reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Czesc babeczki :-)
Jak tam u was? U mnie dzis 15dc. Myslalam, ze owulke juz mialam, a tu taki bol lewego jajnika mnie dopadl, ze szybko zadzwonilam do Borysa, ktory byl na miescie i mowie, zeby szybko przyjezdzal na dunga dunga :-D:-D No i coz chlopina mial robic, szybko przyjechal i zaliczylismy juz numerek :-D Teraz w pelni spokojna lece na zakupy zywieniowe, bo moja lodowka swieci pustkami, a ja jeszcze nawet sniadania nie jadlam :-( Jak wroce to poczytam co zescie naskrobaly ;-)

reklama
Cześć baby,
Musze sobie zrobic przerwę w robocie bo oszaleję :wściekła/y:
Liv - ja to bym chciała, żeby mi cesarke wpisali :-( własnie po ostatnich doswiadczeniach porodowych. Bo na 80% chcę ja mieć i jak się na 100% zdecyduję bede miała, chocbym miała opłacic prywatny szpital.
truskawcia - ja stosowałam. jak widac kiedy już progesteron sie naprostował, to owocnie ;-). przed druga ciążą również stosowałam i efekty też były. Ale ja to bardziej w związku z inżynierią płci :sorry2: podobno przed owu jest większa szansa na dziołche. Zobaczymy, zobaczymy ;-)
dana - trzymam kciuki za ten cykl :tak:
Lazurka - ja tez za złotem nie przepadam, zarówno obraczkę, jak i pierścionek zaręczynowy mam z białego. Wiecej biżu nie noszę :-)
Anastazja - zapytam, bo mnie juz od dawna to ciekawi: znałaś wczesniej polski? Bo mówisz/piszesz lepiej niz niejeden dla którego to powinien byc język ojczysty :dry: Ze mną pracuje dziewczyna z Kazachstanu, też po szkole średniej z całą rodzinką tu sie przeprowadziła, ale jej mama ma polskie pochodzenie i z językiem kontakt miała. Z kolei z inną dziewczyną z Kazachstanu, już bez polskich korzeni, kiedys studia podypolomowe robiłam. Ona za mężem, którego na studiach w Petersburgu poznała tu przyjechała. I też pięknie mówiła. Faktem jest, ze wtedy już ponad 10 lat w Polsce mieszkała. Duzo mi opowiadała jak się tam żyje. Na pewno fajnie byłoby pojechac i zobaczyć to wszystko :-) Syberia tez pewnie jest piekna :tak:

A ja mam dość roboty, zwłaszcza szefa. Jeżeli ciąża sie utrzyma, to walę to, kończę to co mam porozpoczynane i za miesiąc ide na zwolnienie :dry:

Lazurku- widzę, że nie oszczędzasz tego swojego chłopa :-D ale dobrze, wykorzystuj póki siłę ma :-D 15 dc dobry czas na owulkę :-)

Trina- napawasz mnie optymizmem :-) ja w tym miesiącu postanowiłam zastosować testy owu, zobaczymy czy się uda :-D mam taką nadzieję :-) a też słyszałam, że jeśli będzie s przed ow. to na dziewczynkę większa szansa :-D jak napisałaś, zobaczy się :-D

Wrocilam :-) Zabieralam sie 5 razy za napisanie tego posta :sorry2:
Truskawcia Urszulko, tak jak widzialas nie zalatwilam tego co chcialam, ale mam nadzieje, ze w tym tygodniu sie uda :tak: Co do testow owu to mozesz sprobowac. Ja takiego nawet w rekach nigdy nie mialam :-) Mam nadzieje, ze Ci pomoga. A co do plci dziecka to ja patrze sobie na cos takiego Planowanie płci dziecka- kalendarz chiński Ciekawe czy wiarygodne, hmm? :rolleyes2:
mmona tylko pozazdroscic 3-letniego autka :-) I do tego fasolka, kobito, ale masz szczescie :-)
agnieszka witaj :-) Czekamy na Ciebie. Juz po @? Jak samopoczucie?
anastazja ja bobu tez nigdy nie jadlam :no: Jakos mnie nie ciagnie. Moooooze kiedys przy okazji sprobuje ;-)
livastrid ja to dziekuje za takie atrakcje objazdowe :wściekła/y: Jutro pojde na miasto cos jeszcze oblookac, bo dzis nie mam ochoty...A z ta cesarka to Cie zalatwili. Ale moze nie bedzie az tak zle ;-) &&&&&
kwiatuszekq fajnie, ze juz lepiej sie czujesz :tak: Na pewno niebawem fasola sie pojawi :-)
martolinka jak tam u Ciebie slonko? Juz niebawem staranka, cio? :-) &&&&&&
dana skoro ostatni dzien @ to bierz sie do dziela :-)
trina masz racje, idz na zwolnienie. A co, nalezy Ci sie :tak: Musisz wypoczywac duzo i sie nie przemeczac, zeby fasola byla silna :-)
zjola nie potrzebujemy testow owu, a ciazowe to zapewne niedlugo bedziemy potrzebowac :-D

zjola jak nie jak tak :-D Wiesz, w sumie to dana jest tutaj wrozka, ale moja intuicja, ze mmona zaciazy nie zawiodla mnie :-) Wiec mysle, ze w tym miesiacu tez posypia sie fasolki :tak:

Lazurowe staranka według suwaczka tuż tuż... tylko kurcze mój lekarz na urlopie do konca czerwca i dopiero wtedy zrobie cytologie :/

reklama
Hej :)

Dopiero co siadłam na 4 literach!! Rano w pracy, potem Rada Ped., potem popołudnie z Igorem a teraz męczyłyśmy z mamą truskawki na kompot...ehhh padam na twarz!

Do góry