reklama
Dziekuje ciekawe ktora zarazi sie ode mnie i zostanie moja kolezanka na lutowkach
Wysylam pozytywna sile i energie ..:* trzymam za wszystkie kciuki
Wysylam pozytywna sile i energie ..:* trzymam za wszystkie kciuki
Truskawcia
Fanka BB :)
Mamusia Blaneczki- nooo ja już raczej nie :-( jeśli już to zaraz po Tobie na marzec
Truskawcia
Lazurku - Miłych snów
ja pewnie będę się kładła spać jak Wy będziecie wstawać
ja pewnie będę się kładła spać jak Wy będziecie wstawać
kwiatuszekq20
witam moje kochane nied lugo bede robic tescik owu gdzies kolo 14 zawsze robie
Antek własnie po moim kochanym dziadku ma byc
czuje ze pobolewa mnie lewy jajnik i by sie zgadzalo bo niby ostatnio owu była z prawego
od dzis w zasadzie powinnam brac lutke ale poczekam do owu
dziewczyny z innego watku kazaly mi kupic wode jana na pecharz oczywiscie byłam w aptece ale nie było ale zamowili mi
Antek własnie po moim kochanym dziadku ma byc
czuje ze pobolewa mnie lewy jajnik i by sie zgadzalo bo niby ostatnio owu była z prawego
od dzis w zasadzie powinnam brac lutke ale poczekam do owu
dziewczyny z innego watku kazaly mi kupic wode jana na pecharz oczywiscie byłam w aptece ale nie było ale zamowili mi
kwiatuszekq20
truskawica ja tescik bo u mnie zob bardzo ciemna ale wieczorem powtorze zeby sie upewnicZobacz załącznik 364531
reklama
Dzien dobry :-)
kwiatuszekq no to bierz sie do dziala Dzisiaj, jutro i pojutrze jak podzialacie to na pewno cosik z tego sie wykluje :-)
wika rowniez zyczymy milego dnia i nie przepracowywuj sie za bardzo ;-)
Ja ide do Reala zaopatrzyc sie na dzis i jutro. Wiecie, juz bym testa kupowala Ale poczekam jeszcze z tydzien :-)
kwiatuszekq no to bierz sie do dziala Dzisiaj, jutro i pojutrze jak podzialacie to na pewno cosik z tego sie wykluje :-)
wika rowniez zyczymy milego dnia i nie przepracowywuj sie za bardzo ;-)
Ja ide do Reala zaopatrzyc sie na dzis i jutro. Wiecie, juz bym testa kupowala Ale poczekam jeszcze z tydzien :-)
Podziel się: