reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
maron ja na Twoim miejscu tez bym sie chwalila nowina na wszystkie strony swiata :-)

kwiatuszekq no ja zbyt czesto nie urzeduje w kuchni, bo przewaznie Borys gotuje, ale dzisiaj jakas wena mnie niespodziewanie naszla :-D

Truskawcia sprobuj koniecznie :tak: A co do krewetek to ja chyba bym ich nie zjadla :no: A moze nie wiem, a to takie dobre, hmm? :eek:

martolinka to pewnie Antek bedzie szamal pizze, bo dzieci to lubia :-D Zreszta dorosli tez ;-) Mnie sie powoli uklada ten placek, bo ledwo sie ruszalam :-D Ale jeden taki porzadny posilek dziennie moze byc :-D Rozgrzeszam sie :-D

Truskawcia a jak robisz krewetki? ja nie znam zadnego dobrego przepisu .
Lazurowe zobaczymy czy młody sie skusi :) nigdy jeszcze nie jadł

Lazurku – spróbuję, spróbuję tylko muszę weny dostać :-D Każdy się krzywi na krewetki, muszę Ci powiedzieć, że mają o wiele delikatniejsze mięsko niż np. kurczak :-D chociaż nigdy ich nie robiłam tylko jadłam gotowe :-)

Martolinka- nie robię :-p ale chcę spróbować zrobić właśnie jutro :-) Nie mam żadnego przepisu, ale mam taką koncepcję, żeby zrobić je w cieśnie naleśnikowym :-D zobaczę czy mi wyjdzie :-p Noo ja też nie znam nikogo kto nie lubił by pizzy :-D

A swoją drogą jeśli o dzieci chodzi, to moja chrześniaczka (na etapie nowych smaków) jak próbowała różnych rzeczy, to trafiło kiedyś na kapustę (taka szatkowana) tak jej posmakowała, że jak na stole była surówka, to właziła na stół wybierała z miski kapustę i krzyczała „kapuśta, kapuśta” :-D normalnie pękaliśmy ze śmiechu z niej :-D

Truskawcia ja krewetki jadlam w Italii wlasnie w ciescie nalesnikowym jako przystawka(za darmo!) i powiem Ci ze co wieczor chodzilam do tego baru bo tak mi smakowaly!:-D:-D

A ja robie owoce morza z makaronem i w pikantnym sosie ale to wtedy wszystkie rodzaje robali morskich wrzucam do gara:-p

Moj chłop przekroczyl juz granice i za ok godzine bedzie:-pide strzyc bobra:-D

A ja już w pracy kwitnę :-( piątkowy wieczór może być tłoczno :-/ ale póki co mam spokój :-D
Lelek- haaaa wiedziałam, że ciasto naleśnikowe będzie okej do krewetek :-D a właśnie, z czym krewetki jeszcze można jeść? Nie wiem któraś :-) Oooo to przygotuj się na przyjęcie Księcia :-D

Nie wiem czy ktoras Mnie tu jeszcze pamieta ale...wpadam na minutke ...!!

Wczoraj zrobilam test ciazowy digital ten bo czulam sie dosc dziwnie i miesiaczka spozniala mi sie juz 3 dni i okazalo sie ze test wyszedl pozytywny PREGNANT 1-2tyg. okolo od zaplodnienia ..:) Jestem mega szczesliwa wraz z M staralismy sie o rodzenstwo dla pierwszej coreczki Blanki :)
2 cykl okazal sie szczesliwy czuje sie ok i nie mam zadnych dolegliwosci ciazowych oprocz troszke delikatnych boli podbrzusza czasem i wrazliwych sutkow noi meczacego smaku w ustach - metalu ...Pozdrawiam Ewelina

reklama
Do góry