reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
mmona ja jedynie moge ostatnio pic sok porzeczkowy. Jak widze wode to robi mi sie ble. zasmazana kapusta:-p w sumie zjadlabym knedle ze sliwkami, a gluta na pawia tez mam od rana, ale jakos nie chce pojsc dalej, nawet po zmianie pampersa corki z biegunkowa paczka

no pies obgryzajacy paznokcie musi smiesznie wygladac kwiatuszek moze ma zaciecie manikiurzysty:-D

Lelek po mnie zawsze widac, ze mi cos nie odpowiada, nawet nie probuje udawac i sie usmiechac, bo mojego wkur widac od razu

Łłłłłłłłłłłoooo matko, ale ja gapcia jestem :-D dopiero na suwaczku BB zobaczyłam, że mam dni płodne ha ha :-D a to dobrze się składa, bo jutro sobota- dzień krycia :-D się będzie działo :-D

Anastazja- to muszę przyznać nieźle wykułaś się polskiego he he ;-D naprawdę nie widać (po piśmie), że nie urodziłaś się w Polsce :-)

Maron- jeeeeejj śliczny Twój bobas jest :-D wypisz, wymaluj mamusia (i tatuś) :-D

Lazurku- nooo właśnie widziałam jak Cię znajomi wyrolowali :-( tylko ciekawe jaki mieli w tym cel-nie rozumiem :-p ale Ty zawodowa zakupowiczka na pewni coś znajdziesz dla siebie :-D Też mam nadzieję, że testy owu. chociaż w jakieś mierze Nam pomogą :-) i nawet nie chodzi o wybór płci (bo mi jakoś szczególnie nie zależy jaka płeć będzie) mi chodzi w ogóle o dzidzię :-D A z chińskiego kalendera mi wychodzi, że jeśli pocznie się w tym miesiącu to będzie syn hi hi zobaczymy, czy się sprawdzi :-D Czyżbyś była wróżką nr 2?! :-D extra :-)

Wika- widzę masz dni pełne wrażeń :-D OOo i truskaweczki :-D

Martolinka- czyli tuż, tuż i będziesz miała takie same „zmartienia” jak my :-p kiedy płodne, kiedy można hi hi ;-) Już trzymam &&&& :-D

Tygryskowa- Witam :-D nie wiem, czy z Nami wytrzymasz czekać te trzy miesiące :-D

Liv- :-D Twoje Piranie też śliczne :-D coś mi się wydaje, że podobne do siebie są ;-)
Będziesz miała gości? Eeeee tam, pomyśl o tym tak: masz domek do wykończenia, Ty pracować nie możesz (jesteś w ciąży, i masz dziecko – trzeba dogądać) to… lekko licząc masz parę rączek do pracy!! :-D Zagdnaj ich do roboty, to zobaczą jak to dobrze :-D A Ty leż, odpoczywaj i zajmuj się maluchem :-D i wcale się nie przejmuj :-)

Mama Sówka- życzę udanego wypoczynku :-D

Malutka- Nosek do góry :-) <glaszcze> czasem nic nie pomaga, i tak jak dziewczyny piszą trzeba troszkę odpuścić, by nie zwariować :-) Tak więc, jeden dzień wolno Ci się smucić, ale na następny się ogarniasz i wracasz do normalności (ja obrałam póki co taką strategię) ;-) Będzie dobrze, zobaczysz :-)

Kwiatuszku- właśnie taki mam plan :-D działać porządnie jak się pojawią dwie ładne kreseczki, no i reszta oznak na płodne dzionki :-D

Lelek- mamy obowiązki, mamy :-D a później siedzimy przed kompami i nadrabiamy, jak jak teraz hi hi ;-) Oooo dobry pomysł, nie starać się tylko liczyć na wpadkę :-D spoko, spoko doczekasz się :-D cieszę się, że to co zaplanowaliście udało Wam się zrobić :-) Teraz tylko czekać na wykonanie :-) Czyli Synuś Twój może jeść (niby) niedozwolone rzeczy ? :-D I urósł, bardzo dobrze :-D hi hi więc jeszcze masz 10 dni luzu :-p ćwicz cierpliwość, bo Ci się przyda :-D ha ha hodowla (?) mężczyzn :-D tooo mi się podoba :-p

Mmona- zaczynają Ci się ekscesy ciążowe :-D to chyba dobry (choć czasem uciążliwy) znak :-) A teściowa to niech sobie sama jedzie na wieś, jeśli taka zdrowa jest :-p

Truskawcia to zes walnela eleborat!:-D
tak Miloszek moze jesc niedozwolone rzeczy tylko jeszcze na mleczne rzeczy niektore musze uwazac bo czasami jeszcze walnie kupsko po nich ale jesli chodzi i o gluten to tak.
No i trzymam kciuki za owocny dzien krycia!:-D

zwykle zaliczam sie do tych niegoscinnych ludzi Truskawcia. Wyobraz sobie fortece i z kazdego okna wystajaca armate. Takie mam poglady. Nie przeszkadzalo by mi jakby sobie za rok przyjechali albo najlepiej za 5 lat

dlatego Lelek wole zwierzeta bardziej niz ludzi;-)

moja mamba dostala guza pod lapka, jest mi przykro,
mam dzis bardzo zly dzien:crazy:

reklama
Do góry