reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Lelek a Twój M. to na długo musiałby jechać do tej Itali?

Nie na wyjeżdzie, ale siedzi na warsztacie. Koło 22. powiniem ściągnąć do domu

reklama
wika my bysmy pojechali wszyscy i juz nie wrocili:-) ale budowa... tzn mozna byloby ja sprzedac ale wtedy wojna bylaby w rodzinie, dluga historia...

Lelek a tam szara mycha. Gdzie niby? Zdjęcie fajniutkie:-) No i wreszcie mam okazję zobaczyć jak wygladasz, tak z bliska:-D
Wika hmm... szkoda, ze nic nie pomogła:-( Oby jak najszybciej ci to przeszło
Lazurek powiem tak: jeżeli zapieranie się zaowocuje fasolką, to będę się wypierać wszystkimi rękami i nogami:-D

Lelek normalna zupka pomidorowa na skrzydelkach, mnoooostwo przypraw tak jak lubie i paluszki lizac :-D Borys wolal wcinac kofte i frytki, a mnie jakos ochota na zupe naszla, wiec sobie upichcilam :-) Ale jakas wyjatkowo dobra mi dzis wyszla :-)

wika- przede wszystkim bo to nie łatwa sprawa... zagmatwana, do tego tescie wzieli dla nas maly kredyt i musimy splacac

lazurek
uwielbiam pomidorowke!

reklama
Do góry