reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

witam
I ja mam nadzieję będę mamusią w 2012r. to mój 6 tydz i 4 dzień ciazy. W sobotę idę na usg i modlę się, żeby było piekne bijące serducho/a

reklama
Lelek, na pewno do jesieni urosna

mala jest nawet grzeczna, ma w tym swoim guantanamo zabawki i sie bawi na szczescie, oklada krecika i jakies kazanie mu daje :-D

ewelina witaj i tu. I sie nie stresuj:tak:

Hej :-)

Leniwy dzięe mam dzisiaj :zawstydzona/y: Nic nie robię, dosłownie niccccc

Wpadłam tylko na chwilkę po poradę. Kobietki, strasznie wypadają mi włosy od kilku dni.... garściami!!!!:szok: Nie mam pojęcia jaka jest tego przyczyna:no: Poradzcie coś! Jakieś tabletki, środki naturalne??? HELPPPPPPPPP

Hey babeczki ;-)
Nie bylo mnie wczoraj, bo mialam stresa troche z jedna dziewczyna z pracy i wsciekla bylam caly dzien :wściekła/y: Dzisiaj juz lepiej. Bylam u fryzjera na poprawienie humoru :-) Wycieniowalam sobie wloski i teraz to juz w ogole szal jak dla mnie :-D:-D Zaraz Was nadrobie ;-)

nowa farba do wlosow?
moze zmiany hormonalne?

kup sobie wax dla brunetek w aptece, wika
psikaj skrzypem
albo rob paste z zoltek

Farba raczej nie, bo farbowalam jakiś czas temu farbą ktora farbuję cały czas. Więc raczej odpada.

Zmiany hormonalne?? Na poczet przyszłej ciąży, problemy hormonalne jak znalazł, fakkkkkkkkkk:wściekła/y::wściekła/y: Mam nadzieję, że to nie too!

Wax dla brunetek???:szok: A jest też dla blondynek??:szok::szok::-D Różnią się czyms?? Pierwsze słysze o takim specyfiku!!!

Właśnie pasta z żółtek, zapomniałam! Dzisiaj sobie zrobie :)

dla blondynek ja uzywalam:-D glupoty dodaje:-D nie na serio, chodzi o to ze dla blondynek jest rozjasniajacy rumianek a dla brunetek pokrzywa. Wlasnie plukanke z pokrzywy sobie walnij.

wax jest od wielllllllllllllu lat w aptekach chyba z 20:-pa na pewno 15:-D

nie wiem czemu moga Ci wlosy tak wypadac. Mnie tak wypadaly 3 miesiace po porodzie i niedawno przestaly. Moze przy karmieniu.

nie słyszałam nigdy o tym Wax!! A włosy właśnie mi tak wypadają jak po porodzei!!!:szok: Wychodzą garściami!! No nic będę kombinować! Dzięki :))
A Ty jak sie czujesz??

wika - żem się tak wtrącę :-) polecam szampon firmy Joanna , Czarna rzepa, jest tani ale dobry , Ja też miałam problemy z wypadającymi włosami - pomogło :tak::tak::tak:

Jakoś ostatnie dni mam takie że nie wiem co by tu napisać :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Do góry