reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Anastazja witaj:-) A po co mam na lutówki zaglądać?:-D Mówię przecież, że nic nie będzie:-D I nie testuje 11-ego. Mam wtedy termin @, ale ostatnio postanowiłam, że kupię test dopiero jak mi się kilka dni spóźni. Więc testowanko jakby co dopiero 15, 16:-D

Ja idę na wesele 6, 7 sierpnia. I nie mam nic:-D Mam jedną sukienkę, ale muszę drugą dokupić. Do tego jakieś wdzianko by się przydało. Buty to nie wiem jeszcze. Niby jakies mam, ale jeszcze muszę dokonać ich generalnego przeglądu. No i w przyszłym roku też się na jedno wybieram. Ale to chyba w czerwcu będzie. Mówili mi, ale mam objawy sklerozy i nie pamiętam dokładnie.:-D

reklama
dana - do sierpnia jeszcze masz czas, my idziemy 20 sierpnia:tak: lubię wesela , tylko nie lubię zdobytych na nich kg :zawstydzona/y: bo wszystko zazwyczaj jest przepyszne:-):-)
a na to wesele co za 3 dni to na allegro kieckę kupiłam za ok 15 zł ( skleroza :-D) buty też chciałam , ale już nie zostało mi czasu za wiele.
livastrid- napisz czasami przynajmniej że żyjesz, bo tak zniknęłaś .
U mnie pięknie świeci słonko , wieje wiatr popołudniu burzy zapowiadają , oby nie , bo rowerem przyjechałam:-D

anastazja pewnie cos upolujesz do soboty:-D

ja ide we wrzesniu na wesele i mam juz buty:-D a sukienke w koncu musze jakas kupic.

ja mam dzis 16dc i boli mnie podbrzusze, jajka i mam sluz ale juz sama nie wiem bo jak na moje cykle to za wczesnie na owulke, w tamtym miesiacu w/g moich obserwacji mialam 2 owulacje:-D

livastrid ja Cie rozumiem ze nie masz weny na pisanie, pewnie ja bylabym w tym gorsza... maly szkrab, ciaza...

dana nie ziewaj bo mi tez od razu sie ziewa:-D

gotuje ogórkowa i pozniej nalesniki zapodam

Anastazja ja uwielbiam wesela:-) Problem w tym, że jak w mojej rodzinie był ich pełen wysyp, to byłam za smarkata, zeby to docenić:-) U mojego M był zaś wysyp wesel zanim nam się zaczęło śnić, ze się poznamy:-D Przed nami teraz te sierpniowe, później za rok i ewentualnie może jeszcze przyjaciółki za dwa lata. I koniec. Na następne trzeba będzie czekac ze dwadzieścia lat, aż nasze chrześniaki dorosną:-D

Lelek nie potrafię. To jest silniejsze ode mnie:-D

Jestem już entuzjastką:-) Ale ten czas mija, dopiero co pisałam pierwszego posta a tu juz ponad 250:-D

Ostatnia edycja:
wesela cos okropnego, nudze sie na nich:-p

anastazja to Ty szybka jestes, pewnie po robocie wyjdziesz na lowy bucikowe. Swoja droga staram sie codziennie pare slow/pewnie nudnych/ napisac, poza weekendami, bo zwykle wtedy zajeta jestem. Zawsze mozesz kukac na zamkniety

Lelek ja taka leniwa jestem, ze juz nawet w klawiature stukac mi sie nie chce, ale zwykle z bb jestem na biezaco /przez jakie z czy rz, bo ja nie pamietam:laugh2:/ bynajmniej z czytaniem

przed chwila nawiedzila mnie mama z bratem na skype i mowie Wam, ale oczy mieli jak uslyszeli blizniaki:laugh2::-p:-p:-p

Tak to jest jak się piszę z pracy, wejdę w klimat pisania na BB a tu klient, ale to dobrze , im więcej tym szybciej starania o bobo będą:-D
livastrid - Ja ? szybka ?:szok::szok: wczoraj biegaliśmy z mężem i on mi mówi że ten dystans w 2m40sek powinniśmy pokonywać ,a mi to teraz zajmuje niecałe 6m. ale się wkurzyłam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: , bo 3 dni temu mówił że powinniśmy ok 4 mi. biec, jak Ja 26 lat nie biegałam to i tak długo wytrzymuję:-) a to bliźniaki będą?:szok: coś przegapiłam?:eek:
dana - no u nas jeszcze sporo znajomych nie ożenionych ( bo to w większości faceci :-D) ale póki co u nich się nie zapowiada, także mam nadzieję że przez parę lat przynajmniej jedno w roku będzie:tak::tak:
lelek - wrzesień fajny miesiąc na wesela :tak::tak:Najlepszy!!!!:-)
A z bólem podbrzusza, to Ja od paru mies. mam dzień w dzień z rana i wieczorem ,jak jestem w pracy to nie myślę o tym i mi nic nie boli :-p:-p

Już chciałam gratulować podwójnego szczęścia,
mam sklerozę więc wybacz :sorry::sorry:że po raz kolejny się zapewnie spytam , czy Ty już byłaś na USG ?:-):-):-)
Wszystkiego Najlepszego z okazji dnia Dziecka, te duże dzieci i małe, te w brzuszkach i te w planach !!!!!!!

reklama
Już chciałam gratulować podwójnego szczęścia,
mam sklerozę więc wybacz :sorry::sorry:że po raz kolejny się zapewnie spytam , czy Ty już byłaś na USG ?:-):-):-)

he, nie dla mnie to bylo by raczej podwojne nieszczescie, na usg powiedzialam, dobrze, ze to nie blizniaki i gin sie smiala

bylam tydzien temu

dana ktorego braliscie, bo my 10 go

Do góry