reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Witam się w Szanownym gronie :) Też mam zamiar zostać mamą już po raz drugi w przyszłym roku :-)
Mam na imię Karolina i mam już synka, który w tym roku skończy 3 latka... Najwyższy czas postarać się o siostrę...

reklama
dana - na pierwszym zdjęciu, masz blond włosy , i bardziej mi się podobasz:-):-):-)
Wiecie, żeby Was nie straszyć takie ładniejsze wybrałam :-):-):-) No i której zaburzałam wizję?:-D:-D:-D:-D
anastasja_emil_0267.jpg

Witam nową staraczkę :)))))))

No bo Ja się chwalę tylko takimi fajnymi , tzn takimi gdzie Ja ładnie wyglądam:-D:-D:-D
Teraz mam krótkie włosy, ale już mi urosły i są prawie takie jak na zdjęciu :-)

To podobnie tak jak ja:-) Upubliczniam tylko te, które przejdą moją ostrą selekcję:-D
Aaa przypomniało mi się coś. To zdjęcie w blond wlosach to akurat w Krakowie było zrobione:-D W Da Grasso na Kazimierzu:-D

Ostatnia edycja:
dana - Kraków to piękne miasto :-D:-D:-D a co do Da Grasso , to ... nie polecam tego koło mnie , czekaliśmy 40 min, po tym zapytałam się ile jeszcze będziemy czekać, na co dziewczyna stwierdziła że jeszcze góra 15 min , bo mają strasznie dużo zamówień ( na sali przed nami 2 pizze zamówili i 2 po nas, a to co na wynos mnie nie interesuje, bo wg mnie pierwszeństwo ma ten kto siedzi w lokalu ) i czy mogłaby przynieść rachunek ?????:szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dosłownie tak wyglądałam, najpierw mnie zatkało a później na cały lokal zapytałam się za co mam zapłacić skoro jeszcze nic nie dostałam? pizze miałam po 13 minutach , a na koniec najlepsze - przynosi rachunek a tam kwota jakieś 2-4 zł większa, to wołam i mówię ( na cały głos ) poproszę mój rachunek bo ten nie należy do mnie , zaczęła się tłumaczyć że zamieniliśmy składnik i jest dopłata ale zapomniała o tym poinformować i odliczy od rachunku, myslałam że tę dziewczynę normalnie wezmę i trzasnę nią o ścianę, najlepsze jest to że w menu nic nie było napisane o żadnej dopłacie za zamianę.
uffff się rozpisałam , sorry:sorry2:
mamunia - popatrz na swoje slubne zdjęcia pewnie też są piękne, przecież jakbym miała wstawić takie zwykłe obecne , pewnie musiałabym z BB zrezygnować :-D:-D:-D:-D

reklama
Ja ogólnie spokojna jestem , ale jak ktoś mnie rozzłości to potrafię ....:-D:-D:-D
mamunia - widzę Ty wcześniaczka masz , jak się rozwija? czemu tak szybko zachciało mu się wyjść na świat?

Do góry