Dziewczyny, wlasnie sie dowiedzialam, ze B. jest juz 3 godziny w drodze do Bulgarii. Ja teraz siedze i placze. W srode nasza rocznica, za 2 tygodnie staranka... mialy byc... Mowil, ze chce miec dziecko ze mna... Przepraszam, ale znikam z forum narazie. Musze sie zajac tym wszystkim. Jak juz sie uporam to zajrze do Was... Trzymajcie sie...
reklama
No nie! nie bylo mnie jeden dzien a tu takie rzeczy sie dzieja!!
lazurek!!! sciskam Cie i trzymam kciuki zeby mąż sie opamietal i wrocil do Ciebie zanim dojedzie do Bułgarii. Moze tylko tak Cie postraszyl... kochana, glowa do gory, wiem ze na pewno ciezko Ci teraz i zadne slowa Cie nie pociesza ale tylko tyle moge zrobic:-(
ja nie tylko telefon bym rozwalila o sciane ale i meza jakby mnie takie cos spotkalo- wtedy by nie mial szans uciec
anastazja widze ze humorek gites u Ciebie
ja na dzien matki dostalam 3 razy po twarzy od wlasnego dziecka! nie powiem, zagotowalam sie bo zrobil to ze zlosci ze cos tam mu nie chcialam dac.
A do lekarki mozemy jutro pojechac razem
Milosz 4 dni sra na zielono- ewidentnie widac ze to po mleku, nie mam sily juz do niego bo jest nieznosny, na dodatek wogole juz nie ma apetytu:-(
martolinka to niezly interesant z Twojego smyka
a w zoo to byliscie w Oliwie?
Uwielbiałam z kuzynka wchodzic przez tylna brame na gape
livka to mowisz ze masz zapachowstret?
lazurek!!! sciskam Cie i trzymam kciuki zeby mąż sie opamietal i wrocil do Ciebie zanim dojedzie do Bułgarii. Moze tylko tak Cie postraszyl... kochana, glowa do gory, wiem ze na pewno ciezko Ci teraz i zadne slowa Cie nie pociesza ale tylko tyle moge zrobic:-(
ja nie tylko telefon bym rozwalila o sciane ale i meza jakby mnie takie cos spotkalo- wtedy by nie mial szans uciec
anastazja widze ze humorek gites u Ciebie
ja na dzien matki dostalam 3 razy po twarzy od wlasnego dziecka! nie powiem, zagotowalam sie bo zrobil to ze zlosci ze cos tam mu nie chcialam dac.
A do lekarki mozemy jutro pojechac razem
Milosz 4 dni sra na zielono- ewidentnie widac ze to po mleku, nie mam sily juz do niego bo jest nieznosny, na dodatek wogole juz nie ma apetytu:-(
martolinka to niezly interesant z Twojego smyka
a w zoo to byliscie w Oliwie?
Uwielbiałam z kuzynka wchodzic przez tylna brame na gape
livka to mowisz ze masz zapachowstret?
Dziewczyny, Borys nie pojechal do Bulgarii! Dzwonilam do tego kolegi co mi powiedzial, ze Borys pojechal i mowie skad to wie, a on ze kolega o imieniu Simar mu powiedzial. Przypomnialam sobie, ze Borys mial w telefonie to imie. Poskladalam telefon, znalazlam tego Simara i dzwonie do niego, a tam Borys odbiera... Co zrobilam? Ryk na caly blok. Mowie wam jak mi ulzylo. Pytam sie go gdzie jest, a on ze czeka na goscia ktoremu auto sprzedalismy, bo musi nam jeszcze polowe kasy dac i Borys mowi, ze za pol godziny wroci do domu i zebym nie wierzyla w takie rzeczy, ze mnie zostawia, bo kocha mnie i tego nigdy nie zrobi... A ja juz wyplakalam chyba cale wiadro lez... A teraz placze, bo ulge wielka czuje...
livastrid
2010 & 2012
lazurku za bardzo sie stresujesz on Cie tak kocha, ze na pewno predzej Ty go zostawisz niz on Ciebie;-)
zapachowstret na maxa, przepraszam, ale dzis curry na mnie ohydnie dziala
zapachowstret na maxa, przepraszam, ale dzis curry na mnie ohydnie dziala
Lelek, livastrid na pewno nie chcialybyscie sie czuc tak jak ja w momencie gdy sie dowiedzialam, ze on pojechal do Bulgarii. A raz w zyciu juz tak zrobil jak w Wiedniu mieszkalismy. Potem godzine przez telefon rozmawialismy i w efekcie sie zawrocil z Wegier... ehh... Ja zbyt emocjonalnie do wszystkiego podchodze, ale tak czy inaczej to Borys jest wszystkim co mam tutaj za granica. Kocham go baaaaardzo i nie wyobrazam sobie zycia bez niego... A tym bardziej nie wyobrazam sobie jak moglabym nie byc Mamusia 2012...
Ostatnia edycja:
lazurek dobrze ze juz wszystko sie wyjasnilo:-)
a swoja droga to ja wczoraj tez pozarlam sie z mezem i w efekcie napisalam mu ze jak nie zalatwi pewnej sprawy do konca tygodnia(ktora ciagnie sie 2 lata) to juz nas wiecej nie zobaczy i wylaczylam tel. Wiem ze tylko w ten sposob moge go zmusic do myslenia i dzialania.
maron, ech jak zazdroszcze... my w tym roku zadnych wakacji, zadnych wyjazdow..
livka szybko minie, a apetyt masz?
a swoja droga to ja wczoraj tez pozarlam sie z mezem i w efekcie napisalam mu ze jak nie zalatwi pewnej sprawy do konca tygodnia(ktora ciagnie sie 2 lata) to juz nas wiecej nie zobaczy i wylaczylam tel. Wiem ze tylko w ten sposob moge go zmusic do myslenia i dzialania.
maron, ech jak zazdroszcze... my w tym roku zadnych wakacji, zadnych wyjazdow..
livka szybko minie, a apetyt masz?
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
wrrrrrr napisałam sie i co mi się pokiełbasiło i straciłam posta Cały dzień dzisiaj jakoś tak się niewyraźnie czuję i jeszcze tą moja epopeję szlag trafił
Lazurek- dobrze, ze już sie miedzy Wami wyjaśniło I posłuchaj rady Lelka. Dobrze dziewczyna prawi;-);-)
Maron kiedy lecicie?
Livastrid- Ty chyba lubisz curry, prawda? Minie już niedługo ten zapachowstręt
Lazurek- dobrze, ze już sie miedzy Wami wyjaśniło I posłuchaj rady Lelka. Dobrze dziewczyna prawi;-);-)
Maron kiedy lecicie?
Livastrid- Ty chyba lubisz curry, prawda? Minie już niedługo ten zapachowstręt
reklama
livastrid
2010 & 2012
pewno, lazurku nie chcialabym sie czuc jak Ty, ale ja jestem taka, jak to moj maz mowi, ze mialabym go gdzies gdyby przyszlo co do czego, no i racje ma, bo ja w sumie taka jestem na zasadzie nie-to nie. Zreszta meza pare razy rzucalam i podczas bycia para i podczas narzeczenstwa i nawet po slubie zdarzylo mi sie powiedziec p***e to. Po prostu on stara sie juz mnie nie prowokowac do takich zachowan.
pomysl - myslisz, ze jechalby do Bulgarii po tym wszystkim co miedzy Wami bylo?;-) gwarantuje Ci, ze nie. Chyba, ze na schizofrenie chory jest. Buziaki kochana i nie wariuj, chyba, ze z milosci Doszlifujecie sie.
maron - Egipt toc tam goraco nie, no fajnie, ze sie gdzies wybieracie
wika ja nie znosze curry a teraz jeszcze bardziej
Lelek apecio mam poki nie widze i nie czuje
pomysl - myslisz, ze jechalby do Bulgarii po tym wszystkim co miedzy Wami bylo?;-) gwarantuje Ci, ze nie. Chyba, ze na schizofrenie chory jest. Buziaki kochana i nie wariuj, chyba, ze z milosci Doszlifujecie sie.
maron - Egipt toc tam goraco nie, no fajnie, ze sie gdzies wybieracie
wika ja nie znosze curry a teraz jeszcze bardziej
Lelek apecio mam poki nie widze i nie czuje
Podziel się: