wika ja kiedys tez nie nosilam. To znaczy jak w Polsce mieszkalam :-) Ale odkad poznalam Borysa i widze, ze te Bulgarki tak sie lansuja z tym zlotem to ja nie bede przeciez gorsza, nie? Tym bardziej, ze czesto jezdzimy do Bulgarii, a tam ludzie patrza na to ile masz zlota na sobie. Jak masz ladne i sporo to znaczy ze "sie liczysz" wsrod ich srodowiska. A jak nie masz to znaczy, ze jestes biedna jak mysz koscielna Takie jakies maja zwyczaje.
reklama
Ja moglabym taki miec, ale wiadomo, ze nie na codzien, tylko jakbysmy do Bulgarii jechali A cena za ten naszyjnik naprawde wysoka. Ale 17,08 gram. Mnie sie podoba, ale jeszcze az tak bardzo na glowe nie upadlam, zeby tyle za niego placic
Truskawcia
Fanka BB :)
Liv- ja się dzieckiem zajmę będę miała przygotowanie do życia w rodzinie z resztą dzieci bardzo lubię :-)
Lazurku- i co? Załatwiłaś co chciałaś? :-) [po paru minutach] no to chyba nie załatwiłaś eee ja się tam nie znam na zwyczajach innych krajów choć biżuterię noszę kurczę!! drogie to jak choler…
Juliana- witam czyli już niedługo dołączasz do Nas- stękających przyszłych mamuś
Anastazja- a zgadnij sobie może nadasz mi ciekawe imię ps. Myślę, że i tak nie zgadniesz a gdzież to Cię na Syberię wywiało? :-) podobał Ci się ten wypad? :-)
Kwiatuszek- właśnie myślałam, że stamtąd, ale aż zgłupiałam jak Cię tu zobaczyłam
Lazurku- i co? Załatwiłaś co chciałaś? :-) [po paru minutach] no to chyba nie załatwiłaś eee ja się tam nie znam na zwyczajach innych krajów choć biżuterię noszę kurczę!! drogie to jak choler…
Juliana- witam czyli już niedługo dołączasz do Nas- stękających przyszłych mamuś
Anastazja- a zgadnij sobie może nadasz mi ciekawe imię ps. Myślę, że i tak nie zgadniesz a gdzież to Cię na Syberię wywiało? :-) podobał Ci się ten wypad? :-)
Kwiatuszek- właśnie myślałam, że stamtąd, ale aż zgłupiałam jak Cię tu zobaczyłam
Cześć Dziewczyny
lazurowe - ja to bym ich chyba pozabijała, za takie żarty.... naszyjnik nie w moim guście, ja tam wole delikatniutko, ale wiadomo każdemu podoba sie co innego. :-):-)
juliana - wybudujesz domek, urządzisz go po swojemu i bedziesz wiedzieć, że warto było.
Wczoraj wróciłam z pracy to ani nie siadłam, bo przywieźli mi autko. Ogladałam go pojechałam potem do brata mu pokazac i popołudnie mineło jak nie wiem co..., nadal nie dowierzam...autko do tego wiadomośc ze jestem w ciązy.
Mój mąż ciekawskim do okoła opowiada,że zrobił żonie prezent na rocznice ślubu. Mój wujek powiedział, że chce sie wkręcic do jego rodziny
Jakoś mam stracha, że coś będzie nie tak, że po czasie coś wyjdzie i wtopilismy kase. Ale z drugiej strony co może byc złego w 3 letnim samochodzie.
Zajrze później praca wzywa..
lazurowe - ja to bym ich chyba pozabijała, za takie żarty.... naszyjnik nie w moim guście, ja tam wole delikatniutko, ale wiadomo każdemu podoba sie co innego. :-):-)
juliana - wybudujesz domek, urządzisz go po swojemu i bedziesz wiedzieć, że warto było.
Wczoraj wróciłam z pracy to ani nie siadłam, bo przywieźli mi autko. Ogladałam go pojechałam potem do brata mu pokazac i popołudnie mineło jak nie wiem co..., nadal nie dowierzam...autko do tego wiadomośc ze jestem w ciązy.
Mój mąż ciekawskim do okoła opowiada,że zrobił żonie prezent na rocznice ślubu. Mój wujek powiedział, że chce sie wkręcic do jego rodziny
Jakoś mam stracha, że coś będzie nie tak, że po czasie coś wyjdzie i wtopilismy kase. Ale z drugiej strony co może byc złego w 3 letnim samochodzie.
Zajrze później praca wzywa..
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Hej
Miłej środy życzę
Pozdrowionka
Miłej środy życzę
Pozdrowionka
anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
Witam się i Ja , piękna znowu pogoda u nas dzisiaj
hmmmm a jak ten bób smakuje? do czegoś to jest podobne czy takie po prostu bobowe?
spoko Ja też czasami się lenię - więc zapodaję http://www.wakacjezdziecmi.blogspot.com
Zjadłam rano jak zwykle śniadanko , wsiadam na rower a tu mi się w głowie zakręciło i taki wieeeeeeeeeeelki głód - chyba mi cukier spadł , no ale przecież nie jem słodyczy:-( więc nie mogę sobie kupić czekoladki
ja tam gotuje bob i wcinam. Kocham bob
hmmmm a jak ten bób smakuje? do czegoś to jest podobne czy takie po prostu bobowe?
Hej wieczorową pora
Juliana welcome back Kurczę nie zazdroszczę Ci tych dojazdów!! 76 km w jedną stronę !!
Anastazja zapodaj no jeszcze raz linka do swojego bloga, bo na niego nie kuknęłam a nie chce mi się cofać i szukać
spoko Ja też czasami się lenię - więc zapodaję http://www.wakacjezdziecmi.blogspot.com
Ja też jestem zawsze bardziej zmęczona tym że nic się nie dzieje, czyt. nie pracuję tylko wiadomości czytam. Wolałabym żeby był zap'''' przez cały dzień niż nudy.probuje ale mecze sie poprostu tym, ze mi sie nudzi i nie ma co robic, gorsze to niz zapracowanie
kurczę ale zagadka , hmmmm jak możesz mieć na imię - Wiktoria? No raczej mnie do Polski przywiałoAnastazja- a zgadnij sobie może nadasz mi ciekawe imię ps. Myślę, że i tak nie zgadniesz a gdzież to Cię na Syberię wywiało? :-) podobał Ci się ten wypad? :-)
Zjadłam rano jak zwykle śniadanko , wsiadam na rower a tu mi się w głowie zakręciło i taki wieeeeeeeeeeelki głód - chyba mi cukier spadł , no ale przecież nie jem słodyczy:-( więc nie mogę sobie kupić czekoladki
reklama
livastrid
2010 & 2012
czesc rybki
lazurowe moze znajomi chcieli Wam atrakcje objazdowe zrobic;-) wiem, to nie jest smieszne. A nie lepiej popatrzec na skarby u lokalnych jubilerow niz na paliwo wydawac?
anastazja konsystencja fasolowa, w sumie to taka fasola. Ale bobowa
Truskawcia ja dzieci nie lubie, ale sa wyjatki;-)
mmona, fajnie, dzidzius, autko mile sie wakacje zapowiadaja
kwiatuszek Ty lecz ten pecherz
to tak w sumie prawie 10 wika
mam kiepski humor, wpisali mi w karte ciazy cesarke
lazurowe moze znajomi chcieli Wam atrakcje objazdowe zrobic;-) wiem, to nie jest smieszne. A nie lepiej popatrzec na skarby u lokalnych jubilerow niz na paliwo wydawac?
anastazja konsystencja fasolowa, w sumie to taka fasola. Ale bobowa
Truskawcia ja dzieci nie lubie, ale sa wyjatki;-)
mmona, fajnie, dzidzius, autko mile sie wakacje zapowiadaja
kwiatuszek Ty lecz ten pecherz
to tak w sumie prawie 10 wika
mam kiepski humor, wpisali mi w karte ciazy cesarke
Podziel się: