reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Anastazja witaj:-) A po co mam na lutówki zaglądać?:-D Mówię przecież, że nic nie będzie:-D I nie testuje 11-ego. Mam wtedy termin @, ale ostatnio postanowiłam, że kupię test dopiero jak mi się kilka dni spóźni. Więc testowanko jakby co dopiero 15, 16:-D

Ja idę na wesele 6, 7 sierpnia. I nie mam nic:-D Mam jedną sukienkę, ale muszę drugą dokupić. Do tego jakieś wdzianko by się przydało. Buty to nie wiem jeszcze. Niby jakies mam, ale jeszcze muszę dokonać ich generalnego przeglądu. No i w przyszłym roku też się na jedno wybieram. Ale to chyba w czerwcu będzie. Mówili mi, ale mam objawy sklerozy i nie pamiętam dokładnie.:-D

reklama
dana - do sierpnia jeszcze masz czas, my idziemy 20 sierpnia:tak: lubię wesela , tylko nie lubię zdobytych na nich kg :zawstydzona/y: bo wszystko zazwyczaj jest przepyszne:-):-)
a na to wesele co za 3 dni to na allegro kieckę kupiłam za ok 15 zł ( skleroza :-D) buty też chciałam , ale już nie zostało mi czasu za wiele.
livastrid- napisz czasami przynajmniej że żyjesz, bo tak zniknęłaś .
U mnie pięknie świeci słonko , wieje wiatr popołudniu burzy zapowiadają , oby nie , bo rowerem przyjechałam:-D

anastazja pewnie cos upolujesz do soboty:-D

ja ide we wrzesniu na wesele i mam juz buty:-D a sukienke w koncu musze jakas kupic.

ja mam dzis 16dc i boli mnie podbrzusze, jajka i mam sluz ale juz sama nie wiem bo jak na moje cykle to za wczesnie na owulke, w tamtym miesiacu w/g moich obserwacji mialam 2 owulacje:-D

livastrid ja Cie rozumiem ze nie masz weny na pisanie, pewnie ja bylabym w tym gorsza... maly szkrab, ciaza...

dana nie ziewaj bo mi tez od razu sie ziewa:-D

gotuje ogórkowa i pozniej nalesniki zapodam

Anastazja ja uwielbiam wesela:-) Problem w tym, że jak w mojej rodzinie był ich pełen wysyp, to byłam za smarkata, zeby to docenić:-) U mojego M był zaś wysyp wesel zanim nam się zaczęło śnić, ze się poznamy:-D Przed nami teraz te sierpniowe, później za rok i ewentualnie może jeszcze przyjaciółki za dwa lata. I koniec. Na następne trzeba będzie czekac ze dwadzieścia lat, aż nasze chrześniaki dorosną:-D

Lelek nie potrafię. To jest silniejsze ode mnie:-D

Jestem już entuzjastką:-) Ale ten czas mija, dopiero co pisałam pierwszego posta a tu juz ponad 250:-D

Ostatnia edycja:
wesela cos okropnego, nudze sie na nich:-p

anastazja to Ty szybka jestes, pewnie po robocie wyjdziesz na lowy bucikowe. Swoja droga staram sie codziennie pare slow/pewnie nudnych/ napisac, poza weekendami, bo zwykle wtedy zajeta jestem. Zawsze mozesz kukac na zamkniety

Lelek ja taka leniwa jestem, ze juz nawet w klawiature stukac mi sie nie chce, ale zwykle z bb jestem na biezaco /przez jakie z czy rz, bo ja nie pamietam:laugh2:/ bynajmniej z czytaniem

przed chwila nawiedzila mnie mama z bratem na skype i mowie Wam, ale oczy mieli jak uslyszeli blizniaki:laugh2::-p:-p:-p

Tak to jest jak się piszę z pracy, wejdę w klimat pisania na BB a tu klient, ale to dobrze , im więcej tym szybciej starania o bobo będą:-D
livastrid - Ja ? szybka ?:szok::szok: wczoraj biegaliśmy z mężem i on mi mówi że ten dystans w 2m40sek powinniśmy pokonywać ,a mi to teraz zajmuje niecałe 6m. ale się wkurzyłam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: , bo 3 dni temu mówił że powinniśmy ok 4 mi. biec, jak Ja 26 lat nie biegałam to i tak długo wytrzymuję:-) a to bliźniaki będą?:szok: coś przegapiłam?:eek:
dana - no u nas jeszcze sporo znajomych nie ożenionych ( bo to w większości faceci :-D) ale póki co u nich się nie zapowiada, także mam nadzieję że przez parę lat przynajmniej jedno w roku będzie:tak::tak:
lelek - wrzesień fajny miesiąc na wesela :tak::tak:Najlepszy!!!!:-)
A z bólem podbrzusza, to Ja od paru mies. mam dzień w dzień z rana i wieczorem ,jak jestem w pracy to nie myślę o tym i mi nic nie boli :-p:-p

Już chciałam gratulować podwójnego szczęścia,
mam sklerozę więc wybacz :sorry::sorry:że po raz kolejny się zapewnie spytam , czy Ty już byłaś na USG ?:-):-):-)
Wszystkiego Najlepszego z okazji dnia Dziecka, te duże dzieci i małe, te w brzuszkach i te w planach !!!!!!!

reklama
Już chciałam gratulować podwójnego szczęścia,
mam sklerozę więc wybacz :sorry::sorry:że po raz kolejny się zapewnie spytam , czy Ty już byłaś na USG ?:-):-):-)

he, nie dla mnie to bylo by raczej podwojne nieszczescie, na usg powiedzialam, dobrze, ze to nie blizniaki i gin sie smiala

bylam tydzien temu

dana ktorego braliscie, bo my 10 go

Do góry