reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie w 2012

hohohho ale wymagania:-D:-D:-D:-D:-D żartuję oczywiście , co do wyżywienia innej odpowiedzi się nie spodziewałam , co do wylotu myślałam że zostawisz furtkę :-p:-p:-p a gdzie byliście w podróży poślubnej ?
livastrid - a o czym Ty pomyś lałaś ?:-D:-D:-D:-D Bo ja do pary z jajeczkami pomyślałam o ....... :-p:-p:-p:-p

reklama
w podrozy poslubnej bylismy w Tunezji :-)
to pokazuj co masz godnego polecenia :-) aaaa i najwazniejsze zeby nie bylz byt drogi :-D

Fajnie masz Maron. Podróż poslubna pewnie super w Tunezji była? egipt tez fajny kierunek.:-) Fajnie masz:-) To wszystko dopiero przede mną:-D Jakoś tak wyszło, że my po slubie pojechaliśmy w polskie Tatry. W tym roku też Polska. Poza granicę naszą według planu wybierzemy się za rok. Chyba, że nie będę w stanie nigdzie się ruszyć:-D A my wybieramy Polskę nie ze względu na ceny tylko dlatego, że mój M mało w ogóle gdziekolwiek jeździł. Z rodzicami nigdzie. Nawet do rodziny, bo cała mieszka w pobliżu. Jedynie jakieś wycieczki szkolne. Później jeździł sam, ale też nie za wiele i tylko w pobliżu. Głównie Beskidy. Tak więc w tym roku pierwszy raz zobaczy na zywo jakiekolwiek morze:-) Zresztą też niezbyt wiele tych wycieczek nie miał, bo twierdził, ze nie miał z kim:-) Dziwnie to brzmi trochę, ale ja naprawdę znam jeszcze sporo takich osób co nad morzem nie były. Teraz na stare lata nadrabia zaległości.

hej babolce ja tylko na chwile

anastazja ja mam ubezpieczenie ktore wyplaca kase po urodzeniu dziecka, jak mieszkalismy w Koninie to placilam w PZU ale mialam to z pracy grupowe i tam tez maz nalezal wiec zgarnelismy podwojnie bo 2X1800, a teraz ubezpieczylam sie indywidualnie w Interisk tam gdzie samochody sie ubezpiecza i place 10zl za miesiac a za urodzenie jest tysiac.
sorki ze nieodpisze ale maly mnie wykancza tymi kupami, nier nadazam ze zmiana pieluszek

reklama
danao ja tez nad polskim nie bylam :zawstydzona/y: bylam nad srodziemnym wiele razy, nad adriatykiem, nad polnocnym... ale nad baltykiem nigdy :-p

Ostatnia edycja:
Do góry