reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Witajcie Dziewczynki w ten upalny i duszny dzień :rofl: W ogóle to bardzo Wam dziękuję, że mnie pozytywnie przyjęłyście do swojego grona!

Wykonałam teścik w 37dc i niestety negatyw... A od 3 dni pobolewa mnie brzuch jak na @, więc myślę, że lada chwila nadejdzie.

Buziaczki!!! :laugh2:

reklama
Ja to zawsze z tyłu jestem jakoś z tymi newsami i z wizytami:confused2::confused2:
a pamięć mam ostatnio taką krótką, że pamiętam tylko o klientach :-p:-p:-p
wrzesień ani za gorący ani za zimny , taki w sam raz :tak::tak::tak:
może na rocznice teścik zrobię, tylko by to wtedy znowu czerwiec wyszedł :baffled: no nic zastanowimy się :-)
just-she - następny cykl będzie owocny zobaczysz :tak::tak:
a mi od wczoraj (*)(*) swędzą :-D:-D:-D

hi hi hi, właśnie dostałam @ ;-) Prezencik od matki natury na Dzień Dziecka? :-)

anastazja1m, mam nadzieję, że ten cykl okaże się owocny... No i trzymam kciuki za Ciebie - swędzące (*)(*) to bardzo dobry znak!!! :-D

Livka 11 wrzesnia:-)

Anastazja te swędzenie to wiesz, cos może jest na rzeczy?

just_she nie ma za co dziękować:-) @ przeszła, więc kolejny cykl przed Wami. Życzę żeby był owocny:-)

halo halo , Ja dopiero co po @ :-D:-D:-D:-D:-D Także żadnych niespodzianek nie mam:-p:-p
just- widzę że Ty przed ślubem jestes, ale ci zadzroszcze , Ja bym swój chętnie powtórzyła, sukienka wisi dalej w szafie :happy::happy:

Tak tak, szykujemy się po mału do ślubu :-) Już nie mogę się doczekać, bo spotykamy się z moim narzeczonym już ładnych parę lat - w każdym razie na ślub już najwyższa pora! :-)

he, to podobnie, dana

moja suknia tez wisi w szafie, anastazja chcialam nawet przymiarke do niej znow zrobic, no ale brzuchol mi znow wywalil, wiec sobie jeszcze poczeka do przymiarki co najmniej z rok:-D

just no my tez pare lat jako narzeczenstwo lazilismy, ze 4 to by bylo

ja po spacerze z chrabaszczem, troche mniej sil witalnych mam:-p

To Ja to się nie będę przyznawać chyba ile my przed ślubem byliśmy , bo widzę że wszystkie tu ze stażem :-)
Jak zrobisz przymiarkę to się pochwal:-p
Ja jeszcze 3 godzinki i też na spacer rowerowy do domu :-D

reklama
Do góry