reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

wika ja kiedys tez nie nosilam. To znaczy jak w Polsce mieszkalam :-) Ale odkad poznalam Borysa i widze, ze te Bulgarki tak sie lansuja z tym zlotem to ja nie bede przeciez gorsza, nie? :-D Tym bardziej, ze czesto jezdzimy do Bulgarii, a tam ludzie patrza na to ile masz zlota na sobie. Jak masz ladne i sporo to znaczy ze "sie liczysz" wsrod ich srodowiska. A jak nie masz to znaczy, ze jestes biedna jak mysz koscielna :-D Takie jakies maja zwyczaje.

reklama
Pewnie, że nie możesz czuć się gorsza;-) A swoją drogą ludzie mają dziwną mentalność, ze oceniają innego człowieka po zawartości jego szyi:-D:-D

wika po zawartosci szyi, uszu, rak i palcow :-D Pokaze Ci zdjecie teraz. Cosik znalazlam. Takie cos mniej wiecej bym chciala, ale zapinane na szyje w ksztalcie litery Y :tak:

1649179503[1].jpg

To znalazlam akurat na allegro za cene 2 850zl.

Ja moglabym taki miec, ale wiadomo, ze nie na codzien, tylko jakbysmy do Bulgarii jechali :-D A cena za ten naszyjnik naprawde wysoka. Ale 17,08 gram. Mnie sie podoba, ale jeszcze az tak bardzo na glowe nie upadlam, zeby tyle za niego placic :-D:-D

Liv- ja się dzieckiem zajmę :-D będę miała przygotowanie do życia w rodzinie :-D z resztą dzieci bardzo lubię :-)

Lazurku- i co? Załatwiłaś co chciałaś? :-) [po paru minutach] no to chyba nie załatwiłaś :-D eee ja się tam nie znam na zwyczajach innych krajów :-p choć biżuterię noszę :-D kurczę!! drogie to jak choler… :-p

Juliana- witam :-D czyli już niedługo dołączasz do Nas- stękających przyszłych mamuś :-D

Anastazja- a zgadnij sobie :-D może nadasz mi ciekawe imię :-D ps. Myślę, że i tak nie zgadniesz :-D a gdzież to Cię na Syberię wywiało? :-) podobał Ci się ten wypad? :-)

Kwiatuszek- właśnie myślałam, że stamtąd, ale aż zgłupiałam jak Cię tu zobaczyłam :-D

Cześć Dziewczyny:)

lazurowe
- ja to bym ich chyba pozabijała, za takie żarty...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. naszyjnik nie w moim guście, ja tam wole delikatniutko, ale wiadomo każdemu podoba sie co innego. :-):-)

juliana - wybudujesz domek, urządzisz go po swojemu i bedziesz wiedzieć, że warto było.

Wczoraj wróciłam z pracy to ani nie siadłam, bo przywieźli mi autko. Ogladałam go pojechałam potem do brata mu pokazac i popołudnie mineło jak nie wiem co..., nadal nie dowierzam...autko do tego wiadomośc ze jestem w ciązy.
Mój mąż ciekawskim do okoła opowiada,że zrobił żonie prezent na rocznice ślubu. Mój wujek powiedział, że chce sie wkręcic do jego rodziny:)
Jakoś mam stracha, że coś będzie nie tak, że po czasie coś wyjdzie i wtopilismy kase. Ale z drugiej strony co może byc złego w 3 letnim samochodzie.

Zajrze później praca wzywa..

Witam się i Ja , piękna znowu pogoda u nas dzisiaj :)

ja tam gotuje bob i wcinam. Kocham bob:-D

hmmmm a jak ten bób smakuje? do czegoś to jest podobne czy takie po prostu bobowe?:-D

Hej wieczorową pora :-D

Juliana welcome back :) Kurczę nie zazdroszczę Ci tych dojazdów!! 76 km w jedną stronę !!:szok: :szok:

Anastazja zapodaj no jeszcze raz linka do swojego bloga, bo na niego nie kuknęłam a nie chce mi się cofać i szukać:zawstydzona/y:

spoko Ja też czasami się lenię - więc zapodaję http://www.wakacjezdziecmi.blogspot.com

probuje ale mecze sie poprostu tym, ze mi sie nudzi i nie ma co robic, gorsze to niz zapracowanie :wściekła/y:
Ja też jestem zawsze bardziej zmęczona tym że nic się nie dzieje, czyt. nie pracuję tylko wiadomości czytam. Wolałabym żeby był zap'''' przez cały dzień niż nudy.:tak:

Anastazja- a zgadnij sobie :-D może nadasz mi ciekawe imię :-D ps. Myślę, że i tak nie zgadniesz :-D a gdzież to Cię na Syberię wywiało? :-) podobał Ci się ten wypad? :-)
kurczę ale zagadka , hmmmm jak możesz mieć na imię - Wiktoria?:-p No raczej mnie do Polski przywiało:-D:-D

Zjadłam rano jak zwykle śniadanko , wsiadam na rower a tu mi się w głowie zakręciło i taki wieeeeeeeeeeelki głód - chyba mi cukier spadł , no ale przecież nie jem słodyczy:-( więc nie mogę sobie kupić czekoladki:zawstydzona/y:

reklama
czesc rybki

lazurowe moze znajomi chcieli Wam atrakcje objazdowe zrobic;-) wiem, to nie jest smieszne. A nie lepiej popatrzec na skarby u lokalnych jubilerow niz na paliwo wydawac?

anastazja konsystencja fasolowa, w sumie to taka fasola. Ale bobowa:-D

Truskawcia ja dzieci nie lubie, ale sa wyjatki;-)

mmona, fajnie, dzidzius, autko mile sie wakacje zapowiadaja:tak:

kwiatuszek
Ty lecz ten pecherz

to tak w sumie prawie 10 wika

mam kiepski humor, wpisali mi w karte ciazy cesarke

Do góry