reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

witam
I ja mam nadzieję będę mamusią w 2012r. to mój 6 tydz i 4 dzień ciazy. W sobotę idę na usg i modlę się, żeby było piekne bijące serducho/a

reklama
Lelek, na pewno do jesieni urosna

mala jest nawet grzeczna, ma w tym swoim guantanamo zabawki i sie bawi na szczescie, oklada krecika i jakies kazanie mu daje :-D

ewelina witaj i tu. I sie nie stresuj:tak:

Hej :-)

Leniwy dzięe mam dzisiaj :zawstydzona/y: Nic nie robię, dosłownie niccccc

Wpadłam tylko na chwilkę po poradę. Kobietki, strasznie wypadają mi włosy od kilku dni.... garściami!!!!:szok: Nie mam pojęcia jaka jest tego przyczyna:no: Poradzcie coś! Jakieś tabletki, środki naturalne??? HELPPPPPPPPP

Hey babeczki ;-)
Nie bylo mnie wczoraj, bo mialam stresa troche z jedna dziewczyna z pracy i wsciekla bylam caly dzien :wściekła/y: Dzisiaj juz lepiej. Bylam u fryzjera na poprawienie humoru :-) Wycieniowalam sobie wloski i teraz to juz w ogole szal jak dla mnie :-D:-D Zaraz Was nadrobie ;-)

nowa farba do wlosow?
moze zmiany hormonalne?

kup sobie wax dla brunetek w aptece, wika
psikaj skrzypem
albo rob paste z zoltek

Farba raczej nie, bo farbowalam jakiś czas temu farbą ktora farbuję cały czas. Więc raczej odpada.

Zmiany hormonalne?? Na poczet przyszłej ciąży, problemy hormonalne jak znalazł, fakkkkkkkkkk:wściekła/y::wściekła/y: Mam nadzieję, że to nie too!

Wax dla brunetek???:szok: A jest też dla blondynek??:szok::szok::-D Różnią się czyms?? Pierwsze słysze o takim specyfiku!!!

Właśnie pasta z żółtek, zapomniałam! Dzisiaj sobie zrobie :)

dla blondynek ja uzywalam:-D glupoty dodaje:-D nie na serio, chodzi o to ze dla blondynek jest rozjasniajacy rumianek a dla brunetek pokrzywa. Wlasnie plukanke z pokrzywy sobie walnij.

wax jest od wielllllllllllllu lat w aptekach chyba z 20:-pa na pewno 15:-D

nie wiem czemu moga Ci wlosy tak wypadac. Mnie tak wypadaly 3 miesiace po porodzie i niedawno przestaly. Moze przy karmieniu.

nie słyszałam nigdy o tym Wax!! A włosy właśnie mi tak wypadają jak po porodzei!!!:szok: Wychodzą garściami!! No nic będę kombinować! Dzięki :))
A Ty jak sie czujesz??

wika - żem się tak wtrącę :-) polecam szampon firmy Joanna , Czarna rzepa, jest tani ale dobry , Ja też miałam problemy z wypadającymi włosami - pomogło :tak::tak::tak:

Jakoś ostatnie dni mam takie że nie wiem co by tu napisać :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Do góry