reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Hej :)

Staranka pełną parą, bo na bb puściutko!!!!

Lelek - M. pozałatwiał wszystko w tym Poznaniu??

Mama Stacha- nadzieję zawsze trzeba mieć :) &&&&&

Lazurek robisz impreze na Dzień Dziecka?? :-D:-D:-D

reklama
wika, dana luknijcie na moj pierwszy suwaczek ;-)
Mama Stacha masz racje, zatestuj przed weselem ;-) &&&&&&&

Ostatnia edycja:
dana widzisz, troche wskazowek i od razu zagadka rozwiazana :-D Jutro rano musze na miasto leciec jakas kiecke sobie kupic, bo nie mam sie w co ubrac :no:

Lazurek a ja po pierwszym Twoim poście spojrzałam na suwaczek odnośnie wieku :)) A i dylemat ubraniowy!! Skąd my kobiety to znamy :))

Teraz tyle fajnych kiecek, że ja bym nie miała problemu. Szkoda tylko, że wszystkie, które mi się podobają mają trzycyfrowe ceny :-/
Lazurowe udanej imprezki.

czesc :-)ja dzis mam podly nastroj (zblizajaca sie @) i poklocilam sie z S. :wściekła/y: kurde nie wiem jak ja w pracy do 19.00 wytryzmam :no:
danao spiochu jeden :-p

lazurek gratki z okazji rocznicy!

no i wszystkiego naj dla naszych pociech, tych obecnych na swiecie, tych w brzuszku i tych w planach!:-D

wika, tak załatwil- dlatego juz okna, kominy zamowione a dach bedzie robiony za miesiac bo czekamy za drzewem.

Rzekomo moj braciszek siadl w koncu na tylku i nie bedzie macil, dlatego poki co- zostajemy u taty w domu, ale jak dlugo nie wiadomo.

Mama Stacha rozsadna decyzja- ja tez bym zatestowala

dana a co z Toba?

maron
ja to jak Ł jest teraz w domu to codzinnie po kilka razy sie z nim kloce, ale powiem Wam ze wnerwia mnie okropnie!!! odzwyczailam sie od niego i jak jest dluzej w domu niz 2 dni to dostaje szału:szok::-(
ale na pewno zanim wyjdziesz z pracy to juz sie pogodzicie:-)

livka gdzie sie ukrywasz?

Isana...??? i inne babolce???

Zimno dzis i pochmurno, trzeba ruszyc tylek, ugotowac obiad, zaniesc chlopom na budowe,a pozniej moze bym pojechala z malym do Pepco...

lelek, no nie wiem, wkurzyl mnie bardzo :wściekła/y:
U nas dzis pieknie :-) a w nocy padalo i slychac bylo z daleka burze.
Ojjj zapomnialam, Wszystkiego najlepszego dzieciaczki!!!!!!!

reklama
Do góry