reklama
wika dziekowac dziekowac A ja jeszcze nie pochwalilam Twojego Igusia. Przystojniak jak sie patrzy :-) Ja tez nie wiem gdzie wszystkie sobie poszly. Hmm... No nic. Moze jutro sie wylonia
Ja lece pod prysznic i do lozeczka. Elvisowi wcisnelam tabletke owinieta w kawalek piersi z kurczaka Troche teraz pojadl. I nawet swoje salami wciagnal Mam nadzieje, ze dobrze juz bedzie. Moze jeszcze rano dam mu jedna tabletke na wszelki wypadek i bede go obserwowac caly dzien. Nom, to tyle na dzisiaj :-) Spijcie dobrze kobitki i ucalujcie dzieci od e-ciotki ;-) BAJ :*
Ja lece pod prysznic i do lozeczka. Elvisowi wcisnelam tabletke owinieta w kawalek piersi z kurczaka Troche teraz pojadl. I nawet swoje salami wciagnal Mam nadzieje, ze dobrze juz bedzie. Moze jeszcze rano dam mu jedna tabletke na wszelki wypadek i bede go obserwowac caly dzien. Nom, to tyle na dzisiaj :-) Spijcie dobrze kobitki i ucalujcie dzieci od e-ciotki ;-) BAJ :*
czesc kobitki :-) piekny dzis dzien mamy :-)
Ja znow zaczelam dzien od zawrotow glowy chyba sie czym strulismy, bo S. wstawal w nocy do lazienki i skarzyl sie na okropny bol brzucha, o 4 szukalam mu w apteczce lekow.
livastrid dzieki, mojemu juz w miare przeszlo i je normalnie :-)
wczoraj obcielam sobie wloski i jestem zadowolona, ostatnio w podstawowce tyle obcielam wlosow
do pracy rodacy!! :-)
Ja znow zaczelam dzien od zawrotow glowy chyba sie czym strulismy, bo S. wstawal w nocy do lazienki i skarzyl sie na okropny bol brzucha, o 4 szukalam mu w apteczce lekow.
livastrid dzieki, mojemu juz w miare przeszlo i je normalnie :-)
wczoraj obcielam sobie wloski i jestem zadowolona, ostatnio w podstawowce tyle obcielam wlosow
do pracy rodacy!! :-)
Witam Kobitki,
A ja chora:-(z nosa leci jak nie powiem co, nałykałam sie juz tabletek, wypiłam ferveks i mam nadzieje, że przejdzie. Dzisiaj rano jak sie obudziłam to myslałam, że dzisiaj piątek i jutro bede mogła sie wyspac, a tu zoonk dopiero czwartek.
Livastrid- sałatka z pokrzywy
trina - życzę udanego urlopu, jakbym zapomniała napisać później:-):-):-):-):-)
lazurowe - ślicznie wyglądasz :-):-):-):-):-):-):-):-)
mamastacha- trzymam kciuki za córkę:-):-):-):-):-)
maron - pokaż nam się :-):-)
anastazja - ty chyba sie wybierasz na panieński - w takim razie juz teraz życzę udanej imprezki
A ja chora:-(z nosa leci jak nie powiem co, nałykałam sie juz tabletek, wypiłam ferveks i mam nadzieje, że przejdzie. Dzisiaj rano jak sie obudziłam to myslałam, że dzisiaj piątek i jutro bede mogła sie wyspac, a tu zoonk dopiero czwartek.
Livastrid- sałatka z pokrzywy
trina - życzę udanego urlopu, jakbym zapomniała napisać później:-):-):-):-):-)
lazurowe - ślicznie wyglądasz :-):-):-):-):-):-):-):-)
mamastacha- trzymam kciuki za córkę:-):-):-):-):-)
maron - pokaż nam się :-):-)
anastazja - ty chyba sie wybierasz na panieński - w takim razie juz teraz życzę udanej imprezki
Ostatnia edycja:
No żesz faktycznie cichooooo tu....
wika - dopiero zauważyłam zmianę avatarka, ależ masz słodziaczka :-)
lazurka - jak czytałam o Twoim kocie, to od razu przypomniał mi sie ten żart pt. "jak dac kotu tabletkę" :-) (jak go nie znasz to jest na dole tej strony Kot – Nonsensopedia, polska encyklopedia humoru ;-))
Mama Stacha - no to życze córeczki. Ja w poprzednim cyklu miałam przeczucie, ze jakby się udało to bedzie córka, teraz mam niestety na chłopaka ;-)
My po wczorajszym dentyscie, młody zabki ma zdrowe, bez sladów próchnicy, co mnie niebywale ucieszyło. a przy okazji zrobilismy fluoryzację. I mamy spokój na parę miesiecy.
wika - dopiero zauważyłam zmianę avatarka, ależ masz słodziaczka :-)
lazurka - jak czytałam o Twoim kocie, to od razu przypomniał mi sie ten żart pt. "jak dac kotu tabletkę" :-) (jak go nie znasz to jest na dole tej strony Kot – Nonsensopedia, polska encyklopedia humoru ;-))
Mama Stacha - no to życze córeczki. Ja w poprzednim cyklu miałam przeczucie, ze jakby się udało to bedzie córka, teraz mam niestety na chłopaka ;-)
My po wczorajszym dentyscie, młody zabki ma zdrowe, bez sladów próchnicy, co mnie niebywale ucieszyło. a przy okazji zrobilismy fluoryzację. I mamy spokój na parę miesiecy.
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Witajcie)))
Livastrid co Ja czytam Ty jesteś w ciąży ?
Livastrid co Ja czytam Ty jesteś w ciąży ?
livastrid
2010 & 2012
nio Agnieszka, od 7 tygodni a wlasciwie 5ciu;-)
jak tam wiecej luzu w pracy masz?
agnieszka.kk
nio Agnieszka, od 7 tygodni a wlasciwie 5ciu;-)
kochana to Ja nie doczytałammmm,przegapiłammm ale klapa przepraszam że dopiero teraz ślę szczere GRATULACJE KOCHANA)
Wszystkiego dobrego,wspaniałych 9 miesięcy życzę :-) ale super,cieszę się bardzo
W pracy mam zapiernicz że szkoda gadać...ale daje radę.
Staranka trwają więc czekam na wynik przytulanek.
livastrid
2010 & 2012
e to trzymaj sie dzielnie w robocie no i czekam na Twoj wynik
nie stresuj sie, przeciez nie kaze wszystkim mi gratulowac zajeta jestes przeciez i masz prawo nie doczytac dzieki
nie stresuj sie, przeciez nie kaze wszystkim mi gratulowac zajeta jestes przeciez i masz prawo nie doczytac dzieki
reklama
agnieszka.kk
Na prawdę cieszę się że Ci się udało,dbaj o siebie kobieto
No nic uciekam do obowiązków domowych
Miłego dnia dziewczęta.Pozdrawiam was!
No nic uciekam do obowiązków domowych
Miłego dnia dziewczęta.Pozdrawiam was!
Podziel się: