reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Hej Kobitki:)

Lazurowe - Zobacz załącznik 359391udanej imprezki.

Lelek - cieszę się, że sie poukładało.

maron
- lepiej się siedzi w pracy jak pochmurono, gorzej jak słonko świeci, wtedy człowieka szlak trafia.

Dziewczyny zdurniałam.

24 maja wypadała by mi owulka, w ten dzien tak mnie bolały jajniki, kurde gorzej niż przed @, no i śluz tak na moje oko był płodny. No i my w dniach przed jak i po dunga dunga:-):-) jak to mówimy masowa produkcja:-):-)
No i teraz od niedzieli momentami pobolują mnie jajniki, a i chodze taka nerwowa że lepiej nie gadać, są momenty, ze moge wybuchnąć o byle pierdołe. Ale czy to by oznaczało, że coś tam sie dzieje. Chyba nie, jestem przewrażliwona.
A @ mam dostac ok 11 czerwca.
Pomocy:)

A I WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA WASZYCH POCIECH :-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hmm... specjalista nie jestem, ale może faktycznie cos się właśnie zagnieżdża?:-) \Tak sobie liczę i według mnie oczywiście na bóle okołoowulacyjne to już za późno, a na objawy przedmiesiączkowe odrobinkę za wcześnie. Może faktycznie? Nie żebym Cie nakręcała, ale przecież ta opcja jest jak najbardziej możliwa:-)

Dlatego pytam was. Bo jakos mi tak to dziwne jest, przed @ to to nie jest. A bo jak to u mnie bywa wszystko sie pochrzaniło.

Ostatnia edycja:
Wszystko możliwe:-) Najlepiej poczekaj do tego 11-tego czerwca. Może będzie cos więcej wiadomo. W koncu może to byc cos innego, może tez się coś rozregulowało. Może cos się przesunęło. Zresztą ja też do tego dnia czekam. :-)Zobaczymy co będzie. Mi się nie podoba u mnie to, że ciągle chce mi się spać:-) Fakt, czasem jak się nie wyspałam to byłam spiąca, ziewałam sobie itd. Ale to juz trwa piaty dzień:szok: Przyszło to tak sobie samo przez się.

             DZIEN DZIECKA;)        ) )
                     / /
                     / /
                   ,-'   `-.
                 ,'       \
        _     ,:_,-'    (    )
       ( )`---/,)       `    (
        /        (     )     /
        6), 6>    )\  )  _/  /
       _( Y:     _,')  /   (___/
     (_.-`-^---'`,-'  /   ```

(░)(░)        (__..'
(░)(♥)(░) ¤ۣۜ● ¤ۣۜ●
(░)(░)   ¤ۣۜ●¤ۣۜ●.´¯ )
    \    ¤ۣۜ●   / (¯`´¯)
      | /) | ¤ۣۜ●  ``◆´´
   (\ |/)  \/  //)
    \\|// \\|| \\|//

Wszystkiego najsłodszego dla wszystkich dzieciaczków z okazji Dnia Dziecka :)

reklama
Hełłooo:-):-)
lazurowe - wszystkiego NAJ!!!!!!!!!!!!!!!!! pochwal się co dostałaś , no i zapodaj jakąś potrawę tutaj dietetyczną tylko poproszę:-p:-p:-p
lelek - trzymam kciuki &&&& za to żebyście nie stracili dach nad głową, rozumiem że u Ciebie też z rodziną najlepiej na zdjęciu :szok:
dana, mmona - już zaglądacie czasami na lutówki? Bo chyba najwyższa pora:-D:-D:-D
livastrid - a Ty gdzie jesteś? Jak się czujesz?
maron - tylko spokojnie, wieczorem się pogodzicie, i będzie to fajne godzenie się pewnie:-D:-D:-D
mama stacha - widzę 11 czerwca górą !!!! to już 3 testy będą , trzymam kciuki &&&.
wika - co u Ciebie ?
Ja ostatnio miałam ogromnego lenia na pisanie , wybaczcie:sorry::sorry:
Wczoraj dostaliśmy kolejne zaproszenie na wesele , to już ostatnie w tym roku ( drugie i ostatnie ):-) W przyszłym roku tylko 1 wesele póki co się szykuje:tak:
A Ja jeszcze nie kupiłam butów na wesele na które idziemy w sobotę:-(

Do góry