reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

oj nie ładnie koleżanki i koledzy ( mowa o mężu dana ) , polskie morze ma świetne fale !!!! takich szaleństw jak w naszym polskim zimnym morzu nigdzie nie znajdziecie :-p:-p:-p dla chętnych jako potwierdzenie prześlę zdjęcie :-p:-p:-p:-p
lelek - dobrze wiedzieć że interrisk ma takie coś , uderzę do nich , ale i tak poszukam dalej , bo jak 10 zł/mies to mogę pomyśleć o jeszcze jakimś :-D:-D:-D
Dziewczyny polecam też Maltę - jeszcze nie odkryta przez polskiego turystę , ale niestety też ceny są wyższe niż w Egipcie , planowaliśmy w sierpniu tam polecieć , kto wie - może wyrwiemy się na tydzień :-):-)

reklama
Lelek tylko nie poddawaj sie w tej walce

mnie np nigdy nie krecilo by w gory jechac, bylam w sumie tylko w beskidze sadeckim, pieniny takie tam i tylko dlatego, bo jakos dalam sie namowic

a jako, ze sopocianka od urodzenia, nie potrafilabym juz nie mieszkac nad woda, teraz mam i gory i wode. Moze Dana mu sie spodoba, a jak nie to prznajmniej zaliczy;-)

Czarnogóra - marzenie , ale nie wszystkich , widoki przepiękne , ale plaże kamieniste, czy taka tania to nie wiem , za 3 tyg klienci jadą autokarem za ok 14 dni, do pensjonatu gdzie do wyboru były pokoje z łazienką lub bez , coś ok. 1700 zł/os.
Skoro jesteśmy przy temacie wyjazdów, mnie się od jakiegoś czasu marzy rejs statkiem, droga to jest impreza ale jak czytam i patrzę na te statki
lelek - trzymaj się z tymi kupami , w tym miesiącu drogo Ci to będzie kosztowało, a nie możesz podać coś typu smecta?
livastrid- gdzie molo rozwaliło ? my w Karwii byliśmy to tam nie ma takich udogodnień:)))))))))))))))0

Maron widzisz, a on nad żadnym jeszcze nie był:-) Ja tam nad Bałtykiem już mnóstwo razy byłam. I nad Śródziemnym. Więcej mórz nie zaliczyłam:-) No poza Czerwonym co miesiąc:-) Wiele lat jeździłam regularnie w góry. Polskie Tatry, Beskidy, Bieszczady i Karkonosze przechodzone wzdłóż i wszerz:-) Jedynie jeszcze Pieniny przede mną.:-) Przed mężem moim oczywiście więcej:-) Ale ja lubię pojechac drugi raz w to samo miejsce. Porównać wrażenia, zobaczyć ile i czy coś się zmieniło. Nie ma więc z tym problemu:-)

danao o czerwonym zapomnialam :szok::-D
no to drogo i na dodatek autobusem :no:
wiesz jak bylam we wloszech to mozna bylo poplynac na Korsyke z 20 euro :-D zaluje ze sie nie wybralismy, chociaz z drugiej strony moglam zwiedzic cudowne lazurowe wybrzeze - jego nic nie przebije :-)

w sopocie pare lat temu zima rozwalilo molo a w zasadzie i tak juz rozgibana ostroge

karwia fajna jest i karwienskie blota tam rosnie moja ulubiona malina moroszka:-p

hurtingruten to dopiero kosztuje

reklama
A wy dalej o morzu:-):-):-)
To dla odmiany - może przygoda życia , podróż koleją transsyberyjską najtańszą klasą:-p:-p:-p
Włochy - zawsze jak myślę o włochach nasuwa mi się pytanie , dlaczego Włochy ? w innych językach to jest np. Italy , Ispanija , lub podobnie brzmiące , a w polsce Włochy :sorry::sorry:

Do góry