reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
I nastała cisza :-):-):-)
U nas się zaczęło chmurzyć i duchota jest taka że .... dobrze że mam w biurze zimno :-p:-p:-p:-p
Szukam ubezpieczenia które przy urodzeniu dziecka wypłaca pieniądze , wiem że PZU ma takiego coś w ... UWAGA!!!! NNW:szok::szok: ale tylko przy grupowym ubezpieczeniu :-(
Jeśli któraś jest obeznana w tym temacie to będę wdzięczna za podpowiedzi gdzie mam się zgłosić :tak::tak::tak:
Zakupiłam w pasibrzuchu krokiety z pieczarkami na obiad:-):-) będzie z kulkami ziemniaczkowymi i jakimiś warzywami, mam nadzieje że warzywka nie będą zatrute :-):-)

czesc :-)
widze, ze tu wszystkie chorowite jakies :-D zdrowka!!
Ja wlasnie wrocilam od dentysty, goraco dzis :-)
ktos pytal kiedy lecimy :-) otoz w pazdzierniku dopiero, kiedy bede miala urlop, z tego powodu miedzy innymi egipt, gdybym miala wczesniej urlop to moze do Grecji, na Chorwacje, na Wegry bysmy sie wybrali a w pazdzierniku to raczej tylko egipt, myslelismy o Maroku jeszcze ale raczej standardowo Idżipt :-D
anastazja bylabym wdzieczna za podeslanie linkow :-) na pewno bedziemy rezerwowac last minute. My i nasze rodziny zawsze kupujemy wycieczki ze strony Wakacje.pl - Last Minute, Wczasy, Egipt, Turcja, Tunezja, Grecja fajna wyszukiwarka, jeszcze nikt sie nie przejechal :-)

maron - jak na październik to dobry wybór , ogólnie jak ktoś chce w tym roku wypocząć nie nad polskim morzem to naprawdę ceny są:szok::szok::szok: To Ci podeślę na PW, a co do stronki to oczywiście ją znam, konkurencja internetowa :-p:-p:-p:-p Ja mam podobną wyszukiwarkę u siebie na stronie , tylko niestety nie wszystkich organizatorów których oni mają, bo za mała jestem:-:)-:)-:)-(
A no i Ja jestem okazem zdrowia :-D:-D:-D:-D:-D
dobrze że mi przypomniałaś livastrid o blogu , bo ostatni raz pisałam chyba przed wczoraj to by wypadało coś tam napisać:-):-):-) aaaa no i zaczęłam drugi - o wakacjach z dziećmi:-p:-p
to jak na obiad jajeczka to co na kolacje będzie ?:szok::szok:

reklama
to moge z Wami pisac, nie zarazicie mnie :-)
anastazja to czekam :-) wybieramy sie na pewno na tydzien tylko, bo mam krotki urlop, all inclusive, hotel musi byc zaraz nad morzem i wylot najlepiej z krk

Do góry