reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

wika tak, wybieram sie w przyszlym tygodniu w czwartek na ostatnia kontrol przed starankami. Chce miec 100% pewnosc,

ze wszystko jest jak nalezy. Co do wakacji nad morzem to ja bylam w zeszlym roku w lipcu w Kolobrzegu ze swoja mama,

ale co do miejscowosci gdzie mozesz z malym pojechac to Ci nie doradze niestety... Moze inne mamusie ze szkrabami

gdzies nad morzem byly i cos poleca ciekawego :tak:

reklama
nie było mnie tylko parę godzin a tu takie lachony się ujawniły :)))

Anastazja super wyglądasz :) Laska z Ciebie pierwsza klasa :-D

MamuniaKubunia- witaj :) Cudownego masz Synka :) I Ty też niczego sobie:-p:-p:-D

Lazurowe- teraz za tydzień idziesz do gina?? Powodzenia :) A ceny, rzeczywiście z kosmosu!!!

słuchajcie, a propo wakacji... Znudziły mi się już comiesięczne wczasy nad Morzem Czerwonym:-D:-D:-p I chciałabym sie w lipcu już tam nie wybierać, a pojechać z Igorem nad nasze morze :) Możecie mi polecić jakąś fajną miejscowość, taką wiecie dogodną dla rodzin z małymi dzieciakami. Jak byliśmy sami to jeździliśmy albo do Władka albo do Mielna. A teraz to wolałabym chyba coś bardziej spokojnego

Hej,polecam Ci małą miejscowość Rowy lub trochę większa Ustka:)))

Ja wlasnie wrocilam z zakupow (ale nie ubraniowych of kors :-D ) kupilam min. na dzisiejszy wieczorem martini i sprite - bedziemy sie alkoholizowac przy jakims dobrym filmie :-) ahhh padam z nog, mam nadzieje, ze nie zasne przed koncem filmu ;-)

Ej no bo zaraz w piórka obrosnę i co to wtedy będzie :-D:-D:-D:-D
wika - co prawda dzieciaka niestety jeszcze nie ma ,ale polecam Karwię, od bardzo dawna jest uznawana jako miejscowość rodzinna, a że my w sumie jesteśmy dziećmi naszych rodziców to w sierpniu w zeszłym roku i 3 lata temu tam byliśmy , cudownie , a na plażę przychodzą pluszaki, tygrysek, kubuś i jeszcze ktoś :-):-):-):-)
maron - to polej nam martini, uwielbiam ze spritem :tak::tak:co do prostoty to walczyłam o nią we wszystkim, na stołach na sali miała wrzosy w doniczkach a krzaki które były w cenie olałam, oni zaoszczędzili a ja byłam spokojna że jest tak jak chcę:-):-)
Oj jak bym chciała codziennie wyglądać tak ładnie, niestety phoshop trochę poprawił moją urodę:-D:-D:-D:-D
A ja dostałam te moje szmatki, jak za taką cenę nie jest źle, choć rozmiar mógł by być mniejszy ale że to takie wszystko przewiewne to da się nosić :-):-):-):-)

anastazja poleje jak wroce do domu :wściekła/y: S. wlasnie dzwonil, zebym byla za pol godz po niego w pracy to skoczymy na piwko do kumpla hehe :-D i caly plan poszedl sie... :-p
oojjj ja tez walczylam o prostote ze wszystkimi i o wszystko, naokolo wszyscy mowili ze przesadzam, ale co tam
Ja za to mialam sloneczniki wszedzie :-)

MAron :-p żadnego ciuszka nie kupiłaś???:szok: Yyyyyyy !!!!:-D:-D A alkoholizacji z mężem zazdroszczę :tak::tak: juz nie pamiętam kiedy sie alkoholizowałam z m. :-:)-(
Dzięki OliwkaKarolina :)

ee to my lubimy sie alkoholizowac :sorry2: kiedys pilismy z kieliszkawodke on do mnie ja do niego :-D patologia!

My z M. też często urządzaliśmy sobie wieczorki piwne lub winne :)) Ale potem przyszła ciąza, karmienie cycem i wieczorki poszły w odstawke

Słoneczniki , pięknie to musiało wyglądać , zapodaj jakąś fotkeę:-D:-):-):-)

My często urządzamy sobie piwno/winne wieczorki , to pewnie od tych wieczorków mam taki brzuchol wielki ( chodzi o tłuszczyk na brzuchu :-D)

Dzisiaj akurat tylko coca-cola zero na stole :-D:-D:-D

reklama
oliwka witaj! Gdzie sie podziewasz? :-) Pisz jak tam u Ciebie. Kiedy testujesz? :-)

My z Borysem jakos tez tak ostatnio nie mozemy sie zgrac na taki wieczorek, a bardzo bym chciala... Jak narazie B. planuje impreze przy grillu z okazji naszej rocznicy, ale szczerze wam powiem, ze chcialabym spedzic ten wieczor tylko i wylacznie z nim...

Ostatnia edycja:
Do góry