reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Mam pomysła, może załozymy wątek z przepisami i sie bedziemy wymieniac... Co o tym myslicie... bo ja to lubię jeść no i pichcić w kuchni?

reklama
Hej!
Noga troszkę lepiej, ale to jeszcze nie jest tak jak być powinno. W każdym razie już wiem dlaczego mnie tak rwała.:-( Przepowiedziała skutecznie załamanie pogody. Takie wiatrzysko jest u nas, że hej:tak:
Czytałam sobie dzisiaj taki nasz lokalny tygodnik. Jest tam stronka z noworodkami. Jedno z nich ma 10-cioro rodzeństwa:szok: Ja nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić jak to jest wychowywać i utrzymywac taaaaką gromadkę:szok:
Mnona jak się nie mylę to na baby boomie są juz takie wątki? Kilka razy już się na takie coś natknęłam jak sobie szperałam po nowych postach:-)

Jedno z nich ma 10-cioro rodzeństwa:szok: Ja nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić jak to jest wychowywać i utrzymywac taaaaką gromadkę:szok:

normalnie - wszystkich na wlam wyslac, ulica wychowa:-D zartuje

jak tam Twoja noga? mnie wszystkie rozwalone stawy bola przy zmianie pogody

mmona ja nie lubie gotowac, kuchnia jest dla mnie widokiem strasznie meczacym

wika
i jak tam lobuzie:-p?

u mnie dzis normalnie jesien. Do tego caly dzien i wieczor sama z mala. Zla jestem.

Witam wszystkie starające się:-) Jestem nowa na BB i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie ciepło. Mam 23 lata i pragnę dzidziusia! Nie wiem czy mogę nazwać siebie starczką, bo to tak naprawdę mój debiut, ale byłoby mi miło, gdybym mogła do Was dołączyć :zawstydzona/y: Baaardzo chciałabym zostać mamą w 2012 roku..... ;-)

Hej babeczki kropeczki :-D:-D:-D

A u mnie świeci słonko pięknie, na rowerku z sukience szybko śmignęłam do roboty , trochę nawet bym powiedziała upalnie jest :tak::tak::tak:
dana,livastrid - mi też nogi bolą na zmianę pogody, ale dzisiaj :no::no::no: więc pewnie w Krk będzie piękna:-D:-D:-D
mmona - Ja bym po takim tekście rzuciła wszystko i wyjechała z tego wesela w cholerę, co za debil :angry::angry::angry::angry:Ja też miałąm wszystko opłacone , kwestia tylko przysrtojenia sali była, bo mi się nie podobało to co w cenie było, wszyscy zadowoleni i nie zmęczeni, do rana rodzice na weselu tanczyli:-)
trina - jeśli czytasz to udanego urlopu , a jeśli nie to .... też :-D:-D:-D:-D:-D
andzia - zdrówka życzę , w lecie chorować nie wypada :tak::tak:
wika - dorwałaś męża :-D:-D
maron - Egipt - marzy mi się też , szewc bez butów :zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale jak chcesz to Ci podeślę nazwy hoteli które na bank będą tanieć na tydzień przed wylotem :tak::tak::tak:
A ja jutro wybieram sie na panieńskie :-p:-p:-p mówię do mojego męza czy obrączkę w domu zostawia a ten mi z tekstem , że nie bo męzatki będzie wyrywał żeby bez zobowiązań było :-D:-D:-D:-D:-D

aaaaa zapomniałam - lazurowe - Ja Cię doskonale rozumiem , raz w życiu pokłóciliśmy się tak że mój mąż wyszedł z domu , w nocy , po 5 min poleciałam go szukać , przebiegłam całą okolicę co chwila wracając do domu , okazało się że był po fajki , mój kochany :-):-):-)

Oooo ty kawalerskiego Ci się zachciało :szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ja na swoim panieńskim spotkałam kawalerski i co ? i się okazało że ich znam :tak::tak::tak: tzn bardziej z widzenia - bo razem w akademiku mieszkaliśmy :-):-):-):-)
Humor mam świetny , no bo nie starając się o dziecko tez można sobie używać :tak::tak::-p:-p:-p:-p

reklama
hmmmm zostałaś zaproszona w charakterze ?? :-D:-D:-D
Ja miałam na parterze sąsiadkę która w klubie nocnym striptizerką pracowała , bez kompleksów po osiedlu w majtkach chodziła :-D:-D dosłownie , bo to na bank nie były krótkie spodenki :-):-)
mówisz że wszystko może się zdarzyć ? Ja używam bezpiecznie póki co :tak::tak:
o matko z rana i takie mam myśli , aż strach się bać co to będzie pod wieczór

Do góry