reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Hej!
Melduję, że u nas tez dzisiaj jest zimno (w porównaniu do wvczoraj oczywiście). Ale nie jest najgorzej. Słoneczko jakos się przez chmury jeszcze przebija

Wika sliczny avatarek. Iguś bardzo fajny, pierwszy raz miałam okazję zobaczyć Twoje dziecię:-) Słodziak:-)

Trina fajne miejsce na urlop:-)

A ja mam rower wyciągnięty, ale mało jeżdżę. Mam lenia, nie chce mi się. Poza tym ostatnio mam za dużo rzeczy do zrobienia i brakuje mi czasu na taki rowerowy relaksik. A jak bym się wybrała na rowerkową wycieczkę, to już na całego. Zawsze lubiłam jeździć nad zalew rybnicki. Fajna trasa, duuużo lasów po drodze. Tak przynajmniej wyglada trasa z mojej strony:-)

reklama
dana - dla mnie rower to nie relaksik , przynajmniej na co dzień:-D:-D:-D Bo do pracy dojeżdżam , zaczynałam od 23-24 min , mam ok 3,14 km , a dzisiaj w 17 min przyjechałam:tak::tak::tak: Ustrzeliłaś jakąś wycieczkę? Bo widzę że na FB próbujesz szczęścia :-):-):-) Ja się trochę wkurzyłam , bo co się okazało, w radiu jest możliwość wygrania biletów na mecz wystarczy tylko wysłać maila, no i wysłaliśmy wczoraj i jeszcze znajomym powiedzieliśmy którzy wysłali godzinę po nas i oni wygrali a my nie :-:)-:)-:)-:)-:)-(
a w sobotę idę na panieński :-p:-p:-p:-p:-p muszę przemyśleć w co się ubrać i obrączkę w domu zostawić :-D:-D:-D:-D

obraczka koniecznie w domu ma lezec :-D
a ja sie dzis fatalnie czuje, chyba nie jadalm nic ciezkostrawnego a mam jakies nudnosci i zawruty glowy :wściekła/y: tak nagle

maron - są 2 opcję ,albo ciąża , albo pogoda - Ja też tak się czuje od wczoraj - ale u mnie to na bank pogoda :-D:-D:tak::tak: Ciekawe czy mężuś mój zostawi czy weźmie obrączkę :-D:-D:-D:-D
dana - Ja też nie mam szczęścia :-(

czesc dziewczatka

padlam wczoraj jak mucha i maz musial mnie przebierac przed pierwsza, bo sie w ogole ruszyc nie moglam:szok:

o juz lutowki ida, nie sciemniac i rozmnazac sie:-p

lazurowe, maron tule Wasze psiaki, na pewno im przejdzie:-D

kamii
, bralam kwas, no i kwasy omega tez biore, ale musze kupic sobie w pigulach, bo ostatnio tranu jakos przelknac nie moge:-p w pl babka powiedziala bym prenatal brala, ale ja go w ogole nie ruszylam.

trina wow, toc to fajowe wczasy bedziesz miec, ale super

odnosnie magicznych mikstur i wzmacniaczy. Moj tata od 15 rz wcina salatke z pokrzywy. Nie pytajcie jakie mocne ma pazury i wlosy.

bylam dzis u gina. widzialam tego potwora przez ktorego zle sie czuje:-D wiek 6+6 i mala pikajaca kropusia byla, ale fajnie:-D, no i termin wg n norm wypada 15 stycznia, bo wg pl 12-go.

Livastrid- ale super ze wszystko w porządku. :)) A tak się bałaś :) Sałatka z pokrzywy:szok::szok: o w mordę:-D:-D

Lelek- kurcze, nie ma u mnie w mieście Intermarche:-( muszę się rozejrzeć po inneych sklepach

zakupiłam dzisiaj ten szampon z Joanny. Zobaczymy czy pomoże....

Dotarlam :-D Witam wszystkie kobitki ;-)
Ja od rana sprzatalam, potem obiad, potem drzemka z Borysem :-) Co do Elvisa to chyba trina pytalas czy byl z nami w Bulgarii. Tak, byl. Wrocilismy stamtad jakies 3 tygodnie temu, a z nim jest n ie najlepiej od jakichs 5 dni... Dzisiaj musze mu dac tabletke... Mam nadzieje, ze nie bede musiala znow jechac do lekarza z nim... :-(
Ktoras tam o fotke sie dopominala, chyba Lelek :-) Zaraz wrzuce do galerii na swoim koncie, bo tu bezposrednio mi sie nie udaje :dry:

reklama
Cześć laski,
dawno mnie nie było. Czy ktoś w tym czasie zafasolkował? Przyznać się. :-)
Ja niby staranek nie zaczęłam ale ostatnio raz poszliśmy na całość i 5 min później M twierdził, że będzie córeczka :-) Podejrzewam, że to raczej paniczny strach spowodował taki tok myślenia, no ale zobaczymy.
ja pitole, nie pamietam co mam komu odpisac:-(a jak zwykle nie umiem sie cofnac nie tracac juz napisanego tekstu.
Jest taka funkcja jak multicytat (taki plusik pod postem w prawym dolnym rogu), ja sobie zaznaczam a potem odpowiadam, jak dla mnie spore ułatwienie. Nie wiem czy to znasz, jak nie to może i tobie ułatwi to życie.

Do góry