reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Dzięki Anastazja :) Jak tam Twoje niejedzenie słodyczy?? Wytrzymujesz??

Livastrid- ojjj to nie dobrze! Wymiotujesz??? A jak Mała??

Ja uciekam. Igor właśnie zakończył swoją półgodzinną :wściekła/y: drzemkę. ehhhh myślałam, ze dłużej pośpi:dry:

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki Anastazja :) Jak tam Twoje niejedzenie słodyczy?? Wytrzymujesz??

Livastrid- ojjj to nie dobrze! Wymiotujesz??? A jak Mała??

Ja uciekam. Igor właśnie zakończył swoją półgodzinną :wściekła/y: drzemkę. ehhhh myślałam, ze dłużej pośpi:dry:

Powiem szczerze, zgrzeszyłam raz, wyciągnęłam zamrożone ciacho od teściowej, zjadłam jeden kawałek i już drugi dzień stoi a Ja nic , nie mam ochoty :no::no:
Tak średnio co drugi dzień staramy się biegać dookoła osiedla, 1 km wychodzi , a jak @ całkowicie odpuści powracam do 6 weidera, jak nie stać mnie na dziecko to chociaż odchudzę się sama i swój portfel - no bo nie będę kupowała słodyczy :-D:-D:-D

Wika od czasu do czasu tez mam ten problem. Używałam wielu rzeczy: tabletki, szampon ze skrzypu z apteki, ampułki,domowe maseczki z jajka. Szczerze mówiąc wiele to nie pomogło. Powaznie jedynym skutecznym lekarstwem był szmpon z czarnej rzepy, własnie tak jak Anastazja pisała z Joanny. Naprawdę skuteczne. Przy regularnym stosowaniu bardzo wzmacnia kondycję włosów. Jeden minus: specyficzny zapach. Dla mnie osobiście niezbyt przyjemny. Ale każdy ma inaczej:-)

Hej dziewczyny . dopisuję sie do wątku :) ja starania zaczynam jakoś w lutym :) więc jak dobrze pójdzie dzieciątko urodzi się na przełomie listopada/Grudnia 2012 :) ...A i przepraszam ze wam się tak wciełam w rozmowę :))

Powiem szczerze, zgrzeszyłam raz, wyciągnęłam zamrożone ciacho od teściowej, zjadłam jeden kawałek i już drugi dzień stoi a Ja nic , nie mam ochoty :no::no:
Tak średnio co drugi dzień staramy się biegać dookoła osiedla, 1 km wychodzi , a jak @ całkowicie odpuści powracam do 6 weidera, jak nie stać mnie na dziecko to chociaż odchudzę się sama i swój portfel - no bo nie będę kupowała słodyczy :-D:-D:-D

Ojjj to zazdroszczę :) Bo ja niby też nie jem słodyczy, ale wczoraj M. przywiózł serniczek od mamy i co?? Skusiłam sie, ehhhh I takich wpadek w ciągu ostatnich kilku dni było kilka.... nie nadaję się na takie restrykcyjne zakazy niejedzenia slodyczy:-(

Hej dziewczyny . dopisuję sie do wątku :) ja starania zaczynam jakoś w lutym :) więc jak dobrze pójdzie dzieciątko urodzi się na przełomie listopada/Grudnia 2012 :) ...A i przepraszam ze wam się tak wciełam w rozmowę :))

Witaj :))

M. z Igorem jeszcze buszują w piaskownicy, a ja usypiam na siedząco:szok: Nie wiem co się dzieje ostatnio, tylko bym spałaaa:szok:

Livastrid dobrze, ze Malutka grzeczna jest i pozwala Mamie odpocząć :))
W ciązy nie jestem, bo dopiero co skończył mi się @@@. :-D
A z tym snem, to coś teges nie teges jest:-D:-D:-D Nie mogę się wyspać, ciągle ziewam.....

A co do włosków, to chciałam mu ostatnio obciąć tego kikuta co mu wisi międzzy oczami i sobie nie dał..... i nadal z taką grzywą chodzi:-D

ewelina, kamii witajcie ;-)

Mnie piesek sie rozchorowal :-( W ogole nie chce jesc. Nie jest taki zwawy jak przedtem, ciagle by tylko spal... Jakis taki smutny jest :-( Bylam z nim u lekarza. Dostal antybiotyk w zastrzyku i jak nie bedzie lepiej to mam mu tabletki dawac od jutra. A jak to tez nie pomoze to znow do lekarza :-( Nie mam pojecia co z nim jest...

Dziękuję za miłe przyjęcie ;-) możecie mi powiedzieć na ile przed ciążą się powinnam przygotować i jak ?:confused: tzn.czy brać witaminy itp.jak była w ciąży z Nadją to lekarz coś wspominał że źle bo nie brałam kwasu foliowego :-(...Aż wstyd się przyznać ale Nadia była tylko połowicznie planowana więc o tym nie myślałam:zawstydzona/y:..

reklama
Lazurowe- nie znam się na psach :( Oby mu szybko przeszło:tak: Może ma po prostu gorszy dzień:tak: Będzie dobrze :)

Kamii ja narazie biorę tylko kwas foliowy. Myślę, ze to wystarczy na początek :)

Do góry