Czesc baby
Wlasnie pozegnalam Borysa, bo z kumplem odwoza do Holandii znajomych... No i sama jestem... :-( Wroca poooozno w nocy...
malutka nie martw sie. Na pewno dziewczyny maja racje, ze dzidzia chce sie w ciepelku urodzic
:-)
maron, livastrid piekne fasole :-) I jakie podobne do was, az dziw bierze
tygryskowa zapewne w przyszlym roku tez bedziesz sie cieszyla z takiej foteczki
trina jak tam pracy? I jak tam Twoja fasolka? :-)
mmona Borysa mecze, bo mowie mu, ze nie chce stracic cyklu :-)
dana masz racje, dzialajcie codziennie. Tym razem na pewno cos sie z tego urodzi ;-)
agnieszka czekamy tu na Ciebie zabiegana kobieto :-)
Mama Sowka przyjemnych wakacji, cykaj fotki, lap sloneczko i nie zapominaj o nas :-)
martolinka hej! Jak u Ciebie slonko? :-)
anastazja no to wyszlo szydlo z worka
A na taki telefon to na pewno bedziesz w stanie sie odwazyc jak tylko beda staranka
Co do tempki to ja TAM nie mierze, wiec Ci nic nie powiem
Mnie sie nic nie chce dzisiaj. Z Borysem stwierdzilismy, ze zloto dla mnie kupimy w sierpniu w Bulgarii, bo tutaj w DE to nie ma zadnego wyboru
Bylam dzis w jednym sklepie zapytac, a tam mlody chlopak do mnie z tekstem, ze nie ma dla mnie czasu i zebym wyszla ze sklepu
A zadnego klienta nie bylo, wiec nie byl zajety. Ale bezczelny typ, wkurzylam sie na niego ostro. A wczesniej kupowalam tam bransoletke i 3 pierscionki, ale wtedy jakas starsza babka mnie obslugiwala. Na pewno jak ja spotkam to jej powiem, bo to ona jest szefowa. Jak oni klientow traktuja. Masakra jakas po prostu