reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Hej :)

Staranka pełną parą, bo na bb puściutko!!!!

Lelek - M. pozałatwiał wszystko w tym Poznaniu??

Mama Stacha- nadzieję zawsze trzeba mieć :) &&&&&

Lazurek robisz impreze na Dzień Dziecka?? :-D:-D:-D

reklama
wika, dana luknijcie na moj pierwszy suwaczek ;-)
Mama Stacha masz racje, zatestuj przed weselem ;-) &&&&&&&

Ostatnia edycja:
dana widzisz, troche wskazowek i od razu zagadka rozwiazana :-D Jutro rano musze na miasto leciec jakas kiecke sobie kupic, bo nie mam sie w co ubrac :no:

Lazurek a ja po pierwszym Twoim poście spojrzałam na suwaczek odnośnie wieku :)) A i dylemat ubraniowy!! Skąd my kobiety to znamy :))

Teraz tyle fajnych kiecek, że ja bym nie miała problemu. Szkoda tylko, że wszystkie, które mi się podobają mają trzycyfrowe ceny :-/
Lazurowe udanej imprezki.

czesc :-)ja dzis mam podly nastroj (zblizajaca sie @) i poklocilam sie z S. :wściekła/y: kurde nie wiem jak ja w pracy do 19.00 wytryzmam :no:
danao spiochu jeden :-p

lazurek gratki z okazji rocznicy!

no i wszystkiego naj dla naszych pociech, tych obecnych na swiecie, tych w brzuszku i tych w planach!:-D

wika, tak załatwil- dlatego juz okna, kominy zamowione a dach bedzie robiony za miesiac bo czekamy za drzewem.

Rzekomo moj braciszek siadl w koncu na tylku i nie bedzie macil, dlatego poki co- zostajemy u taty w domu, ale jak dlugo nie wiadomo.

Mama Stacha rozsadna decyzja- ja tez bym zatestowala

dana a co z Toba?

maron
ja to jak Ł jest teraz w domu to codzinnie po kilka razy sie z nim kloce, ale powiem Wam ze wnerwia mnie okropnie!!! odzwyczailam sie od niego i jak jest dluzej w domu niz 2 dni to dostaje szału:szok::-(
ale na pewno zanim wyjdziesz z pracy to juz sie pogodzicie:-)

livka gdzie sie ukrywasz?

Isana...??? i inne babolce???

Zimno dzis i pochmurno, trzeba ruszyc tylek, ugotowac obiad, zaniesc chlopom na budowe,a pozniej moze bym pojechala z malym do Pepco...

lelek, no nie wiem, wkurzyl mnie bardzo :wściekła/y:
U nas dzis pieknie :-) a w nocy padalo i slychac bylo z daleka burze.
Ojjj zapomnialam, Wszystkiego najlepszego dzieciaczki!!!!!!!

reklama
Do góry