reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

wika tak, wybieram sie w przyszlym tygodniu w czwartek na ostatnia kontrol przed starankami. Chce miec 100% pewnosc,

ze wszystko jest jak nalezy. Co do wakacji nad morzem to ja bylam w zeszlym roku w lipcu w Kolobrzegu ze swoja mama,

ale co do miejscowosci gdzie mozesz z malym pojechac to Ci nie doradze niestety... Moze inne mamusie ze szkrabami

gdzies nad morzem byly i cos poleca ciekawego :tak:

reklama
nie było mnie tylko parę godzin a tu takie lachony się ujawniły :)))

Anastazja super wyglądasz :) Laska z Ciebie pierwsza klasa :-D

MamuniaKubunia- witaj :) Cudownego masz Synka :) I Ty też niczego sobie:-p:-p:-D

Lazurowe- teraz za tydzień idziesz do gina?? Powodzenia :) A ceny, rzeczywiście z kosmosu!!!

słuchajcie, a propo wakacji... Znudziły mi się już comiesięczne wczasy nad Morzem Czerwonym:-D:-D:-p I chciałabym sie w lipcu już tam nie wybierać, a pojechać z Igorem nad nasze morze :) Możecie mi polecić jakąś fajną miejscowość, taką wiecie dogodną dla rodzin z małymi dzieciakami. Jak byliśmy sami to jeździliśmy albo do Władka albo do Mielna. A teraz to wolałabym chyba coś bardziej spokojnego

Hej,polecam Ci małą miejscowość Rowy lub trochę większa Ustka:)))

Ja wlasnie wrocilam z zakupow (ale nie ubraniowych of kors :-D ) kupilam min. na dzisiejszy wieczorem martini i sprite - bedziemy sie alkoholizowac przy jakims dobrym filmie :-) ahhh padam z nog, mam nadzieje, ze nie zasne przed koncem filmu ;-)

Ej no bo zaraz w piórka obrosnę i co to wtedy będzie :-D:-D:-D:-D
wika - co prawda dzieciaka niestety jeszcze nie ma ,ale polecam Karwię, od bardzo dawna jest uznawana jako miejscowość rodzinna, a że my w sumie jesteśmy dziećmi naszych rodziców to w sierpniu w zeszłym roku i 3 lata temu tam byliśmy , cudownie , a na plażę przychodzą pluszaki, tygrysek, kubuś i jeszcze ktoś :-):-):-):-)
maron - to polej nam martini, uwielbiam ze spritem :tak::tak:co do prostoty to walczyłam o nią we wszystkim, na stołach na sali miała wrzosy w doniczkach a krzaki które były w cenie olałam, oni zaoszczędzili a ja byłam spokojna że jest tak jak chcę:-):-)
Oj jak bym chciała codziennie wyglądać tak ładnie, niestety phoshop trochę poprawił moją urodę:-D:-D:-D:-D
A ja dostałam te moje szmatki, jak za taką cenę nie jest źle, choć rozmiar mógł by być mniejszy ale że to takie wszystko przewiewne to da się nosić :-):-):-):-)

anastazja poleje jak wroce do domu :wściekła/y: S. wlasnie dzwonil, zebym byla za pol godz po niego w pracy to skoczymy na piwko do kumpla hehe :-D i caly plan poszedl sie... :-p
oojjj ja tez walczylam o prostote ze wszystkimi i o wszystko, naokolo wszyscy mowili ze przesadzam, ale co tam
Ja za to mialam sloneczniki wszedzie :-)

MAron :-p żadnego ciuszka nie kupiłaś???:szok: Yyyyyyy !!!!:-D:-D A alkoholizacji z mężem zazdroszczę :tak::tak: juz nie pamiętam kiedy sie alkoholizowałam z m. :-:)-(
Dzięki OliwkaKarolina :)

ee to my lubimy sie alkoholizowac :sorry2: kiedys pilismy z kieliszkawodke on do mnie ja do niego :-D patologia!

My z M. też często urządzaliśmy sobie wieczorki piwne lub winne :)) Ale potem przyszła ciąza, karmienie cycem i wieczorki poszły w odstawke

Słoneczniki , pięknie to musiało wyglądać , zapodaj jakąś fotkeę:-D:-):-):-)

My często urządzamy sobie piwno/winne wieczorki , to pewnie od tych wieczorków mam taki brzuchol wielki ( chodzi o tłuszczyk na brzuchu :-D)

Dzisiaj akurat tylko coca-cola zero na stole :-D:-D:-D

reklama
oliwka witaj! Gdzie sie podziewasz? :-) Pisz jak tam u Ciebie. Kiedy testujesz? :-)

My z Borysem jakos tez tak ostatnio nie mozemy sie zgrac na taki wieczorek, a bardzo bym chciala... Jak narazie B. planuje impreze przy grillu z okazji naszej rocznicy, ale szczerze wam powiem, ze chcialabym spedzic ten wieczor tylko i wylacznie z nim...

Ostatnia edycja:
Do góry