reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Wiecie Kobitki, co wam powiem… za leksza nie wiem co się dzieje :-( mam dziś 8dc a brzuch mnie boli po prawej stronie… jakby jajnik :-( to właściwie odrazu po okresie, kurcze na ow. za wcześnie :-( zaczynam się martwić… hmmm :-/

Anastazja- powiedz coś więcej o sobie, bo mnie zaciekawiłaś :-D a ja.. nooo dobra, nie będę Cię zadręczać ;-) Mam na imię Urszula :-D ale właściwie nikt tak na mnie nie mówi, tylko Ula, Ulcia, Uleczka :-p Moja babcia zawsze mówiła: „Urszulka jak u Kochanowskiego”, a i tak mówiła na mnie szczygiełek :-D a słodyczy nie jesz z wyboru, czy nie wolno Ci? :-)

Liv- a ja dzieci lubię, tylko niektórych nie :-D :-p i tak pewnie swoje, to najwspanialsze, co? :-) a dlaczego tak odgórnie Ci cesarkę wpisali? :-)

to dobrze jak lepiej, kwiatuszek. To obie na antybiotyku lecimy:-D

e, Truskawcia po ostatnich obrazeniach porodowych. Wlasnie moje dziecko jest tym wyjatkiem. Nie znosze jak dzieciaki piszcza, wrzeszcza, wszystko psuja...

lazurowe - pamiętałam że miałam Tobie odpisać i zapomniałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: szalona kobieta , tyle km po naszyjnik - a znajomych bym chyba powiedziała parę ciekawszych słów. Ja złota prawie nie noszę , w obrączce i ma szyi takie leciutkie mam, jestem leniwa i nawet mi się nie chcę zastanawiać jaki naszyjnik a jakie kolczyki pasują do tego albo tamtego:-D:-D
livastrid - czemu cesarka ? pokuli Cię mocno ?
truskawica - Ja się nie znam na tych bólach owulacyjnych i innych, jak coś zakłuje to olewam to i tyle :-):-):-) a Ja do PL przyjechałam jakiś czas temu na studia i tak już zostałam :-D:-D Piękne imię - takie nie spotykane - rzadkie bym powiedziała , choć wiadomo , może po tym serialu na TVN urodziło się trochę Ulek :-):-)

Livastrid - czemu masz wpisaną cesarką i to tak wcześnie???

kwiatuszek - ja na pęcherz brałam urosept - ziołowy bez recepty gin mi zalecił..

Dana
- coś ucichła

Truskawica - u nas Urszula jest Uśką :-):-)

Witajcie:tak:

ja jeszcze bobu nie nie widziałam w sklepie ale juz sie nie moge doczekac. Uwielbiam gotowany , podany z solą i maselkiem:tak:
Livastrid z czasem dzieci krzycza coraz wiecej i o psuciu nie wspomnę. nie jest to juz kwilenie niemowlaka tylko ostry wrzask:tak:

Ja lubie tylko białe złoto i srebro, ale nosze tylko kolczyki i pierscionki , bo jie lubie jak cos mi sciska gardło:tak:

a dlaczego tak odgórnie Ci cesarkę wpisali? :-)

livastrid - czemu cesarka ?

Livastrid - czemu masz wpisaną cesarką i to tak wcześnie???

ostatnio w trakcie porodu mialam po prostu fajne pekniecie krocza 3b, zasadniczo nie polecam, chyba, ze ktos lubi ekstrema;-)

dana pewnie upewnia sie i robi kolejne testy:-p

martolinka dlatego zawodowo wybralam korygowanie "starszych" dzieci. Moje dziecko na szczescie od poczatku jest spokojne, moze wie, ze w innym przypadku na Alaske bym ja wyslala:-D

Liv- a toś nietypowa kobitka jesteś ;-) a jeśli mogę zapytać kochana, jeśli nie przepadasz za dzieciaczkami, to jak to się stało, że zdecydowałaś się na swoje? :-D
Nic się nie stało :-) Kichnąć mogę :-) tylko od czasu do czasu coś mnie zakłuje, więc chyba nic złego się nie dzieje :-) a do pani doktor się wybieram i tak, tak kontrolnie, ale jakoś tak specjalnie mi się nie spieszy he he ;-)
A po wcześniejszych porodowych ekscesach, to może lepiej i bezpieczniej, że będziesz mieć cesarkę :-)

Anastazja- ja zwykle też wszystko olewałam i szlam dalej ;-) ale odkąd zdecydowaliśmy się na dzidziusia, to zaczęłam się uważniej wpatrywać w swój organizm i oto jakie niespodzianki mam :-D co do imienia to ja miałam je jeszcze długo, długo przed serialem na tvn’ie :-D
Jeśli mogę zapytać to jakiej jesteś narodowości? :-) stąd to nietypowe imię u Ciebie pewnie :-D

Mmona- aaaa to gdzieś też czytałam, że taki skrót też jest od Urszuli :-D ale ja bym chyba nie zniosła jakby ktoś mnie tak wołał :-p

reklama
Do góry