a co do spania, to młody przez to ze spi w łżobku tez o dziwnych godzinach zasypia. Wczoraj sie męczylismy tak długo, ze sama z nim odleciałam i sie o północy w ciuchach obudziłam.
Isana - a ja bym za wczesnie na usg nie chodziła. pamietam jak za pierwszym razem dość długo serducha nie było widać i miałam stresa przez 2 czy 3 tyg. I zobaczysz wszystko będzie dobrze :tak:
Danao - oj biedna mała...
Lelek, Wika - mam koleżankę, która bardzo długo starała się o dziecko, w końcu zaszła i jak urodziła to 3 mies później zaliczyła wpadkę :-D a z kolei mojej przyjaciółki brat ma dwójke dzieci z in vitro + bratowa pare tyg temu urodziła małżeńska wpadke, także nigdy nic nie wiadomo :rofl2: każda ciąża jest inna

Pogoda przepiekna, z Maćkiem zaliczamy po żłobku codziennie plac zabaw. Pani ze żłobka powiedziała, że strasznie obrażalski sie zrobił. On lubi chadzac własnymi ścieżkami i jak każą mu przyjść do siebie i nie szwedać sie po krzaczorach i płotach to ma focha (brzmi znajomo, nieprawdaż, ciekawe po kim tak ma :dry:). A ja juz nie moge sie doczekać wakacji... Ciekawe co tam u Lazurki słychać? Miała sie z tej Bułgarii odzywac a tu cisza

Witajcie
happy8se.gif

Muszę się pochwalić, że od wtorku mamy autko:-) jednak udało nam się kupić tego forda mondeo, po którego byliśmy w sobotę, bo Ci ludzie, którzy mieli Go zarezerwowanego nie dostali kredytu
yes2.gif
jest super kolor ten sam co astry, więc np. moja mama żadnej różnicy nie widzi
p.gif
no, ale jeździ się lepiej i co najważniejsze ma klimę i podgrzewane fotele
laugh2.gif

mama sówka - 60 rocznica ślubu ,no no ładnie , moi dziadkowie chyba 55 w tym albo przyszłym roku będą świętować, jak imprezka urodzinowa - szykujesz coś ? 3 weekend pod rząd impreza :-D:-D ( tak dla jasności, teraz święta, za tydzień długi weekend, a 3 weekend - 7 MAJ!!;-))

Anastazja no okazało się, że 7 maja Wacek będzie jeszcze w Polsce, więc może gdzieś wyskoczymy na weekend:-)

witam!

no ciekawe co u naszej artystki lazurowej;-)

trina moj za to po okjcu odziedziczyl gadulstwo:-D

Mama Sowka super ze macie juz auto

a to na dzien dobry

Cześć,

ale dzisiaj piękna pogoda , wyciągnęłam rower i w 20 min byłam w pracy :-):-)
Ładnie się ubrałam , fryz zrobiony - także widoki się oglądały :tak::tak::tak:
Ja pływam w morzu czerwonym , strój kąpielowy muszę wymieniać częściej niż zwykle :-D:-D:-D
mama sówka - to może mężuś zabierze Cię na jakąś kolację romantyczną :blink: Ja to pewnie sama będę musiała ugotować coś , bo parę znajomych wpadnie , a że przyzwyczaili się że u mnie zawsze są jakieś sałatki do wódki to by w szoku byli jakbym same paluszki wystawiła :szok::szok:
trina - może teraz jest ciężko ale za to synuś samodzielny będzie i poradzi sobie w życiu :tak::tak:
To Ja już wiem dlaczego mój mąż ma złote strzały , od ponad roku razem ze mną zażywa codziennie 2 tabletki rutinoscorbinu :blink:
Powiedzcie czy Wy też tak macie że 1 dnia @ jest ogromna chęć na dunga dunga??? :baffled:

Witam się i ja!:-) Pogoda rzeczywiście piękna, w końcu wiosna na całego.:-):-):-) Ale mi internet wolno chodzi od wczoraj, masakra jakaś :wściekła/y: także sorki, jeśli nie będę się mogła zbytnio udzielać, po każdym kliknięciu czekam i czekam aż coś się otworzy...:angry:. Jak mnie ścięło koło północy tak dopiero niedawno wstałam, ale mam teraz 6 dni wolnego, to cosobie będę żałować;-). Mój m wyjechał wczoraj na kilka dni do brata do Anglii, wraca w niedzielę koło południa, więc tym bardziej mogę sobie trochę pobimbać:tak::-D. Ale już tęsknię za nim okrutnie, wieczorem pusto tu jakoś i smutno bez niego. :-( I wiecie co.... on jeszcze nic nie wie o fasoli!:szok: Bo test zrobiłam jak już pojechał. Korci mnie, żeby zadzwonić i powidzieć, ale wolę mu zrobić niespodziankę jak wróci (to będzie miał prezent na święta!:tak::-):szok::blink::happy2: Dobrze, że dzisiaj przychodzi do mnie siostra, to nie będę sama.:-) W ogóle nikt jeszcze nie wie oprócz was, dziewczyny.:-p
Lelek- ale się uśmiałam z tego zadania z krasnalami, haha...dobre!:-D:-D:-D
anastazja- to miłego wypoczynku nad morzem! Korzystaj na całego, następną okazję będziesz mieć dopiero za miesiąc:-D. A jeśli chodzi o ochotę na dunga dunga to ja raczej nigdy nie miałam na poczatku @, bo zawsze czułam się przez 1-2 dni fatalnie, zdychałam po prostu i żadne sexy nie były mi w głowie.:no: Ale ty jeśli masz ochotę to...;-)
trina- dzięki za radę, to w którym tyg. najlepiej iść najwcześniej, żeby było już coś widać? A nie boisz się posyłać swoje zdiecko do żłobka? Takie malutkie...
wika- jak tam urlop od dziedziaków?:-) Ja wzięłam niestety sobie robotę bo i testy kontrolne i prace projektowe do sprawdzenia przez święta... eh...:zawstydzona/y:
lazurowe- odezwij się jak tam wakacje?
Dobra, babole... idę zjeść jakieś śniadanie, bo już mi kiszki marsza grają:tak: Do zob.

Hejjjj !!!

Isana- ja żadnej pracy na Święta nie wzięłam!!! I sie bardzo z tego cieszę!!!!!:-)

Anastazja- na ładny widok zawsze miło jest popatrzeć, co nie?? ;-);-)

Trina- my staraliśmy się 8 miesięcy, bo mojego M. wiecznie nie ma w domu... I jak tu trafić w te dni??? Chciałabym, zeby teraz trwało to krócej!

No właśnie, ciekawe co u dziewczyn, u Lazurowej i Agnieszki- obie teraz się leniu****ą :))

Jestem kobitki :-) Widze, ze wspominacie mnie czasem. Milutko mi sie zrobilo :tak: Ja sobie wlasnie neta zakupilam i szybko do Was przybieglam. Oczywiscie nie nadrabiam :-p Piszcie jak tam u Was leci. Pogoda tutaj jest spoko. Wczorraj rano dotarlismy, ale bylo deszczowo. Za to dzisiaj piekne sloneczko :-) Bylam dzis u gina nawet :-p Poogladal mnie i stwierdzil, ze wsio jest ok, czysciutko, nic tylko dzieci robic :-D Ale mowi, ze mozemy jeszcze te 2 miesiace poczekac, nie zaszkodzi :blink: Jutro jedziemy do miasta Dimitrov Grad czy jakos tak na wieeeelkie zakupy :-) Piszcie co u Was laski ;-)

lazurowe ej to nie doczytalas ze Isanka zafasolkowała???
super ze sie odezwalas, tesknilysmy:-p

Isana maz jeszcze nie wie???? i Ty to tak spokojnie mowisz?? piekny prezent bedzie miał:-p

anastazja no no to teraz sportsmenka jestes:-p

reklama
Serio???? Isana zafasolkowala????? :szok: Ale sie ciesze :-)
Isana gratki kochana!!!!! Tak bardzo sie ciesze :-) Wybaczcie, ze nie doczytalam, ale nie mam czasu jak narazie. Spokojnych 9 miesiecy Ty nasza szcesciaro :-) Dzisiaj wypije za zdrowko Twojej fasolki :tak:
Lece laski. Ale nowiny, uffff :-) Sciskam wszystkie i buziaki sle ;-):-)

Do góry