reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

haloooooo!!! Co tu taka cisza?? gdzie Was wszystkie wywiało!! Na lutówkach już siedzicie??:-D:-p:-p Poczekajcie na mnie :)):-p:-p
MamaStacha w takim razie życzę córeczki :)

Lazurowe- świetna fotka :) Super wyglądasz :)

reklama
wika dziekowac dziekowac :-D A ja jeszcze nie pochwalilam Twojego Igusia. Przystojniak jak sie patrzy :tak::-) Ja tez nie wiem gdzie wszystkie sobie poszly. Hmm... No nic. Moze jutro sie wylonia :-D
Ja lece pod prysznic i do lozeczka. Elvisowi wcisnelam tabletke owinieta w kawalek piersi z kurczaka :sorry2: Troche teraz pojadl. I nawet swoje salami wciagnal :szok: Mam nadzieje, ze dobrze juz bedzie. Moze jeszcze rano dam mu jedna tabletke na wszelki wypadek i bede go obserwowac caly dzien. Nom, to tyle na dzisiaj :-) Spijcie dobrze kobitki i ucalujcie dzieci od e-ciotki ;-) BAJ :*

czesc kobitki :-) piekny dzis dzien mamy :-)
Ja znow zaczelam dzien od zawrotow glowy :wściekła/y: chyba sie czym strulismy, bo S. wstawal w nocy do lazienki i skarzyl sie na okropny bol brzucha, o 4 szukalam mu w apteczce lekow.
livastrid dzieki, mojemu juz w miare przeszlo i je normalnie :-)
wczoraj obcielam sobie wloski i jestem zadowolona, ostatnio w podstawowce tyle obcielam wlosow :-D
do pracy rodacy!! :-)

Witam Kobitki,

A ja chora:-(z nosa leci jak nie powiem co, nałykałam sie juz tabletek, wypiłam ferveks i mam nadzieje, że przejdzie. Dzisiaj rano jak sie obudziłam to myslałam, że dzisiaj piątek i jutro bede mogła sie wyspac, a tu zoonk dopiero czwartek.

Livastrid- sałatka z pokrzywy:szok::szok::szok::szok::szok:

trina - życzę udanego urlopu, jakbym zapomniała napisać później:-):-):-):-):-)

lazurowe - ślicznie wyglądasz :-):-):-):-):-):-):-):-)

mamastacha- trzymam kciuki za córkę:-):-):-):-):-)

maron - pokaż nam się :-):-)

anastazja
- ty chyba sie wybierasz na panieński - w takim razie juz teraz życzę udanej imprezki :)

Ostatnia edycja:
No żesz faktycznie cichooooo tu....
wika - dopiero zauważyłam zmianę avatarka, ależ masz słodziaczka :-)
lazurka - jak czytałam o Twoim kocie, to od razu przypomniał mi sie ten żart pt. "jak dac kotu tabletkę" :-) (jak go nie znasz to jest na dole tej strony Kot – Nonsensopedia, polska encyklopedia humoru ;-))
Mama Stacha - no to życze córeczki. Ja w poprzednim cyklu miałam przeczucie, ze jakby się udało to bedzie córka, teraz mam niestety na chłopaka ;-)

My po wczorajszym dentyscie, młody zabki ma zdrowe, bez sladów próchnicy, co mnie niebywale ucieszyło. a przy okazji zrobilismy fluoryzację. I mamy spokój na parę miesiecy.

nio Agnieszka, od 7 tygodni a wlasciwie 5ciu:laugh2:;-)

jak tam wiecej luzu w pracy masz?

kochana to Ja nie doczytałammmm,przegapiłammm ale klapa przepraszam że dopiero teraz ślę szczere GRATULACJE KOCHANA:))
Wszystkiego dobrego,wspaniałych 9 miesięcy życzę :-) ale super,cieszę się bardzo:)

W pracy mam zapiernicz że szkoda gadać...ale daje radę.
Staranka trwają więc czekam na wynik przytulanek.

e to trzymaj sie dzielnie w robocie:tak: no i czekam na Twoj wynik:-p

nie stresuj sie, przeciez nie kaze wszystkim mi gratulowac:-D zajeta jestes przeciez i masz prawo nie doczytac:tak: dzieki

reklama
Do góry