reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Witajcie Dziewczynki w ten upalny i duszny dzień :rofl: W ogóle to bardzo Wam dziękuję, że mnie pozytywnie przyjęłyście do swojego grona!

Wykonałam teścik w 37dc i niestety negatyw... A od 3 dni pobolewa mnie brzuch jak na @, więc myślę, że lada chwila nadejdzie.

Buziaczki!!! :laugh2:

reklama
Ja to zawsze z tyłu jestem jakoś z tymi newsami i z wizytami:confused2::confused2:
a pamięć mam ostatnio taką krótką, że pamiętam tylko o klientach :-p:-p:-p
wrzesień ani za gorący ani za zimny , taki w sam raz :tak::tak::tak:
może na rocznice teścik zrobię, tylko by to wtedy znowu czerwiec wyszedł :baffled: no nic zastanowimy się :-)
just-she - następny cykl będzie owocny zobaczysz :tak::tak:
a mi od wczoraj (*)(*) swędzą :-D:-D:-D

hi hi hi, właśnie dostałam @ ;-) Prezencik od matki natury na Dzień Dziecka? :-)

anastazja1m, mam nadzieję, że ten cykl okaże się owocny... No i trzymam kciuki za Ciebie - swędzące (*)(*) to bardzo dobry znak!!! :-D

Livka 11 wrzesnia:-)

Anastazja te swędzenie to wiesz, cos może jest na rzeczy?

just_she nie ma za co dziękować:-) @ przeszła, więc kolejny cykl przed Wami. Życzę żeby był owocny:-)

halo halo , Ja dopiero co po @ :-D:-D:-D:-D:-D Także żadnych niespodzianek nie mam:-p:-p
just- widzę że Ty przed ślubem jestes, ale ci zadzroszcze , Ja bym swój chętnie powtórzyła, sukienka wisi dalej w szafie :happy::happy:

Tak tak, szykujemy się po mału do ślubu :-) Już nie mogę się doczekać, bo spotykamy się z moim narzeczonym już ładnych parę lat - w każdym razie na ślub już najwyższa pora! :-)

he, to podobnie, dana

moja suknia tez wisi w szafie, anastazja chcialam nawet przymiarke do niej znow zrobic, no ale brzuchol mi znow wywalil, wiec sobie jeszcze poczeka do przymiarki co najmniej z rok:-D

just no my tez pare lat jako narzeczenstwo lazilismy, ze 4 to by bylo

ja po spacerze z chrabaszczem, troche mniej sil witalnych mam:-p

To Ja to się nie będę przyznawać chyba ile my przed ślubem byliśmy , bo widzę że wszystkie tu ze stażem :-)
Jak zrobisz przymiarkę to się pochwal:-p
Ja jeszcze 3 godzinki i też na spacer rowerowy do domu :-D

reklama
Do góry