reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Hej!
Hehe Maron mi to też właśnie imię Miłosz od zawsze się podobało:-) Jak kiedyś będzie chłopiec, to tak go nazwiemy. Podobały mi się tez takie imiona jak Filip, Michał i Igor. No ale moj braciszek kochany mnie ubiegł. Mam więc już bratanka Igorka.:-D Mój mąż to Michał. :-DNo a jesli chodzi o Filipów to troszkę za dużo tego jak dla mnie:-D Mój M. zaś chciałby Łukasza. Imię ładne, ale jakoś nie bardzo do mnie trafia.

A tak odbiegając od tematu imion to czuję się jak na okres. Tak jakbym miała już teraz dostać:szok: Powaznie co jakiś czas regularnie sprawdzam, czy czasem nie przyszedł. Termin mam dopiero albo już na 11-ego czerwca

Niby nie, ale by mnie to nie cieszyło zbytnio. Pomijajać fakt, ze chciałabym, zeby w ogóle nie przyszedł:-D Przeraża mnie fakt, ze może się rozregulować.:-( I będę się musiała skupić na jego wyregulowaniu

Haaaaaaa dziewczyny... dostałam prace !!! wkońcu... :cool2:

jejejeje... :cool2:

Noo a z imion.. mojemu to podoba się Piotruś, Łukasz (chociaż też nie bardzo do mnie trafia), a dla dziewczynki.. no niby oklepane ale Oliwia, Julia, Aleksandra.. :-) W zasadzie Piotruś już odpadł.. imię zostało wykorzystane..
[*]
Będziemy musieli pomyśleć nad czymś innym.. :happy2:

Maron-Widzisz, każdy ma inne upodobania i każdemu coś innego się podoba :-) a zauważyłam jeszcze,że uprzedzamy się do imion np. gdy takie same imiona nosiły osoby których się nie lubi :-D Baska- gratuluję pracy! :-) więc pochwal się gdzie będziesz pracować? :-D Dana- to witaj w klubie,też chciałabym żeby @ nie przyszła a tymczasem pomału mnie ściska :-( więc,chyba w tym miesiącu Twoja wróżba sie nie spełni :-(

Truskawcia może nie w tym miesiącu, ale na sto procent wkrótce będzie fasolka:-D

Livka ja się staram nie stresować, staram się wrzucać na luz. Czasem mi to wychodzi:-D

Baskaaa gratuluję! :-)

Bede sprzedawać chomiki :-D .. zoologiczny.. ale lepsze to niż nic.. :-p

Kurcze.. jeszcze 2h i przyjedzie moja połówka... :-) .. z ciężkiej pracy do przyjemnej pracy :-)

reklama
Do góry