reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
mmona ja jedynie moge ostatnio pic sok porzeczkowy. Jak widze wode to robi mi sie ble. zasmazana kapusta:-p w sumie zjadlabym knedle ze sliwkami, a gluta na pawia tez mam od rana, ale jakos nie chce pojsc dalej, nawet po zmianie pampersa corki z biegunkowa paczka

no pies obgryzajacy paznokcie musi smiesznie wygladac kwiatuszek moze ma zaciecie manikiurzysty:-D

Lelek po mnie zawsze widac, ze mi cos nie odpowiada, nawet nie probuje udawac i sie usmiechac, bo mojego wkur widac od razu

Łłłłłłłłłłłoooo matko, ale ja gapcia jestem :-D dopiero na suwaczku BB zobaczyłam, że mam dni płodne ha ha :-D a to dobrze się składa, bo jutro sobota- dzień krycia :-D się będzie działo :-D

Anastazja- to muszę przyznać nieźle wykułaś się polskiego he he ;-D naprawdę nie widać (po piśmie), że nie urodziłaś się w Polsce :-)

Maron- jeeeeejj śliczny Twój bobas jest :-D wypisz, wymaluj mamusia (i tatuś) :-D

Lazurku- nooo właśnie widziałam jak Cię znajomi wyrolowali :-( tylko ciekawe jaki mieli w tym cel-nie rozumiem :-p ale Ty zawodowa zakupowiczka na pewni coś znajdziesz dla siebie :-D Też mam nadzieję, że testy owu. chociaż w jakieś mierze Nam pomogą :-) i nawet nie chodzi o wybór płci (bo mi jakoś szczególnie nie zależy jaka płeć będzie) mi chodzi w ogóle o dzidzię :-D A z chińskiego kalendera mi wychodzi, że jeśli pocznie się w tym miesiącu to będzie syn hi hi zobaczymy, czy się sprawdzi :-D Czyżbyś była wróżką nr 2?! :-D extra :-)

Wika- widzę masz dni pełne wrażeń :-D OOo i truskaweczki :-D

Martolinka- czyli tuż, tuż i będziesz miała takie same „zmartienia” jak my :-p kiedy płodne, kiedy można hi hi ;-) Już trzymam &&&& :-D

Tygryskowa- Witam :-D nie wiem, czy z Nami wytrzymasz czekać te trzy miesiące :-D

Liv- :-D Twoje Piranie też śliczne :-D coś mi się wydaje, że podobne do siebie są ;-)
Będziesz miała gości? Eeeee tam, pomyśl o tym tak: masz domek do wykończenia, Ty pracować nie możesz (jesteś w ciąży, i masz dziecko – trzeba dogądać) to… lekko licząc masz parę rączek do pracy!! :-D Zagdnaj ich do roboty, to zobaczą jak to dobrze :-D A Ty leż, odpoczywaj i zajmuj się maluchem :-D i wcale się nie przejmuj :-)

Mama Sówka- życzę udanego wypoczynku :-D

Malutka- Nosek do góry :-) <glaszcze> czasem nic nie pomaga, i tak jak dziewczyny piszą trzeba troszkę odpuścić, by nie zwariować :-) Tak więc, jeden dzień wolno Ci się smucić, ale na następny się ogarniasz i wracasz do normalności (ja obrałam póki co taką strategię) ;-) Będzie dobrze, zobaczysz :-)

Kwiatuszku- właśnie taki mam plan :-D działać porządnie jak się pojawią dwie ładne kreseczki, no i reszta oznak na płodne dzionki :-D

Lelek- mamy obowiązki, mamy :-D a później siedzimy przed kompami i nadrabiamy, jak jak teraz hi hi ;-) Oooo dobry pomysł, nie starać się tylko liczyć na wpadkę :-D spoko, spoko doczekasz się :-D cieszę się, że to co zaplanowaliście udało Wam się zrobić :-) Teraz tylko czekać na wykonanie :-) Czyli Synuś Twój może jeść (niby) niedozwolone rzeczy ? :-D I urósł, bardzo dobrze :-D hi hi więc jeszcze masz 10 dni luzu :-p ćwicz cierpliwość, bo Ci się przyda :-D ha ha hodowla (?) mężczyzn :-D tooo mi się podoba :-p

Mmona- zaczynają Ci się ekscesy ciążowe :-D to chyba dobry (choć czasem uciążliwy) znak :-) A teściowa to niech sobie sama jedzie na wieś, jeśli taka zdrowa jest :-p

Truskawcia to zes walnela eleborat!:-D
tak Miloszek moze jesc niedozwolone rzeczy tylko jeszcze na mleczne rzeczy niektore musze uwazac bo czasami jeszcze walnie kupsko po nich ale jesli chodzi i o gluten to tak.
No i trzymam kciuki za owocny dzien krycia!:-D

zwykle zaliczam sie do tych niegoscinnych ludzi Truskawcia. Wyobraz sobie fortece i z kazdego okna wystajaca armate. Takie mam poglady. Nie przeszkadzalo by mi jakby sobie za rok przyjechali albo najlepiej za 5 lat

dlatego Lelek wole zwierzeta bardziej niz ludzi;-)

moja mamba dostala guza pod lapka, jest mi przykro,
mam dzis bardzo zly dzien:crazy:

reklama
Do góry