reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Anastazja- baw sie dobrze na grillu :) Igor rzeczywiście poszedł wcześniej spać ale od około 17.30 miałam hardcore w domu!! A za wcześnie było żeby go kłaść spać na noc więc musiałam sie z nim przemęczyć do 19.00

Maja udanego urlopu :)

reklama
Czesc pipki:-D

maja udanego wypoczynku, dosiadaj meza ile wlezie, zebyscie wrocili w trojke, albo czworke:-D

wika, no , no to masz mala rocznice... piekne wspomnienia, co nie?;-)
a głowa to pewnie Cie boli od cisnienia, bo ta pogoda taka dziwna

anastazja smacznego grilla a raczej kielbaski:-p

lazurek
a Ty nie ogladaj bielizny, tylko kupuj i wklejaj foty:tak:
a bylas wogole na zamknietym?czekamy tam na Ciebie

dana, juz sie nie moge doczekac Twojego testowania!:-)

livka jak samopoczucie?? dajesz rade?

Isana
to juz wogole wypiela na nas dupke:-(

phoenix, agnieszka, martolinka, nowe staraczki odzywajcie sie:-)
trina gdzie jestes?

U nas leje... a duszno nadal
Dzwonila ciotka z Wloch, ze zalatwila prace dla mojego meza!! teraz to ja juz nie chce:-) tzn bym chciala ale co z budowa...
gizmak spi, tescie gadaja z moim ojcem a ja mam wreszcie blogi czas, zaraz polece do lodowki po Brezerka i sie upije :-D:-Da co, cos mi sie nalezy od zycia

maronik kochana jeszcze Ty, jak sie czujesz ciezaroweczko?

Hej laski,
co ja widzę, Maron GRATULACJE!!!!!!!!!
A ty przypadkiem nie miałaś za mną w końcóweczce roku się starać? Nu nu. Choć kto wie czy nie dołączę do lutówek (przypadkowo jeśli ktoś pamięta), dziś miałam drobne zabarwienie, jutro chwila prawdy, albo @ albo to implementacyjne. @ spodziewam się 11 lub biorąc pod uwagę owulację 13.06.
Trzymam kciuki za wasze przyszłe fasolki

MamaStacha to ja trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła.:-) Tez mam termin @ na 11-tego:-D
Lelek to se jeszcze poczekasz:-D:-D:-D Prędko testowac nie będę. Ewentualnie dopiero wtedy gdy @ spóźni się kilka dni:-) A w tym miesiącu to mało prawdopodobne ( chyba);-)
Wika biedna Ty:-( I nic ten ból nie przechodzi? Tabletka żadna by ci nie pomogła?

Lelek- new avatarek :)) Ślicznie wyglądasz!!! U mnie deficyt dzisiaj na młode jajka:wściekła/y:

Dana- tabletka już wzięta i nie pomogła:wściekła/y:

Lelek fajna fotka :-) Wypij za moje testowanko ;-)
Mama Stacha ja tez dolaczam do trzymajacych kciuki :tak:
wika mnie zawsze paracetamol pomaga :tak:
dana kolejna ktora sie wypiera, a potem sie okaze, ze II kreseczki na tescie wyszly :-)

Ale zupke pyszna sobie zrobilam, mniam mniam :tak: A teraz mam ochote legnac i spac :-D

reklama
Do góry