reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Chomiczki są fajne ;) Nie ma źle, średnia krajowa jest... ;) poza tym lubie bardzo zwierzęta więc bede też robić coś co lubię ;)
nie jest źle.. :)

Co tu tak cicho kobitki.. ?? :-)

reklama
Czuję że wypadam z rytmu:szok:
Od rana taki zapiernicz w robocie, ale to jak wiecie dobrze :-p:-p
Jeszcze Ja słówko o imionach powiem, męskie mi się podobają Bartosz, Szymon i Filip , i wszystkie zostały odrzucone przez męża. Kornelka mam przyszła do głowy jak oglądaliśmy olimpiadę zimową, więc pewnie jak przyjdzie pora na wybór imienia to też nam łatwo przyjdzie , w jeden dzień i w zgodzie :-D:-D Co prawda kombinuje teraz żeby jak się trafi chłopak to Kornel , ale chyba nie przejdzie , aha jeszcze o Patryku zapomniałam, i to jest do przedyskutowania , bo mój mąż miał być Patrykiem:tak::tak::tak:
dana - ale wiesz na fasolkę brzuch boli tak samo jak na @, więc &&&&&&. Wróżko czy wróżysz tylko dzieci czy zarobki też:-D:-D?
baskaa - średnia krajowa to jest baaaaaardzo dobrze, Ja przez 2 lata pracowała za najniższa krajową a robiłam robotę za 3 os. ( piszę za 3 bo po tym jak poszłam na l4 , na moje stanowisko zatrudnili 3 os :szok:)

Jestem i ja :-)
Bylam u okulisty. Na jutro beda moje soczewki :cool2: Pogoda u nas dzis do bani. Zimno sie zrobilo, ze trzeba w kurtce wychodzic :-( A zatem nie zrobilam dzis foty w swojej sukience, moze jutro bedzie sloneczko wiec zrobie wtedy :tak:
baskaaa gratuluje pracy, mnie tam by sie podobalo w zoologicznym :-)
Truskawcia nic sie nie stresuj, @ nie przyjdzie ;-) Przeciez wrozka danao tak przepowiedziala :-D
dana a tak swoja droga to ja sie o siebie martwie :-( Lepiej zeby ta Twoja wrozba sie sprawdzila, bo jak nie to ja Cie znajde :-D

Popoludniowe dunga dunga juz dzis zaliczylismy ;-) Uff, im blizej owulki tym bardziej sie denerwuje :frown:
A jak bylam soczewki zamowic to nie obylo sie bez zakupow oczywiscie :-D Nabylam komplet bielizny, ale kurcze oryginalne tym razem s.Oliver'a za 40 euro :szok: Tak sie z pol godziny zastanawialam czy wziac, ale sobie pomyslalam, ze raz sie zyje :-D A jak Borys sie zapytal w domu ile zaplacilam to mu powiedzialam, ze bedzie lepiej jak nie bedzie wiedzial :-D Agentka jestem, nie? :-D Jutro jade po te soczewki, ale juz z Borysem, wiec na pewno nic sobie nie kupie :-p:-D
Cos bylo o imionach. Ja mam dla dziewczynki Nicola, a dla chlopca: Alan, Brian, Kevin, Oliver. Wiec tu mialabym problem :-)
A moj Elvis juz zdrowiutki :tak: Bardzo sie z tego ciesze :-)

Ostatnia edycja:
hej :)

ja tylko na chwilę, bo masakrycznie mnie boli głowa. miałam nadzieję na krótką drzemkę , ale mojemu synowi odwidziało się popołudniowe spanie więc i z mojej drzemki nici:-:)-(

Baska gratuluję pracy :)

Livastrid- Igor przeważnie zasypia w ciągu 15-20 min. Więc 1h to dla mnie dużooooooo!!!

Co do imion, to mnie nauczycielce starszanie strudno było wybrać imię bo co jakieś wymyśliliśmy to ja od razu miałam skojarzenia z jakimś uczniem:dry:Więc musielilśmy wybrać takie które mi się z nikim nie kojarzy:tak:

A i 2 lata temu 08.06.2009 roku zobaczyłam po 8 miesiącach starań upragnione II kreseczki, a teraz biegają tu koło mnie te II kreseczki :-)

wika milutko na pewno tak powspominac tamte chwile :-)
dana gdyby to byla Twoja branza to pewnie jeszcze wiecej klientow bys miala :-D

heh nie, nie wysokości zarobków nie przewiduję:-D Nie moja "branża":-D
no szkoda , bo przydała by mi się taka wróżba :-)
lazurowe - jakbyś pracowała tam gdzie Ja to byś pewnie codzinnie bieliznę kupowała, Ja mam za ścianą sklep z bielizną:-D
wika - nic się nie martw - Ja też bez drzemki:-p żartowałam - może jak w dzień nie spał to wieczorem szybciej pójdzie.
A Ja dzisiaj zasypiam , jak trochę luźniej się zrobiło - to oczka mi się zamykają, zauważyłam że jak wieczorem nie biegamy to następnego dnia nie do życia jestem. A dzisiaj jedziemy na grilla :-p

a ja wpadłam sie pożegnać bo jutro raniusieńko na U R L O P !!!!:) :) :)
3mam mocno za Was wszytskie &&&&&&&& i mam nadzieję że jak wrócę tutaj za półtora tygodnia to będzie trochę II kreseczek:) buuuziaki dla Was i 3majcie sie cieplusieńko :)

reklama
maja w takim razie udanego wypoczynku zycze :-) Urlopuj sie do woli, a my tu na Ciebie czekamy :tak: Cykaj foty i nie zapominaj o nas ;-)

Do góry