reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Mam pomysła, może załozymy wątek z przepisami i sie bedziemy wymieniac... Co o tym myslicie... bo ja to lubię jeść no i pichcić w kuchni?

reklama
Hej!
Noga troszkę lepiej, ale to jeszcze nie jest tak jak być powinno. W każdym razie już wiem dlaczego mnie tak rwała.:-( Przepowiedziała skutecznie załamanie pogody. Takie wiatrzysko jest u nas, że hej:tak:
Czytałam sobie dzisiaj taki nasz lokalny tygodnik. Jest tam stronka z noworodkami. Jedno z nich ma 10-cioro rodzeństwa:szok: Ja nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić jak to jest wychowywać i utrzymywac taaaaką gromadkę:szok:
Mnona jak się nie mylę to na baby boomie są juz takie wątki? Kilka razy już się na takie coś natknęłam jak sobie szperałam po nowych postach:-)

Jedno z nich ma 10-cioro rodzeństwa:szok: Ja nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić jak to jest wychowywać i utrzymywac taaaaką gromadkę:szok:

normalnie - wszystkich na wlam wyslac, ulica wychowa:-D zartuje

jak tam Twoja noga? mnie wszystkie rozwalone stawy bola przy zmianie pogody

mmona ja nie lubie gotowac, kuchnia jest dla mnie widokiem strasznie meczacym

wika
i jak tam lobuzie:-p?

u mnie dzis normalnie jesien. Do tego caly dzien i wieczor sama z mala. Zla jestem.

Witam wszystkie starające się:-) Jestem nowa na BB i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie ciepło. Mam 23 lata i pragnę dzidziusia! Nie wiem czy mogę nazwać siebie starczką, bo to tak naprawdę mój debiut, ale byłoby mi miło, gdybym mogła do Was dołączyć :zawstydzona/y: Baaardzo chciałabym zostać mamą w 2012 roku..... ;-)

Hej babeczki kropeczki :-D:-D:-D

A u mnie świeci słonko pięknie, na rowerku z sukience szybko śmignęłam do roboty , trochę nawet bym powiedziała upalnie jest :tak::tak::tak:
dana,livastrid - mi też nogi bolą na zmianę pogody, ale dzisiaj :no::no::no: więc pewnie w Krk będzie piękna:-D:-D:-D
mmona - Ja bym po takim tekście rzuciła wszystko i wyjechała z tego wesela w cholerę, co za debil :angry::angry::angry::angry:Ja też miałąm wszystko opłacone , kwestia tylko przysrtojenia sali była, bo mi się nie podobało to co w cenie było, wszyscy zadowoleni i nie zmęczeni, do rana rodzice na weselu tanczyli:-)
trina - jeśli czytasz to udanego urlopu , a jeśli nie to .... też :-D:-D:-D:-D:-D
andzia - zdrówka życzę , w lecie chorować nie wypada :tak::tak:
wika - dorwałaś męża :-D:-D
maron - Egipt - marzy mi się też , szewc bez butów :zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale jak chcesz to Ci podeślę nazwy hoteli które na bank będą tanieć na tydzień przed wylotem :tak::tak::tak:
A ja jutro wybieram sie na panieńskie :-p:-p:-p mówię do mojego męza czy obrączkę w domu zostawia a ten mi z tekstem , że nie bo męzatki będzie wyrywał żeby bez zobowiązań było :-D:-D:-D:-D:-D

aaaaa zapomniałam - lazurowe - Ja Cię doskonale rozumiem , raz w życiu pokłóciliśmy się tak że mój mąż wyszedł z domu , w nocy , po 5 min poleciałam go szukać , przebiegłam całą okolicę co chwila wracając do domu , okazało się że był po fajki , mój kochany :-):-):-)

Oooo ty kawalerskiego Ci się zachciało :szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ja na swoim panieńskim spotkałam kawalerski i co ? i się okazało że ich znam :tak::tak::tak: tzn bardziej z widzenia - bo razem w akademiku mieszkaliśmy :-):-):-):-)
Humor mam świetny , no bo nie starając się o dziecko tez można sobie używać :tak::tak::-p:-p:-p:-p

reklama
hmmmm zostałaś zaproszona w charakterze ?? :-D:-D:-D
Ja miałam na parterze sąsiadkę która w klubie nocnym striptizerką pracowała , bez kompleksów po osiedlu w majtkach chodziła :-D:-D dosłownie , bo to na bank nie były krótkie spodenki :-):-)
mówisz że wszystko może się zdarzyć ? Ja używam bezpiecznie póki co :tak::tak:
o matko z rana i takie mam myśli , aż strach się bać co to będzie pod wieczór

Do góry