reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

dana - narysowałam długopisem na kartce , ale skaner mam zajęty:-)
Ja mam dzisiaj zupę pieczarkową, ale takie zapiekane ziemniaczki z mięskiem i warzywami bym zjadła - mniam :-p
livastrid - aż tak źle z jedzeniem? kurczę no, ale za to pizzę możesz zamawiać codziennie :-D:-D
A my jutro idziemy do KFC na kubelek classik + 1l pepsi gratis, na FB kupony z 30% zniżką rozdają :-)

reklama
Czesc baby :-p
Wlasnie pozegnalam Borysa, bo z kumplem odwoza do Holandii znajomych... No i sama jestem... :-( Wroca poooozno w nocy...
malutka nie martw sie. Na pewno dziewczyny maja racje, ze dzidzia chce sie w ciepelku urodzic :tak::-)
maron, livastrid piekne fasole :-) I jakie podobne do was, az dziw bierze :-D:-D
tygryskowa zapewne w przyszlym roku tez bedziesz sie cieszyla z takiej foteczki :tak:
trina jak tam pracy? I jak tam Twoja fasolka? :-)
mmona Borysa mecze, bo mowie mu, ze nie chce stracic cyklu :-)
dana masz racje, dzialajcie codziennie. Tym razem na pewno cos sie z tego urodzi ;-)
agnieszka czekamy tu na Ciebie zabiegana kobieto :-)
Mama Sowka przyjemnych wakacji, cykaj fotki, lap sloneczko i nie zapominaj o nas :-)
martolinka hej! Jak u Ciebie slonko? :-)
anastazja no to wyszlo szydlo z worka :-D A na taki telefon to na pewno bedziesz w stanie sie odwazyc jak tylko beda staranka :-D Co do tempki to ja TAM nie mierze, wiec Ci nic nie powiem :sorry:

Mnie sie nic nie chce dzisiaj. Z Borysem stwierdzilismy, ze zloto dla mnie kupimy w sierpniu w Bulgarii, bo tutaj w DE to nie ma zadnego wyboru :no: Bylam dzis w jednym sklepie zapytac, a tam mlody chlopak do mnie z tekstem, ze nie ma dla mnie czasu i zebym wyszla ze sklepu :szok::szok::szok: A zadnego klienta nie bylo, wiec nie byl zajety. Ale bezczelny typ, wkurzylam sie na niego ostro. A wczesniej kupowalam tam bransoletke i 3 pierscionki, ale wtedy jakas starsza babka mnie obslugiwala. Na pewno jak ja spotkam to jej powiem, bo to ona jest szefowa. Jak oni klientow traktuja. Masakra jakas po prostu :no:

U mnie pecherz juz ok ale mnie przewiało i strasznie boli ucho,dzis zrobiłam tescik owu ale negatywny to dopiero 9dc ale kreseczka delikatnie widoczna wiec poczekam jutro nie bede testowac raczej dopiero pojutrze nie było nawet spadku tempki takze jeszcze czas.Fajnie bo owu raczej wypadnie mi w weekend takze jestem zadowolona:)Bo męzus bedzie blisko w razie czego hehe
mi urosept juz nie pomaga mam kłopoty z pecherzem juz od dziecka to u nas rodzinne
truskawica ja robie tesciki najlepiej sie bzykac jak sa rowne kreseczki i dzien przed a tak to chyba lepiej oszczedzac troche żołnierze

Jestescie szalone, co Wy obowiazkow nie macie???:-D:-D:-D tyle stron????? kto Was nadrobi?????? ja nie, tzn jeszcze jestem w stanie przeczytac ale zapamietac i odpisac NIEMOŻLIWE!:rofl2:

Ale dziekuje za pamięc i wspieranie.....

Wredoty dzien 4.. tak sobie myslalam ze ja nawet nie umiem zaliczyc wpadki:eek: przeciez odlozylismy staranka do zrobienia dachu a uprawialismy dunga dunga w TE dni bez zabezpieczenia i normalna drogą powinnam zaliczyć wpadke ale gdzie tam! Nie ma tak dobrze! I ok, ja jeszcze pokaze kto tu rzadzi! przpędzę tą czerwona wstreciuche na dlugie mesiace! Staranka zaczynamy zaraz po skonczeniu @( o ile maz bedzie zjezdzal do domu)mimo ze jeszcze dachu nie mamy zrobionego, ale drzewo juz zamowione, zaplacone- a o to mi chodzilo. Ba! Nawet kominy i okna kupione:-) Czylio chociaz w tej sprawie sie powiodlo.

Dzis bylam z Miloszem u lekarki- pierwszy raz po klinice- bo dopiero niedawno dostalam wypis(3 tyg!!!)i co??? szczęka jej opadła jak sie dowiedziała ze wprowadziłam gluten, białko a dziecko i urosło i przytyło!:-)Nie miala nic na swoja obrone.

tescie beda jeszcze 10 dni!:wściekła/y:nie mowie nic wiecej bo nie chce znow na wieczor humoru sobie psuc.

Dziewczyny z nowymi fasolkami- a jak Wasi mezowie zareagowali na wiesc o ojcostwu??????bo nie doczytalam zebyscie akurat o tym pisaly;-)

Liv
- szkoda ze masz CC przewidziane- ale moze to akurat bedzie najlepsze dla Ciebie...

maron ja tez bym na razie milczala w pracy o ciazy, no chyba ze kolezzanki sie kapna i Cie wydadza wczesniej ale tak to milcz na razie:-)

lazurek to zes mnie zabila tą opowiescia o wyprawie po zloto:-D:-D a swoja droga bym ta kolezanke za cycki powiesila a kumpla za jaja.
A samotny wieczor mozesz urozmaicic sobie:-p

co tam jeszcze mialam napisac, no nie pamietam

Lelek fragment KONTROLA niezmiernie mi sie podoba :-D:-D Boska jestes, ale sie usmialam :-D
wika ja tez dzis leniwa jestem jakas, az to do mnie nie podobne :eek:

Ostatnia edycja:

maron po co tak szybko lecialas trzeba bylo poczekac tydzien bys fasolke juz widziala:-prozumiem, rozumiem;-)w pierwszej jak poszlam sie upewnic to byl 5-5,5 tydzien. Wazne, ze pecherzyk kochany, wiec bedzie sobie fasolina rosla i rosla
:tak:

Kochana po to, ze jak wiecie dalej lecze swoja hiperprolaktynemie ;-) koncza mi sie leki, a moja ginekolog kazala brac do 12 tc, wiec musialam isc :-p w innym wypadku poczekalabym pewnie do 8 tc ;-)

reklama
Hej :)

Maron, Livastrid- przecudne fasoleczki :) Oby Wam zdrowo rosły :)

Lelek- grunt to dobre nastawienie :) I zaliczysz jeszcze "wpadkę":tak:. A co do teściów, to "easy, easy";-), w końcu sobie pojadą;-);-):tak:

MamaSowka już pewnie w drodze jestes :tak: Milego i owocnego wypoczynku ;-)

Lazurowe- jak po samotnym wieczorze??

Anastazja- tempki też sobie nie mierzę, więc nie pomoge :-(

Do góry