reklama
danao84
Fanka BB :)
Hej!
Noga troszkę lepiej, ale to jeszcze nie jest tak jak być powinno. W każdym razie już wiem dlaczego mnie tak rwała.:-( Przepowiedziała skutecznie załamanie pogody. Takie wiatrzysko jest u nas, że hej
Czytałam sobie dzisiaj taki nasz lokalny tygodnik. Jest tam stronka z noworodkami. Jedno z nich ma 10-cioro rodzeństwa Ja nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić jak to jest wychowywać i utrzymywac taaaaką gromadkę
Mnona jak się nie mylę to na baby boomie są juz takie wątki? Kilka razy już się na takie coś natknęłam jak sobie szperałam po nowych postach:-)
Noga troszkę lepiej, ale to jeszcze nie jest tak jak być powinno. W każdym razie już wiem dlaczego mnie tak rwała.:-( Przepowiedziała skutecznie załamanie pogody. Takie wiatrzysko jest u nas, że hej
Czytałam sobie dzisiaj taki nasz lokalny tygodnik. Jest tam stronka z noworodkami. Jedno z nich ma 10-cioro rodzeństwa Ja nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić jak to jest wychowywać i utrzymywac taaaaką gromadkę
Mnona jak się nie mylę to na baby boomie są juz takie wątki? Kilka razy już się na takie coś natknęłam jak sobie szperałam po nowych postach:-)
livastrid
2010 & 2012
Jedno z nich ma 10-cioro rodzeństwa Ja nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić jak to jest wychowywać i utrzymywac taaaaką gromadkę
normalnie - wszystkich na wlam wyslac, ulica wychowa zartuje
jak tam Twoja noga? mnie wszystkie rozwalone stawy bola przy zmianie pogody
mmona ja nie lubie gotowac, kuchnia jest dla mnie widokiem strasznie meczacym
wika i jak tam lobuzie?
u mnie dzis normalnie jesien. Do tego caly dzien i wieczor sama z mala. Zla jestem.
just_she
Początkująca w BB
Witam wszystkie starające się:-) Jestem nowa na BB i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie ciepło. Mam 23 lata i pragnę dzidziusia! Nie wiem czy mogę nazwać siebie starczką, bo to tak naprawdę mój debiut, ale byłoby mi miło, gdybym mogła do Was dołączyć Baaardzo chciałabym zostać mamą w 2012 roku..... ;-)
livastrid
2010 & 2012
witaj u nas just_she, rozgosc sie smialo
zycze owocnych staran a mama 2012 zostaniesz na pewno
zycze owocnych staran a mama 2012 zostaniesz na pewno
anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
Hej babeczki kropeczki
A u mnie świeci słonko pięknie, na rowerku z sukience szybko śmignęłam do roboty , trochę nawet bym powiedziała upalnie jest
dana,livastrid - mi też nogi bolą na zmianę pogody, ale dzisiaj więc pewnie w Krk będzie piękna
mmona - Ja bym po takim tekście rzuciła wszystko i wyjechała z tego wesela w cholerę, co za debil Ja też miałąm wszystko opłacone , kwestia tylko przysrtojenia sali była, bo mi się nie podobało to co w cenie było, wszyscy zadowoleni i nie zmęczeni, do rana rodzice na weselu tanczyli:-)
trina - jeśli czytasz to udanego urlopu , a jeśli nie to .... też
andzia - zdrówka życzę , w lecie chorować nie wypada
wika - dorwałaś męża
maron - Egipt - marzy mi się też , szewc bez butów ale jak chcesz to Ci podeślę nazwy hoteli które na bank będą tanieć na tydzień przed wylotem
A ja jutro wybieram sie na panieńskie mówię do mojego męza czy obrączkę w domu zostawia a ten mi z tekstem , że nie bo męzatki będzie wyrywał żeby bez zobowiązań było
aaaaa zapomniałam - lazurowe - Ja Cię doskonale rozumiem , raz w życiu pokłóciliśmy się tak że mój mąż wyszedł z domu , w nocy , po 5 min poleciałam go szukać , przebiegłam całą okolicę co chwila wracając do domu , okazało się że był po fajki , mój kochany :-):-):-)
A u mnie świeci słonko pięknie, na rowerku z sukience szybko śmignęłam do roboty , trochę nawet bym powiedziała upalnie jest
dana,livastrid - mi też nogi bolą na zmianę pogody, ale dzisiaj więc pewnie w Krk będzie piękna
mmona - Ja bym po takim tekście rzuciła wszystko i wyjechała z tego wesela w cholerę, co za debil Ja też miałąm wszystko opłacone , kwestia tylko przysrtojenia sali była, bo mi się nie podobało to co w cenie było, wszyscy zadowoleni i nie zmęczeni, do rana rodzice na weselu tanczyli:-)
trina - jeśli czytasz to udanego urlopu , a jeśli nie to .... też
andzia - zdrówka życzę , w lecie chorować nie wypada
wika - dorwałaś męża
maron - Egipt - marzy mi się też , szewc bez butów ale jak chcesz to Ci podeślę nazwy hoteli które na bank będą tanieć na tydzień przed wylotem
A ja jutro wybieram sie na panieńskie mówię do mojego męza czy obrączkę w domu zostawia a ten mi z tekstem , że nie bo męzatki będzie wyrywał żeby bez zobowiązań było
aaaaa zapomniałam - lazurowe - Ja Cię doskonale rozumiem , raz w życiu pokłóciliśmy się tak że mój mąż wyszedł z domu , w nocy , po 5 min poleciałam go szukać , przebiegłam całą okolicę co chwila wracając do domu , okazało się że był po fajki , mój kochany :-):-):-)
livastrid
2010 & 2012
anastazja, no toc Ty humor dzis masz widze
mnie sie nigdy nie chcialo isc na panienskie, ale nie powiem raz trafilam na kawalerski
mnie sie nigdy nie chcialo isc na panienskie, ale nie powiem raz trafilam na kawalerski
anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
Oooo ty kawalerskiego Ci się zachciało
Ja na swoim panieńskim spotkałam kawalerski i co ? i się okazało że ich znam tzn bardziej z widzenia - bo razem w akademiku mieszkaliśmy :-):-):-):-)
Humor mam świetny , no bo nie starając się o dziecko tez można sobie używać
Ja na swoim panieńskim spotkałam kawalerski i co ? i się okazało że ich znam tzn bardziej z widzenia - bo razem w akademiku mieszkaliśmy :-):-):-):-)
Humor mam świetny , no bo nie starając się o dziecko tez można sobie używać
livastrid
2010 & 2012
ja uzywalam i pach
nie zachcialo mi sie kawalerskiego po prostu zostalam zaproszona
nie zachcialo mi sie kawalerskiego po prostu zostalam zaproszona
reklama
anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
hmmmm zostałaś zaproszona w charakterze ??
Ja miałam na parterze sąsiadkę która w klubie nocnym striptizerką pracowała , bez kompleksów po osiedlu w majtkach chodziła dosłownie , bo to na bank nie były krótkie spodenki :-):-)
mówisz że wszystko może się zdarzyć ? Ja używam bezpiecznie póki co
o matko z rana i takie mam myśli , aż strach się bać co to będzie pod wieczór
Ja miałam na parterze sąsiadkę która w klubie nocnym striptizerką pracowała , bez kompleksów po osiedlu w majtkach chodziła dosłownie , bo to na bank nie były krótkie spodenki :-):-)
mówisz że wszystko może się zdarzyć ? Ja używam bezpiecznie póki co
o matko z rana i takie mam myśli , aż strach się bać co to będzie pod wieczór
Podziel się: