reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Hej :)|

W imieniu Igorka dziękuję za wszystkie życzenia :))

Wpadłam tylko się przywitać... W Dzień Dziecka zamiast spędzić czas z synkiem, muszę jechać po południu do szkoły:wściekła/y: ehh.. mam już dosyć :-(

Zajrze wieczorem jak już Igor bedzie spał

reklama
no co Ty liva - już masz brzuch ? pokaż pokaż, zaraz znajdę drogę na zamknięty , mam nadzieję że tam już będzie Twój brzusio:-D
wika - czekamy wieczorem na Ciebie, ehhhh no takie życie że trzeba pracować :tak::tak:

Czesc babeczki :-)
Dziekuje za zyczonka :tak: Ja od rana caly czas zajeta bylam. Najpierw zakupy, potem sprzatanie, nastepnie gotowanie... ehh... Ale nie jestem zmeczona jak sobie pomysle, ze za 2 godzinki imprezuje :-D
Cos czytalam, ze dana i mmona w ciazy, tak? :-D
Lelek fajnie, ze wam sie ulozylo z tym mieszkaniem :tak:
Livastrid pokaz brzuszek :-)
anastazja ja odkad mieszkam za granica to nie jezdze na rowerze :sorry:
wika wiem co oznacza czerwiec w szkolach, sama sie poprawialam zeby tylko pasek byl na swiadectwie :-D
Wszystkiego najlepszego dla waszych pociech, dla tych w brzuszkach tez i dla tych w planach rowniez ;-)

A ja dostalam w prezencie zloty pierscionek, o taki wlasnie :-)

DSC01230.jpg

A co do potraw to ja zrobilam tylko salatke Gyros, a reszta zajal sie Borys :-D:-D Ja tylko w garnkach mieszalam :-D Teraz lece zakrecic sobie troche wloski ;-)

Ostatnia edycja:
just, ja tez zazdroszcze, cudowne chwile :-) pobierzecie sie w moje imieniny :-) tego dnia idziemy na wesele znajomych :-)
Kurcze my w przyszlym roku mamy, az 4 wesela :szok:, w tym roku zadnego i mam nadzieje, ze nikt nie wyskoczy :-p
lazurek fajny pierscionek :tak: chociaz ja wole zdecydowanie takie delikatne i prosciutkie ;-)
Livastrid no moze sie i pogodzimy ale i tak bede miala focha...teraz to nawet nie wiem o co sie dokladnie poklocilismy :zawstydzona/y:

Hejka :-)
Coooo tam moje Kobietki u Was słychać?? :-D Jakieś news’y?? :-D WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA DZIECKA, WSZYSTKIM DZIECIOM I TYM WIĘKSZYM DZIECIOM TEŻ ;-)
A ja od mamusi dziś dostałam kupon totka :-D mam nadzieję, że wygram te miliony ;-) Noooo i jak za starych dobrych czasów zabrała nas na pizze :-p :-D
Ja muszę Wam troszkę postękać… mam jakieś wahania nastrojów :-( raz wierzę i prawie wiem, że w tym miesiącu już na pewno się uda, a za chwilę wszystkie nadzieje znikają i przykro mi, że na pewno nic z tego nie wyszło :-( każda tak ma? Czy tylko ja jestem taka pier…ta :-p Jejciuś jak ja bym chciała mieć do czekanie już za sobą :-) a tu do potencjalnej @ jeszcze kapkę ponad tydzień :-( Muszę jakoś załączyć tylko i wyłącznie pozytywne myślenie…
Just – gratuluję przyszłego ślubu, na pewno będą to niezapomniane emocje :-D zrobimy Ci bramę ;-)
Lazurku- pierścioneczek piękny dostałaś :-D mimo, że wolę delikatniejszą biżuterię, to ten pierścionek mi się bardzo podoba :-D
Liv… spodziewasz się bliźniąt???!!! :-D :-D

truskawcia pozostaje Ci czekac jeszcze ten tydzien :-) trzymam kciuki &&&&&&&&&
ja jeszcze sie nie staram ale wiem o co kaman:rofl2:
padam...gdzie reszta?

Jestem , melduję się:-D:-D
No i każda pozazdrościła just :-)
Truskawica - nie przejmuj się Ja też tak mam i to nie w kwestii bobasa, tylko w różnych , np. czasami siedzę i myślę po jaką cholerę otwieraliśmy firmę , trzeba było zostać na etacie, a jak klienci przychodzą - cieszę się że zrezygnowałam z pracy na kogoś. A z dziećmi jeszcze gorzej , bo codziennie 3-4 razy mi się odmienia czy Ja w końcu chcę mieć czy nie :-)
lazurowe - to jutro czekamy na jakieś fotki z imprezki z kręconymi włoskami powiadasz;-) pierścionek ładny , lubię połączenie białego i żółtego złota , mam taką obrączkę połączoną:-)
U nas leje :-( ale mam nadzieję że jutro będzie słońce, byłam po buty i ......:szok: nie ma zwykłych letnich butów na szpilce , są same czółenka:-:)-:)-(

Jej dziękuję dziewczyneczki :-* Myślałam, że świruję normalnie…
Maron- wiem, że czekać mi pozostało, ale właśnie to czekanie najgorsze jest :-p trzymak kciuki kochana i na razie nie dziękuję, ale za to jak się uda… wycałuje Was wszystkie ;-)
Anastazja- hi hi ja na szczęście wiem, że chcę dzidziusia :-D właściwie rok czekałam na to, żeby móc się o Niego starać, więc teraz jestem niecierpliwa :-) A praca na siebie jest (moim zdaniem) zawsze korzystniejsza, mimo że często cięższa ;-) Ale co to tego nie powinnaś mieć wątpliwości-pracujesz na siebie i od nikogo nie jesteś zależna :-D

reklama
Ja juz wrocilam do domku razem z Elvisem :tak: Borys jeszcze zostal. Znajac go to pooooozno wroci. Normalnie w szoku jestem. Wyobrazcie sobie ze wyladowalam nad Morzem Czerwonym :szok::szok: Kurcze, przeciez bilet mam na tydzien pozniej :eek: Nie rozumiem tego w ogole. Po 3tc @? Zawsze byla regularnie, a teraz doopa :szok: Ale ja cos czulam, ze w 9dc mialam owulke. Jednak dobre przeczucie wtedy mialam, chociaz nie chcialo mi sie w to wierzyc. A teraz sie sprawdzilo. Mam nadzieje, ze za 5 dni mozemy dzialac. Jak myslicie? :-) Powinnam sie chyba cieszyc, co? Chociaz na serio nie moge w to uwierzyc do konca, bo zawsze u mnie wszystko gralo jak w zegarku :confused::eek:

No nic. Lece pod prysznic i do lozka.
No nie wierze...
Morze Czerwone...
Jutro kartki wam powysylam ;-) A tymczasem dobrej nocki ;-)

Do góry