reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Hej Kobitki:)

Lazurowe - Zobacz załącznik 359391udanej imprezki.

Lelek - cieszę się, że sie poukładało.

maron
- lepiej się siedzi w pracy jak pochmurono, gorzej jak słonko świeci, wtedy człowieka szlak trafia.

Dziewczyny zdurniałam.

24 maja wypadała by mi owulka, w ten dzien tak mnie bolały jajniki, kurde gorzej niż przed @, no i śluz tak na moje oko był płodny. No i my w dniach przed jak i po dunga dunga:-):-) jak to mówimy masowa produkcja:-):-)
No i teraz od niedzieli momentami pobolują mnie jajniki, a i chodze taka nerwowa że lepiej nie gadać, są momenty, ze moge wybuchnąć o byle pierdołe. Ale czy to by oznaczało, że coś tam sie dzieje. Chyba nie, jestem przewrażliwona.
A @ mam dostac ok 11 czerwca.
Pomocy:)

A I WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA WASZYCH POCIECH :-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hmm... specjalista nie jestem, ale może faktycznie cos się właśnie zagnieżdża?:-) \Tak sobie liczę i według mnie oczywiście na bóle okołoowulacyjne to już za późno, a na objawy przedmiesiączkowe odrobinkę za wcześnie. Może faktycznie? Nie żebym Cie nakręcała, ale przecież ta opcja jest jak najbardziej możliwa:-)

Dlatego pytam was. Bo jakos mi tak to dziwne jest, przed @ to to nie jest. A bo jak to u mnie bywa wszystko sie pochrzaniło.

Ostatnia edycja:
Wszystko możliwe:-) Najlepiej poczekaj do tego 11-tego czerwca. Może będzie cos więcej wiadomo. W koncu może to byc cos innego, może tez się coś rozregulowało. Może cos się przesunęło. Zresztą ja też do tego dnia czekam. :-)Zobaczymy co będzie. Mi się nie podoba u mnie to, że ciągle chce mi się spać:-) Fakt, czasem jak się nie wyspałam to byłam spiąca, ziewałam sobie itd. Ale to juz trwa piaty dzień:szok: Przyszło to tak sobie samo przez się.

             DZIEN DZIECKA;)        ) )
                     / /
                     / /
                   ,-'   `-.
                 ,'       \
        _     ,:_,-'    (    )
       ( )`---/,)       `    (
        /        (     )     /
        6), 6>    )\  )  _/  /
       _( Y:     _,')  /   (___/
     (_.-`-^---'`,-'  /   ```

(░)(░)        (__..'
(░)(♥)(░) ¤ۣۜ● ¤ۣۜ●
(░)(░)   ¤ۣۜ●¤ۣۜ●.´¯ )
    \    ¤ۣۜ●   / (¯`´¯)
      | /) | ¤ۣۜ●  ``◆´´
   (\ |/)  \/  //)
    \\|// \\|| \\|//

Wszystkiego najsłodszego dla wszystkich dzieciaczków z okazji Dnia Dziecka :)

reklama
Hełłooo:-):-)
lazurowe - wszystkiego NAJ!!!!!!!!!!!!!!!!! pochwal się co dostałaś , no i zapodaj jakąś potrawę tutaj dietetyczną tylko poproszę:-p:-p:-p
lelek - trzymam kciuki &&&& za to żebyście nie stracili dach nad głową, rozumiem że u Ciebie też z rodziną najlepiej na zdjęciu :szok:
dana, mmona - już zaglądacie czasami na lutówki? Bo chyba najwyższa pora:-D:-D:-D
livastrid - a Ty gdzie jesteś? Jak się czujesz?
maron - tylko spokojnie, wieczorem się pogodzicie, i będzie to fajne godzenie się pewnie:-D:-D:-D
mama stacha - widzę 11 czerwca górą !!!! to już 3 testy będą , trzymam kciuki &&&.
wika - co u Ciebie ?
Ja ostatnio miałam ogromnego lenia na pisanie , wybaczcie:sorry::sorry:
Wczoraj dostaliśmy kolejne zaproszenie na wesele , to już ostatnie w tym roku ( drugie i ostatnie ):-) W przyszłym roku tylko 1 wesele póki co się szykuje:tak:
A Ja jeszcze nie kupiłam butów na wesele na które idziemy w sobotę:-(

Do góry