reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Hej :)|

W imieniu Igorka dziękuję za wszystkie życzenia :))

Wpadłam tylko się przywitać... W Dzień Dziecka zamiast spędzić czas z synkiem, muszę jechać po południu do szkoły:wściekła/y: ehh.. mam już dosyć :-(

Zajrze wieczorem jak już Igor bedzie spał

reklama
no co Ty liva - już masz brzuch ? pokaż pokaż, zaraz znajdę drogę na zamknięty , mam nadzieję że tam już będzie Twój brzusio:-D
wika - czekamy wieczorem na Ciebie, ehhhh no takie życie że trzeba pracować :tak::tak:

Czesc babeczki :-)
Dziekuje za zyczonka :tak: Ja od rana caly czas zajeta bylam. Najpierw zakupy, potem sprzatanie, nastepnie gotowanie... ehh... Ale nie jestem zmeczona jak sobie pomysle, ze za 2 godzinki imprezuje :-D
Cos czytalam, ze dana i mmona w ciazy, tak? :-D
Lelek fajnie, ze wam sie ulozylo z tym mieszkaniem :tak:
Livastrid pokaz brzuszek :-)
anastazja ja odkad mieszkam za granica to nie jezdze na rowerze :sorry:
wika wiem co oznacza czerwiec w szkolach, sama sie poprawialam zeby tylko pasek byl na swiadectwie :-D
Wszystkiego najlepszego dla waszych pociech, dla tych w brzuszkach tez i dla tych w planach rowniez ;-)

A ja dostalam w prezencie zloty pierscionek, o taki wlasnie :-)

DSC01230.jpg

A co do potraw to ja zrobilam tylko salatke Gyros, a reszta zajal sie Borys :-D:-D Ja tylko w garnkach mieszalam :-D Teraz lece zakrecic sobie troche wloski ;-)

Ostatnia edycja:
just, ja tez zazdroszcze, cudowne chwile :-) pobierzecie sie w moje imieniny :-) tego dnia idziemy na wesele znajomych :-)
Kurcze my w przyszlym roku mamy, az 4 wesela :szok:, w tym roku zadnego i mam nadzieje, ze nikt nie wyskoczy :-p
lazurek fajny pierscionek :tak: chociaz ja wole zdecydowanie takie delikatne i prosciutkie ;-)
Livastrid no moze sie i pogodzimy ale i tak bede miala focha...teraz to nawet nie wiem o co sie dokladnie poklocilismy :zawstydzona/y:

Hejka :-)
Coooo tam moje Kobietki u Was słychać?? :-D Jakieś news’y?? :-D WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA DZIECKA, WSZYSTKIM DZIECIOM I TYM WIĘKSZYM DZIECIOM TEŻ ;-)
A ja od mamusi dziś dostałam kupon totka :-D mam nadzieję, że wygram te miliony ;-) Noooo i jak za starych dobrych czasów zabrała nas na pizze :-p :-D
Ja muszę Wam troszkę postękać… mam jakieś wahania nastrojów :-( raz wierzę i prawie wiem, że w tym miesiącu już na pewno się uda, a za chwilę wszystkie nadzieje znikają i przykro mi, że na pewno nic z tego nie wyszło :-( każda tak ma? Czy tylko ja jestem taka pier…ta :-p Jejciuś jak ja bym chciała mieć do czekanie już za sobą :-) a tu do potencjalnej @ jeszcze kapkę ponad tydzień :-( Muszę jakoś załączyć tylko i wyłącznie pozytywne myślenie…
Just – gratuluję przyszłego ślubu, na pewno będą to niezapomniane emocje :-D zrobimy Ci bramę ;-)
Lazurku- pierścioneczek piękny dostałaś :-D mimo, że wolę delikatniejszą biżuterię, to ten pierścionek mi się bardzo podoba :-D
Liv… spodziewasz się bliźniąt???!!! :-D :-D

truskawcia pozostaje Ci czekac jeszcze ten tydzien :-) trzymam kciuki &&&&&&&&&
ja jeszcze sie nie staram ale wiem o co kaman:rofl2:
padam...gdzie reszta?

Jestem , melduję się:-D:-D
No i każda pozazdrościła just :-)
Truskawica - nie przejmuj się Ja też tak mam i to nie w kwestii bobasa, tylko w różnych , np. czasami siedzę i myślę po jaką cholerę otwieraliśmy firmę , trzeba było zostać na etacie, a jak klienci przychodzą - cieszę się że zrezygnowałam z pracy na kogoś. A z dziećmi jeszcze gorzej , bo codziennie 3-4 razy mi się odmienia czy Ja w końcu chcę mieć czy nie :-)
lazurowe - to jutro czekamy na jakieś fotki z imprezki z kręconymi włoskami powiadasz;-) pierścionek ładny , lubię połączenie białego i żółtego złota , mam taką obrączkę połączoną:-)
U nas leje :-( ale mam nadzieję że jutro będzie słońce, byłam po buty i ......:szok: nie ma zwykłych letnich butów na szpilce , są same czółenka:-:)-:)-(

Jej dziękuję dziewczyneczki :-* Myślałam, że świruję normalnie…
Maron- wiem, że czekać mi pozostało, ale właśnie to czekanie najgorsze jest :-p trzymak kciuki kochana i na razie nie dziękuję, ale za to jak się uda… wycałuje Was wszystkie ;-)
Anastazja- hi hi ja na szczęście wiem, że chcę dzidziusia :-D właściwie rok czekałam na to, żeby móc się o Niego starać, więc teraz jestem niecierpliwa :-) A praca na siebie jest (moim zdaniem) zawsze korzystniejsza, mimo że często cięższa ;-) Ale co to tego nie powinnaś mieć wątpliwości-pracujesz na siebie i od nikogo nie jesteś zależna :-D

reklama
Ja juz wrocilam do domku razem z Elvisem :tak: Borys jeszcze zostal. Znajac go to pooooozno wroci. Normalnie w szoku jestem. Wyobrazcie sobie ze wyladowalam nad Morzem Czerwonym :szok::szok: Kurcze, przeciez bilet mam na tydzien pozniej :eek: Nie rozumiem tego w ogole. Po 3tc @? Zawsze byla regularnie, a teraz doopa :szok: Ale ja cos czulam, ze w 9dc mialam owulke. Jednak dobre przeczucie wtedy mialam, chociaz nie chcialo mi sie w to wierzyc. A teraz sie sprawdzilo. Mam nadzieje, ze za 5 dni mozemy dzialac. Jak myslicie? :-) Powinnam sie chyba cieszyc, co? Chociaz na serio nie moge w to uwierzyc do konca, bo zawsze u mnie wszystko gralo jak w zegarku :confused::eek:

No nic. Lece pod prysznic i do lozka.
No nie wierze...
Morze Czerwone...
Jutro kartki wam powysylam ;-) A tymczasem dobrej nocki ;-)

Do góry