reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Hej :)

MamaStacha ja Ci nie pomogę, bo nigdy nie badałam sobie szyjki. Nie potrafię tego robić:sorry:

Dana- dawaj zdjęci tego teściora. Ocenimy!! Co kilka par oczu to nie jedne:-D:-D:-D

Kochane, ja dzisiaj mykam na festyn środowiskowy, który naszze gimnazjum robi co roku... dużo pracy przede mną dzisiaj.... a na nogach jestem już od świtu, bo musiałam trochę posprzątać i zrobilam już sobie " 3 Bita" na poniedziałkowe urodzinki :)

Miłego dnia :)

reklama
Dana, na dziś masz termin @? Ja też.
Znów zbadałam szyjkę i cofnęła się troszkę do góry, zrobiła się gładka i jakby bardziej zamknięta, ale plamienie nadal jest, małe ale jest. No i zrobiło mi się niedobrze i myślałam, że zwrócę. Może ja sobie uroiłam? Przecież na mdłości to jeszcze za wcześnie. Mam też inne objawy, a właściwie nie mam, bo waga nisko, na @ zawsze ten kilogramik, dwa łapałam, brzuszka nie mam wzdętego a zazwyczaj przed @ wyglądam jak w 5 m-cu. Zaraz chyba wyślę M po test.

Witam!

Mama Stacha dzieki za komplement:)
w kwestii szyjki nie pomoge bo sie nie znam, ale troche dlugawo masz te plamienia, co nie?wyslij meza po testa i dawaj szybko nam co tam wyszlo!

wika- duzo sily zeby Ci starczylo na caly dzien!
a 3bitem sie podziel:-p

dana
kurka co jest???? ale nas zwodzisz:-D ktory dc masz dzis? moze nadal za wczesnie na test?

agnieszka nastepny cykl nasz!

malutka- witaj!

Moj ślubny dotarl dopiero rano:-(a maly go szukał nawet pod łożkiem:-D
Babcia moja wymyslila mi na dzis robote- zachcialo jej sie torta z truskawkami! ech,nie mam serca jej odmowic, wiec jak tylko uspie Milosza- zabieram sie do roboty.

Agnieszka- kolejny cykl, kolejna szansa :) U mnie w tym miesiącu chyba też nici z fasolki, mało było dunga dunga i nie trafiliśmy w owulkę :wściekła/y: ehhh... taki los . A kiedy lecicie do PL??

MamaStacha wyślij M. po test, bo jak masz wątpliwośći, to lepiej je rozwiać :)

Lelek tort z truskawkami!! mmmmmm.. pychotka :) A 3bitem dzielę w poniedziałek :))

Edit: dobra Dziołszki, ja jadę na ten festyn!

Ostatnia edycja:
czesc baby

agnieszka, jak napisalam, najpozniej we wrzesniu:tak:

malutka
witaj u nas

MamaStacha zrob test/idz na bete to trwa chwile a bedziesz wiedziec. Mdlosci mialam na 4 dni przed teoretyczna @, wiec mozliwosci masz jak najbardziej;-)szyjki nie macam

dana
moze fasola sie zagniezdzala stad plamienie

polskiego nie znosze, zawsze nie cierpialam, w ogole nie przywiazuje wagi do skladni w zdaniach itd. Ale ksiazki czytac lubie i robie to w roznych jezykach

tort truskawkowy to ostatnie co bym zjadla:sorry: mnie nawet jagody nie smakuja, sa obrzydliwe:szok: jadlabym tylko orzeszki solone i zelki kwasne i jaja w majonezie:-p i pilabym sok jablkowy, ale to grozi zamieszkaniem w lazience

nie pamietam, co mialam napisac, wybaczcie

Własnie nie wiem. Kolejny cykl mój organizm mnie robi w konia. Mam dzisiaj termin @ a @ nie ma. Od kilku dni jednak czuję się tak jakbym już go dostała. Dzisiaj tez ciągle czuje nadmiar wilgoci. Biegnę do łazienki bo myślę, ze już, a tu nic. Teren całkowicie czysty.:-) Byc może jeszcze za wcześnie, żeby cos wykazało. Czesto się przeciez zdarza, ze test jest pozytywny dopiero kilka dni po terminie @. Tym bardziej, że moje testy miały czułość 25. Ale nigdzie nie umiałam znaleźć 10.:-( A na tych testach naprawdę nic nie widać, nie ma sensu wklejać. Po co oglądać test na którym widnieje piękna( ale tylko jedna) tłusta krecha? Najgorsze jest to, że znowu zaczynam mieć nadzieję. Boje się, ze @ przyjdzie i znów będzie mi smutno i źle:-( Tak w ogóle to nie rozumiem jednego, jak już ma przyjść to niech przyłazi regularnie jak przez te kilkanaście lat, a nie będzie mnie w konia robić:tak:

Maron - przeogromniaste GRATULACJE! Dopiero teraz doczytałam i kurcze no ... zazdroszczę :-D Czyli najpierw Livastrid, a potem Ty - póki co zapisy trwają na luty, ja najwczesniej załapie sie na marzec, bo tkwie jak ten palec nad morzem czerwonym, ziąb tu i brzydko ;-)

Danao, Mama Stacha - trzymam kciuki, żebyście się jeszcze na ten luty załapały! :-D No i bedę czekała na testowe relacje ;-)

Wika, Agnieszka, Lelek, Lazurowe - czyli marzec nasz? :-D Mnie w sumie w tej chwili przełom kwietnia i maja by najbardziej satysfakcjonował bo ... rocznica ślubu, imieniny Stasia :-D

Lelek
- ty to dobra Córka jesteś - ciasto truskawkowe - pychota!

Przepraszam, ze więcej nie odpisuję, ale przy tak długiej nieobecności nadrobienie Was graniczy z cudem! ;-)

reklama
HEJ Kobitki,

U mnie praca wrze, właśnie kończę robic obiadek i sprzątam dalej..
słyszłam coś o 3 bicie - ja poproszę:) uwielbiam to ciacho, moja mam właśnie robi z truskawkami i galaretka to wieczorkiem będziemy sie zajadać

dana - mam to samo dzis mam termin @ i ciągle patrze czy coś juz nie leci, uczucie wilgoci i tyle.. może mi sie spóźni i dostanę jutro albo w poniedziałek... ale wiesz co wczoraj bolały mnie same sutki, aż zdziwiona byłam:szok: teraz też jak dotkne to mnie bolą.. być moze na okres.... nie wiem...

Uciekam sprzątać odwiedze was potem...papapa

Do góry