reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Ale tu cicho i to strasznie:) Wsyzstkie zajęte, albo odpoczywają na słoneczku:-):-)
anastazja1m - mozliwe... a gdzie ślub?Jaka miejscowość?

Czeka mnie dzisiaj wizyta u dentysy - ide na kontrole, oby wszystko było ok:)nie cierpię borowania itd. Tyle dobrze, że brat mieszka w sąsiedztwie to podskoczę i bratanka odwiedzę:)

trina - zabierz mnie ze sobą:), moze pojadę na gapę co?? :):-D:-D:-D:-D

Aż musiałam sobie na mapę zerknąć gdzie to jest :)
W Karniowicach :)

uuu wizyta u dentysty , nic fajnego , nie zazdroszczę.

czesc babeczki

Livastrid, nie zazdroszcze mdlosci:no: Jak tylko wspomne, jak mnie mdlilo w kazdej ciazy, to mnie mdli:-D

:-D:-D:-D :baffled:

anastazja
wesole przyjemnosci mam jutro. Dzis sobie do 11 pospalam wiec humor nawet mam:-p

dana mozesz pisac jak Ci wygodnie;-)byle bym wiedziala, ze o mnie chodzi:tak:

mmona
rozmowa udana, to dobrze. Czasem mu tylko przypomnij, ze w domu jestes. Udanej wizyty

natalia podobnie ja - jak cos wyglada to skladam i chowam:-D trzymam kciuki za fasole

no z mila checia dorzuce prasowanie chetnym. Nie znosze prasowac!:-p Lelcia 10 na slub idziesz? w tym dniu mam rocznice:-D i mam nadzieje, ze tym razem nie bede w szpitalu:dry: a 4/6 to urodziny mam, pewnie do lasku wyskocze.

niemka z masajem:-D ja staram zabrac sie za "wolanie grobu" com sobie w pl kupilam, ale jakos otwarty jest hiszpanski po jednej stronie a po drugiej ciazowa ksiazka. Pomiedzy laptop rzecz jasna;-)

potem cos skrobne

Ale dzisiaj przyjemnie cieplutko:-) Uwielbiam taka pogodę. Mogloby byc tak przez caly rok:-D
Ja nie znoszę prasować:wściekła/y: Ale jakby co chętnie dołączę do tych dziewczyn, ktore chcą swoje rzeczy podrzucić komuś kto to lubi:-D

Dzień dobry :)
my już po spacerku , Antek śpi :) kapuśniaczek mam z wczoraj wiec spokójz obiadem :)

A ja nie prasuję ..skaładm i chowam do sazfy , potem wyciągam i co trzeba wyprasowac to prasuje. To moja znienawidzona czynność :)
siedze sobie na balkonie , patrze na morze i myśle o Was ciepło :*

to i ja sie witam z babolcami!

Ej laski, ja tez prasuje od razu(tzn najpierw ciuchy musza nabrac mocy urzedowej i polezec ze 2 dni:-Dzanim sie zbiore) tylko Miloszka ciuszki a swoje i meza skladam do szafy i prasuje w locie przed nalozeniem.

mmona ciesze sie ze udalo Ci sie dojsc do porozumienia z mezulem:-)

ja pitole, nie pamietam co mam komu odpisac:-(a jak zwykle nie umiem sie cofnac nie tracac juz napisanego tekstu.

ktos szedl do dentysty- wiec powodzonka!

widzialam tez ze trina sie pojawila, nie martw sie mi tez czasem trudno cokolwiek napisac;-)

anastazja
mozesz mnie wyreczyc w kwestii uduszenia lekarki:-D

martolinka moj smyk tez spi, ja zrobilam obiad i czekam az gizmo wstanie to pojdziemy na ogrod, maly do piaskownicy a ja
wyciagne kosci na slonce i bede sie prazyc:-p

reklama
ano widzisz livka, myslalam zeby tak zrobic ale leniwa jestem:-D

pomidory... moze do jesieni urosna:-D

a jak myszon mały? jest wyrozumialy dla mamusi czy skrzeczy?

Do góry