reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie w 2012

anastazja ja bym sie pisala :-) kurde chcialabym na wschod pojechac ale to w lecie, ciagle tylko ta srodkowa i zachodnia europa.
Milego dzionka dziewczynki, ja wlasnie skonczylam sprzatac, za godzine S. przyjedzie z egzaminu, jedziemy do kuzynki po kosmetyki ktore u niej zamowilam i do mojej chrzesnicy a na koncu do tesciowej wreczyc jej prezent z okazji dnia matki ;-) wczoraj tylko zlozylismy zyczonka przez telefon

edit:
wczoraj jak skladalam zyczenia tesciowej, to mi powiedziala, ze najwieksze jej zyczenie to WNUKI :-D a ja na to ,,tak, tak chce mama wiecej swiat w roku'' :-)

Ostatnia edycja:
reklama
I ja sie doczlapalam ;-)
Mam otwarte BB od jakichs 3 godzin, ale nie udaje mi sie do was napisac. Nadrabialam was i zawsze cos mi przeszkodzilo :dry: Ale tak czy inaczej moje mieszkanko dzisiaj lsni :tak: Bylam od rana na zakupach spozywczych i do tego jeszcze zakupilam nowy komplet poscieli z przescieradlem o kolorze lazurowym :-D Fajny material, troche kosztowalo, ale warto bylo, bo ladnie wyglada :-) Borys niedawno zobaczyl i stwierdzil, ze trzeba ochrzcic w jakims sensie nowe lozko no i dunga dunga bylo :-D Powiem wam ze tak ostro, ze do tej pory myyyyysza mnie boli :zawstydzona/y: Teraz jestem w trakcie gotowania spoznionego obiadu :tak:
Cos bylo o wczasach i o Morzach. No ja to tylko Baltyckie i Czerwone odwiedzam :-D
Kupilam sobie na dzis wieczor butelke koktajlu. Jakos tak butelka ladnie sie do mnie usmiechala, ze w koncu ja wzielam :-D Ma tylko 9%, wiec luzik, jakbym mleko pila :-D A u was jakie plany na weekend?

A ja sobie wczoraj z teściową chlapnęłam troszkę likieru kokosowego.:-D Pyszności:-D
My jutro wybieramy się na urodzinki do 6-latka.:-)
To z tych miłych rzeczy. Mój starszy pies ( tzn. pies kupiony lata, lata temu przez moich rodziców) jest schorowany bardzo. Nie wiem, czy juz o tym wspominałam tutaj. Długo juz choruje. Ma raka. Strasznie jest wychudzony.Od kilku dni strasznie mu się pogorszyło. Dzisiaj to juz w ogóle masakra. Nawet wstać nie potrafi i robi pod siebie:-( Jutro rano przyjedzie więc pan weterynarz i poda mu zastrzyk.:-( Czyli będziemy mieli jutro pogrzeb:-(

hejj :)

I ja Was cały dzień dzisiaj czytam, ale weny na pisanie brak......... ciąg dalszy deprechyyyy:wściekła/y:

Wczorajsze dunga dunga nie pomogło na polepszenie samopoczucia:-(

dana przykro mi z powodu Twojego pieska... :-( Mojemu sie na szczescie polepszylo co nieco, ale nie chce za bardzo swojej karmy jesc, woli miesko z kurczaka :dry:
wika ma nadzieje, ze Ci sie szybko humorek polepszy ;-)
Wlasnie dogotowalam obiadek i wciagnelam nawet troche :-) My nie mamy planow na weekend. Nie mam pojecia co bedziemy robic, ale dzisiejszy wieczor pod znakiem horrorow :-) Borys juz mi obiecal, ze pooglada ze mna, bo ja sie boje sama :sorry:

Witam Panie ;)

Co do wakacji - polecam rejs po Nilu - cena nie jest zbyt wysoka a jest cuuudownie ;) Byłam pare lat temu w grudniu - tydzień hotelu i tydzień statku:) Poza tym kolej transsyberyjska, zgodzę się z Anastazją, to przeżycie na lata :) szczególnie jak pociąg staje w jakiejś mieścinie i trzeba zeskoczyć z wysokości 1,5 metra na ziemie, żeby z niego wyjść (chociaż ponoć nie wolno:|). Polecam też Izrael ;)
Jak narazie chcemy z Sz. spełnić moje marzenie i wybrać się do Indii, ale jak zafasolkuje, to przełożymy to na stare lata ;)

Dana współczuje, serce się ściska jak się na chorego psa patrzy, bo to jakby się członka rodziny traciło. Współczuje strasznie.

Witam się weekendowo mokro-zimno :-(
maron - na wschód to tylko zima , w lecie to tak samo jak w Europie, upały:tak::tak: a zima - minus 40 to dopiero zabawa:-D:-D:-D Ja bym do Petersburga pojechała, Moskwę już zwiedziłam, ale i tak mnie tam ciągnie.
lazurowe - głowa nie boli po wczorajszym koktajle 9% ?:-):-)
dana - straszni mi przykro , biedny piesek - tak się męczy. Przytulam.
wika - jak dzisiejsze samopoczucie? lepsze ?;-)
natalia - rejs po Nilu fajna sprawa, a jak się jest blondynką samotnie podróżującej jeszcze lepiej , świat leży u stóp wtedy :-D:-D:-D:-D
Nie zazdroszczę tym co mają dzisiaj ślub/wesele , pogoda do bani , zimno , mokro , nie przyjemnie, a Ja wieczorem na ten panieński się wybieram , i mam problem - nie wiem w co się ubrać :-(

hej Dziewczęta :)

jaka pogoda!!! wrrr, zimnooo, deszcz leje, piździiiiii, ehhh oszaleję z Igorem w domu... on tylko podchodzi pod drzwi, "zakłada buciki" i ciągnie za klamkę..... może po południu się ociepli choć troszkę to wyjdziemy :)

Moje samopoczucie nie zmieniło się:-(Jestem juz po prostu przemęczona... 3 szkoły w każdej masa dzieciaków poprawiających sie na lepsze oceny... rady ped, sprawozdania.. jeszcze 3 tyg.

Anastazja- napewno coś ekstra znajdziesz w swojej szafie na dzisiejszą imprę :)

Dana- przykro mi z powodu pieska :(

Lazurek- jak tam seans horrorowy ? :))

Witam sie i ja :-)
Macie racje, pogoda do bani. U nas tez zimno i pochmuro, pewnie potem bedzie padac :dry:
anastazja glowa mnie nie boli nic a nic. Taki koktajl to mi nie straszny :-D A co do stroju to ja tez nie mam sie nigdy w co ubrac :-)
wika obejrzelismy "Koszmar z ulicy Wiazow" i "Dom na przekletym wzgorzu" :tak: Fajnie bylo, balam sie :-) A moze po poludniu lepiej bedzie to Igorek sie nacieszy swiezym powietrzem ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry