reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Mamusia Blaneczki gratulacje:tak:
Antonio wczoraj pizza pogardził... wyciagnał kaszke z szafki i to zazyczył sobie na kolacje:tak:
udanego dnia koteczki!!!

reklama
Kwiatuszku- kurczę u Ciebie to faktycznie wyraźna kreseczka ta druga :-D u mnie prawie tej drugiej nie widać :-( jak długie masz cykle? :-) Trzymam &&&& za ten cykl :-)

Martolinka- ale jaja :-D mały preferuje zdrowy tryb odżywiania :-D

Lazurku- z suwaczka to tydzień i trochę ;-) nie spiesz się, prędzej czy później i tak się dowiesz :-D

Wika- no czasem tak bywa, że z niczym się wyrobić nie można ;-)

martolinka pogardzil? :eek: Jeszcze nie wie co dobre :-D
Truskawcia masz racje, prawie 2 tygodnie to testowania, ale chcialam juz miec test w szufladzie :tak: No i nie wytrzymalam i juz dzisiaj go kupilam :-D Bede sie teraz na niego wlepiac codziennie :-p

Borys spi, Elvis tez, a ja... kiwi wcinam :-D

Witam sobotnio:)

Jak tam dunga dunga działacie? Rano jechałam mame zawieść i wstapilam do bratowej, napatrzyłam sie na Szymusia i juz nie umiem sie doczekać naszego maleństwa:-). Bratowa zdziwona czemu kawki sie z nia nie napilam, a ja odruch wymiotny akurat miałam, ale cicho siedziałam bo nikt jeszcze nic nie wie.

Za to wody pije mnóstwo, zrobiłam sobie dzbanek niegazowanej z cytrynką i jest pychaaa. Nie jem słodyczy, jakos nie mam na nie ochoty..

Lazurek
gratuluje stanowska :-):-):-):-), dano widze szefuje:-):-):-) w tych sprawach. Narobiłas mi smaka tym plackiem, az mi sie zachciało cos upichcic.

Wiecie co do tej pory jak o tym pomysle mam ciarki. Kuzynka była dzisiaj na pogrzebie znajomego.
Facet źle sie poczuł byla u lekarza, lekarz wysłał go na badania i tyle, potem wezwal pogotowie, ale pogotowie w szpitalu go nie zostawilo zalecenie badania. A koleś połozył sie spac i już nie wstał:-:)-:)-:)-:)-( MIAŁ 30 lat a 3 tygodnie temu urodziła mu sie córeczka. TRAGEDIA... POROSTU KOSZMAR.. NIE DO OPISANIA CO JEGO ŻONA MUSI CZUĆ..:-:)-:)-(.

MAMUSIA BLANECZKI
- GRATULACJE, WITAJ W LUTÓWKACH :-):-):-)

KWIATUSZEK - działajcie, trzymam kciuki, jak juz pisałam nogi na lampe to mzoe 3 wyjdą

martolinka- widac co prawdziwi mężczyźni lubią najbardziej:)

:-) - jak po powrocie męża, dunga dunga:-):-)

mmona straszna tragedia to co napisalas, no i do tego 3-tygodniowe dziecko :szok::szok::szok: Az ciarki mnie przeszly.
Ja awansowalam na asystentke :-D A placuszki musisz upichcic koniecznie :tak:
Bardzo tu dzis pusciutko bylo, wiec z nudow upiekszalam sobie swoj profil na Naszej Klasie :-D:-D
Teraz ide zupke zjesc i myju myju :-)

Ostatnia edycja:
Cześć laski,
jeny jaki wysyp, widzę kolejne lutówki :-) GRATULUJĘ!
A u mnie zmiana planów, niestety staranka o córeczkę muszę odłożyć w czasie, dostałam wymarzoną pracę i najpierw muszę się tam zagnieździć, no i dostać stałą umowę, choć to nie gwarant powrotu, ale to bardzo przyszłościowa oferta i szkoda zmarnować. Jak dobrze pójdzie to może jeszcze załapię się na 2012, ale jak tu do was wrócę to już pewnie żadnej nie będzie bo będziecie siedziały na wątkach zafasolkowanych, czego wszystkim życzę.
Aha, chciałam wywróżyć, że lazurek będzie marcówką i będzie to synek. Dajcie znać czy się nie pomyliłam :-)
Buziole dla was wszystkich.

witam wczoraj dzialalismy ale troche ze mnie wylecialo ale dzis powtorzylismy rano jeszcze dzis o 14 zrbie tescik dla pewnosci oczywiscie nogi były do gory hehe anajlepsze ze nie było skoku tempki

Hej, ja jak zwykle zalatana:-p Dziewczyny cottage pie, to bardzo prosta potrawa, bardzo popularna na Wyspach (mieszkam w Irlandii). Ja robię z tego przepisu COOCHNIA: Chrupiący i bąblujący , ale jest bardziej spolszczona forma Cottage pie - Czyli przepyszne mięso mielone pod ziemniaczano - kremową kołderką - przepisy.net . A całość to po prostu ziemniaki + mięso mielone, czyli to co nasi mężczyźni lubią najbardziej:-p Jejku jak tak czytam, że już się staracie, to troszkę zazdroszczę;-) no, ale u mnie za 2 miesiące starania, więc nie tak źle;-)
MamusiaBlaneczki - Gratulacje!!!
Co do krewetek, to ja ich osobiście nie lubię, ale mój D. jak był na dukanie to robił krewetki w sosie pomidorowym Forum diety dr Dukana • Zobacz temat - Krewetki w sosie pomidorowym + po swojemu coś tam doprawiał. U nas dziś jak wczoraj u martolinki pizza;-) Przychodzą znajomi, więc będzie wielka wyżerka:-)
Miłej niedzieli, a te co mogą działać, niech działają:-p

Czesc Dziewoje :-)
Mama Stacha tak myslisz? :-) Bardzo bym chciala bym marcoweczka, ale chce dziewczynke :-) Z Borysa strony sami chlopcy sie rodza :tak: No i &&&&& trzymamy, zebys sie zalapala na 2012 ;-)
kwiatuszekq super, ze dzialacie, no i z nogami do gory :-D
tygryskowa 2 miesiace szybko mina, zobaczysz :tak: Przyjemnej gosciny zycze i zagladaj jak tylko masz chwilke ;-)

Ja dzis umieram. Angina mnie dopadla. Mam takie migdaly jak bomby, nic przelknac nie moge :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: No i mowic w sumie tez nie moge :-( Ja sie wykoncze po prostu, raz na 3 miesiace musze miec cos z tymi migdalami :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wiec dzis niefajna niedziela u mnie :no:

reklama
Witam się niedzielnie:)

Gratuluję zafasolkowanym dziewczynom :tak:

Mam nadzieję że i Ja szybko do was dołączę ale jak na razie cierpliwie i spokojnie działamy...
Ja już po niedzielnych zakupach,chyba do Polski mamy już wszystko :tak:
Jeszcze tylko kilka dni...

Pozdrawiam was i życzę miłej niedzieli!

Do góry