reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Kamii ja tez biore jedynie kwas foliowy :tak:
wika to nie jest niestety jego gorszy dzien, bo tak ma od paru dni...:-( Jutro zaczne mu dawac tabletki, ktore lekarz mi dal dla niego. Jak tez nie pomoga to w piatek znow na wizyte :no:

Ja padam na twarz kobitki. Ostatniej nocy bardzo zle spalam i chce dzis nadrobic ;-) Kolorowych snow.

reklama
witam nowa staraczke i nowa mamuske!

lazurek
to mialas ciezki dzien, odpoczywaj! he, he Ty to jestes aparatka! wklejaj fotke z nowa fryzurka!

wika
sliczny avatarek, tzn synuś;-)
pytalas wczoraj o tej jogurt sojowy, ja go kupilam w Intermarche, byl na polce z zywnoscia bezglutenowa- tzn tak naprawde jest na nim napisane deser sojowy o smaku waniliowym ale jak dla mnie jest to jogurcik bardzo pyszny, czego jednak nie potwierdza maj synek:-(
po tym ze tak mu wpycham i przemycam mleko gdzie tylko moge, nie chce teraz wogole nic jesc!:-( a na widok mleka od razu wymiotuje!
od 3 dni ma biegunke i wiem ze jest to zwiazane z tym durnym mlekiem, od jutra wracam do dawnego zywienia
a co do spania to moze pogoda tak wpływa na Ciebie?

anastazja a skad taka melancholia u Ciebie?:szok:

dana ja tez nie lubie tego zapachu rzepy:no:a nnajgorsze jest to ze po niej mam łupiez.
wika jakies hormony Ci buzuja w takim razie, mi tez wypadaly wlosy garsciami od 4 miesiaca po porodzie do 9 i nic nie pomagalo

Przeczytałam juz wszystkie ksiazki co mi bratowa przyniosla... Milosz niby spi ale wciaz sie wierci

Ojjj od soboty mnie nie bylo :zawstydzona/y: ale juz nadrobilam :-)
mmona spotkanie klasowe udalo sie bardzo...ale wiesz my spotykamy sie srednio 1-2 razy w miesiacu, wiec wspominamy czesto :-D tylko, ze to nie cala klasa tylko ekipa liczaca 7 osob :-) czyli wszyscy z ktorymi trzymalismy sie w lo :-)
lazurowe, a wiesz, ze moj Tunis tez cos slabo je od wczoraj?? moze to przez upaly.
u mnie 20 dc, wysypalo mnie okropnie i cycki napuchly :wściekła/y: o dziwo cykl mi sie skroci, oby bylo tak jak dawniej

Witam Kobietki:)

Przeżyłam wizytę u dentysty, jeden kiełek zrobiony i za rok do kontroli.... uffff....

maron - to masz bardzo fajna paczke z liceum, ja tak nie miałam, od czasu skończenia liceum widzieliśmy sie chyba 2 razy i tyle a juz sporo mineło.

kamii
- witam nową staraczkę :):) ja tez biore kwas foliowy.

anastazja
- chyba kupię ta czarna rzepę bo mi wypadaja i to okropnie,

Coś mnie zbiera choróbsko, mam juz katar, czuje sie rozbita i gardło jakies nie halo :(:-:)-:)-:)-(

Później jeszcze coś skrobnę....

wika - mam ten sam problem, włosy garściami mi ostatnio wychodzą... a co do spania to Livastrid ma rację, pewnie ukryta ciąża :cool2:
lazurowe_wybrzeze - he, he ja tez wczoraj fryzjera zaliczyłam, wstyd sie przyznać, ale z braku czasu i lenistwa prawie rok nie byłam :zawstydzona/y: mam nadzieję, że z psiakiem lepiej? a tak a propos, był z Wami w Bułgarii???
anastazja1m - no własnie ja też jakoś weny twórczej nie mam :-( a co do biegania, to mój M planuje zacząć biegac już od 2 miesiecy, na razie sie nie udaje :-) ostatnio powiedział, ze na urlopie bedzie codziennie wokół kampingu biegał :-p
ewelina, kamii - witajcie
Lelek - mój młody przedwczoraj 3x a wczoraj 5x kupę robił :dry: i to rzadką, nie wiem, może to od syropków, którymi go faszeruję na przeziebienie:confused: mam nadzieje, że to nic poważnego, bo przeciez wkrótce wyjeżdżamy :baffled:
mmona - zdrówka, my dzis z Mackiem idziemy do dentysty na kontrolę, mam nadzieję, że wszystkie ząbki ma zdrowe, moze bedziemy lakierować, bo ostatnio jak był ponad pół roku temu, to dentystka mówiła, że jak mu wszystkie 5 wyrosna, to lakierujemy.

a co do wakacji, któras sie pytała gdzie jadę w okolice Wenecji, dokładnie tu:
http://www.pradelletorri.it/index.aspx
mam nadzieję, że bedzie ciepło i młody bedzie miał okazje skorzystać z atrakcji wodnych :-D

Ostatnia edycja:
dziewczyny, ja nie po ciazy, a mi tak wlosy wychodza, ze masakra :wściekła/y: wczoraj nawet kumpela z pracy zapytala, co tu tyle twoich wlosow robi?? :szok: dlatego postanowilam cos z tym zrobic i jak sie uda wybieram sie do fryzjera, aby sciac to siano. Juz wystarczajaco dlugo nie zmienialam nic w swojej fryzurze, wiec chyba wypada, co?? :-) zaraz dowiem sie kiedy wroci S. i jak cos zapisze sie na dzis do fryzjera, ewentualnie na piatek :-)

Hełłłoooo:-):-)

dzisiaj mam powera, super humor i wenę do pisania:-D:-D
Zauważyłam że jak biegam wieczorem to następnego dnia właśnie tak mam:tak::tak: więc polecam , na początku się wkurzałam na mojego , bo On ma przygotowanie sportowe, w końcu prawie piłkarz, a Ja co ? prawie 70 kg żywej wagi i do tego nigdy nie biegająca:-D:-D
Ja właśnie parę miesięcy po ciąży miałam problem z włosami i teściowa mi doradziła kupić ten szampon, zapach przyznam nie za bardzo , ale nawet mój mąż się przekonał do tego szamponu, mówi że włosy ma lepsze po nim. A do tego ta cena :szok::szok::szok: Ja akurat trafiłam na promocje 400ml za 5,99 !!!!!!!
lazurowe - może z upału mało psinka je? Moja kociczka w te upały tylko wodę pije i to naprawdę dużo, zostawiam jej miskę w łazience , bo jej miseczki nie starcza na cały dzień :tak::tak:
Czy u Was dzisiaj też jest tak zimno ? Tzn może nie aż tak strasznie , ale w porównaniu z wczoraj to ja na tych swoich 2 kołach zmarzłam :-):-)

no zimno dzis, zimno :-) ale fajnie bo tak rzesko :-)
anastazja tez musimy wyciagnac swoje rowery i zaczac smigac :-D
a ja umowilam sie do fryzjera, az sie boje

maron to jeszcze nie wyciągnęliście ? Ja do pracy jeżdżę , oszczędzam na biletach a przy okazji trochę nogi poćwiczę , bo mam niezłe tuszki:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
trina - to jedziecie na kamping ? Takim dużym fajnym samochodem kampingowym ?

reklama
Do góry