reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Wiecie Kobitki, co wam powiem… za leksza nie wiem co się dzieje :-( mam dziś 8dc a brzuch mnie boli po prawej stronie… jakby jajnik :-( to właściwie odrazu po okresie, kurcze na ow. za wcześnie :-( zaczynam się martwić… hmmm :-/

Anastazja- powiedz coś więcej o sobie, bo mnie zaciekawiłaś :-D a ja.. nooo dobra, nie będę Cię zadręczać ;-) Mam na imię Urszula :-D ale właściwie nikt tak na mnie nie mówi, tylko Ula, Ulcia, Uleczka :-p Moja babcia zawsze mówiła: „Urszulka jak u Kochanowskiego”, a i tak mówiła na mnie szczygiełek :-D a słodyczy nie jesz z wyboru, czy nie wolno Ci? :-)

Liv- a ja dzieci lubię, tylko niektórych nie :-D :-p i tak pewnie swoje, to najwspanialsze, co? :-) a dlaczego tak odgórnie Ci cesarkę wpisali? :-)

to dobrze jak lepiej, kwiatuszek. To obie na antybiotyku lecimy:-D

e, Truskawcia po ostatnich obrazeniach porodowych. Wlasnie moje dziecko jest tym wyjatkiem. Nie znosze jak dzieciaki piszcza, wrzeszcza, wszystko psuja...

lazurowe - pamiętałam że miałam Tobie odpisać i zapomniałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: szalona kobieta , tyle km po naszyjnik - a znajomych bym chyba powiedziała parę ciekawszych słów. Ja złota prawie nie noszę , w obrączce i ma szyi takie leciutkie mam, jestem leniwa i nawet mi się nie chcę zastanawiać jaki naszyjnik a jakie kolczyki pasują do tego albo tamtego:-D:-D
livastrid - czemu cesarka ? pokuli Cię mocno ?
truskawica - Ja się nie znam na tych bólach owulacyjnych i innych, jak coś zakłuje to olewam to i tyle :-):-):-) a Ja do PL przyjechałam jakiś czas temu na studia i tak już zostałam :-D:-D Piękne imię - takie nie spotykane - rzadkie bym powiedziała , choć wiadomo , może po tym serialu na TVN urodziło się trochę Ulek :-):-)

Livastrid - czemu masz wpisaną cesarką i to tak wcześnie???

kwiatuszek - ja na pęcherz brałam urosept - ziołowy bez recepty gin mi zalecił..

Dana
- coś ucichła

Truskawica - u nas Urszula jest Uśką :-):-)

Witajcie:tak:

ja jeszcze bobu nie nie widziałam w sklepie ale juz sie nie moge doczekac. Uwielbiam gotowany , podany z solą i maselkiem:tak:
Livastrid z czasem dzieci krzycza coraz wiecej i o psuciu nie wspomnę. nie jest to juz kwilenie niemowlaka tylko ostry wrzask:tak:

Ja lubie tylko białe złoto i srebro, ale nosze tylko kolczyki i pierscionki , bo jie lubie jak cos mi sciska gardło:tak:

a dlaczego tak odgórnie Ci cesarkę wpisali? :-)

livastrid - czemu cesarka ?

Livastrid - czemu masz wpisaną cesarką i to tak wcześnie???

ostatnio w trakcie porodu mialam po prostu fajne pekniecie krocza 3b, zasadniczo nie polecam, chyba, ze ktos lubi ekstrema;-)

dana pewnie upewnia sie i robi kolejne testy:-p

martolinka dlatego zawodowo wybralam korygowanie "starszych" dzieci. Moje dziecko na szczescie od poczatku jest spokojne, moze wie, ze w innym przypadku na Alaske bym ja wyslala:-D

Liv- a toś nietypowa kobitka jesteś ;-) a jeśli mogę zapytać kochana, jeśli nie przepadasz za dzieciaczkami, to jak to się stało, że zdecydowałaś się na swoje? :-D
Nic się nie stało :-) Kichnąć mogę :-) tylko od czasu do czasu coś mnie zakłuje, więc chyba nic złego się nie dzieje :-) a do pani doktor się wybieram i tak, tak kontrolnie, ale jakoś tak specjalnie mi się nie spieszy he he ;-)
A po wcześniejszych porodowych ekscesach, to może lepiej i bezpieczniej, że będziesz mieć cesarkę :-)

Anastazja- ja zwykle też wszystko olewałam i szlam dalej ;-) ale odkąd zdecydowaliśmy się na dzidziusia, to zaczęłam się uważniej wpatrywać w swój organizm i oto jakie niespodzianki mam :-D co do imienia to ja miałam je jeszcze długo, długo przed serialem na tvn’ie :-D
Jeśli mogę zapytać to jakiej jesteś narodowości? :-) stąd to nietypowe imię u Ciebie pewnie :-D

Mmona- aaaa to gdzieś też czytałam, że taki skrót też jest od Urszuli :-D ale ja bym chyba nie zniosła jakby ktoś mnie tak wołał :-p

reklama
Do góry