reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Ja w całym swoim życiu byłam tylko raz na wieczorze panieńskim i niestety okazał się małym niewypałem (tzn. ja tak uważam a panna młoda mogłaby się teraz na mnie obrazić :zawstydzona/y:) Jakoś towarzystwo mi nie przypasowało - nie mój klimat, choć jakaś bardzo wymagająca nie jestem. No cóż, tak bywa...

W ten weekend chętnie bym zaszalała (wreszcie weekend bez studiów!), ale muszę najpierw coś sprawdzić ;-)

reklama
o matko z rana i takie mam myśli , aż strach się bać co to będzie pod wieczór

kurde, wspolczuje Twojemu chlopu, chyba go dzis rozszarpiesz:-D

nie, zaproszenie jako kolezanka, impreza cywilizowana
nie trawie wieczorow, jakos smutno wszyscy wygladaja na nich, glupio sie patrzy jak laski robia z siebie idiotki

just_she, mowisz ten weekend bez zjazdu;-)to mozna smialo sie wygrzewac na sloncu

just_she - ale gapa ze mnie , nie przywitałam się . Witaj w naszym gronie , heh 23 lata to Ja miałam ...... :-):-):-):-)Studia - beeeee , wolę jednak pracować :tak::tak:
No Ja byłam w sumie tylko 2 razy ( w tym jeden to mój wieczór ) , pierwszy raz u kuzynki, która 2 raz wychodziła za mąż ( na pierwszy panieński nie dojechałam niestety) byłam tylko Ja , ona i koleżanka , wygrałyśmy wtedy skrzynkę piwa, także przyszły mąż był zadowolony :-D:-D:-D:-D
Ja na swoim powiedziałam stanowczo nie drogim imprezom , sama jestem biedna :zawstydzona/y:
Na jeden wieczór nie poszłam , naściemniałam że coś tam , no ale tam zamożne laski były, knajpa za wejście coś ok 50 zł + prezent + to i tamto , to tyle co do koperty się wkłada by mi wyszło :szok::szok::szok:
A ze swojego nawet mam foty , ale strasznie grubo na nich wyszłam :-(
eeee tam Ja to po winie dopiero jestem taka drapieżna, a tak to chyba coś ze mną nie halo , bo chęci mam i owszem ale nie aż takie żeby rwać koszulę :-)

anastazja nie zgrywaj takiej starej:-p
a uczyc sie moglabym przez cale zycie, w sensie na studiach, wszystkie kierunki po kolei bym robila poza filologiami

czy ja kaze Ci rwac koszule?:-p:-p myslalam o innym szarpaniu:-D

No dobra dobra , nie zgrywam staruszki , dzisiaj jestem młoda duchem:-D:-D:-D
To może napiszesz prace mgr dla takiego mojej znajomej , ona bidulka już chyba ze 3 lata próbuje napisać :-D:-D

niech sciemy nie wali, 3 lata pisac, dramat, no chyba, ze to przgotowywania pod doktorat:-D

wplyw sliwek robaczywek na uklad trawienny wrobli np?:-D

ostatni temat pracy wymyslalam sobie podczas porodu

Ale żeście się rozgadaly:-)

Ja tam byłam na panieńskim tylko raz w życiu - na swoim:-) Miałam iść do koleżanki, ale się wyłgałam. Jakoś nie miałam ochoty. Zwłaszcza, ze przyszła panna młoda była jedyną znaną mi osobą, z tych, które miały być na tej imprezie:-D

Witam w naszym gronie just_she:-)

Lenistwo to się nazywa, dlatego 3 lata się ta praca pisze:-):-):-)
Odnośnie śliwek przypomniał mi się dowcip " Dlaczego Bóg stworzył najpierw mężczyznę ? - Pierwsze śliwki robaczywki.:-D:-D:-D:-D "
Ja jutro idę to też nie znam nikogo , ale wychodzę z założenia że przynajmniej poznam i na weselu dobrze się będę bawiła, bo byłam raz na takim weselu gdzie totalnie i zupełnie nie znałam nikogo , jeszcze towarzystwo że tak powiem hermetyczne, od lat ze sobą .
Ja jak oglądam zdjęcia ze swojego wesela to widzę że taki wielki misz-masz był , nawet nie przypuszczałam że osoby które się pierwszy raz w życiu widzą będą ze sobą tańczyć:-):-):-):-)
dana - jak nogi ? Jak pogoda?

reklama
Wiesz, studia z takich jak ona ma pieniądze , bo zaoczni płacą za naukę:-)
U nas upał niesamowity, ciekawe czy to cisza przed burzą , czy burza do nas nie dojdzie.

Do góry