reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Witam się w Szanownym gronie :) Też mam zamiar zostać mamą już po raz drugi w przyszłym roku :-)
Mam na imię Karolina i mam już synka, który w tym roku skończy 3 latka... Najwyższy czas postarać się o siostrę...

reklama
dana - na pierwszym zdjęciu, masz blond włosy , i bardziej mi się podobasz:-):-):-)
Wiecie, żeby Was nie straszyć takie ładniejsze wybrałam :-):-):-) No i której zaburzałam wizję?:-D:-D:-D:-D
anastasja_emil_0267.jpg

Witam nową staraczkę :)))))))

No bo Ja się chwalę tylko takimi fajnymi , tzn takimi gdzie Ja ładnie wyglądam:-D:-D:-D
Teraz mam krótkie włosy, ale już mi urosły i są prawie takie jak na zdjęciu :-)

To podobnie tak jak ja:-) Upubliczniam tylko te, które przejdą moją ostrą selekcję:-D
Aaa przypomniało mi się coś. To zdjęcie w blond wlosach to akurat w Krakowie było zrobione:-D W Da Grasso na Kazimierzu:-D

Ostatnia edycja:
dana - Kraków to piękne miasto :-D:-D:-D a co do Da Grasso , to ... nie polecam tego koło mnie , czekaliśmy 40 min, po tym zapytałam się ile jeszcze będziemy czekać, na co dziewczyna stwierdziła że jeszcze góra 15 min , bo mają strasznie dużo zamówień ( na sali przed nami 2 pizze zamówili i 2 po nas, a to co na wynos mnie nie interesuje, bo wg mnie pierwszeństwo ma ten kto siedzi w lokalu ) i czy mogłaby przynieść rachunek ?????:szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dosłownie tak wyglądałam, najpierw mnie zatkało a później na cały lokal zapytałam się za co mam zapłacić skoro jeszcze nic nie dostałam? pizze miałam po 13 minutach , a na koniec najlepsze - przynosi rachunek a tam kwota jakieś 2-4 zł większa, to wołam i mówię ( na cały głos ) poproszę mój rachunek bo ten nie należy do mnie , zaczęła się tłumaczyć że zamieniliśmy składnik i jest dopłata ale zapomniała o tym poinformować i odliczy od rachunku, myslałam że tę dziewczynę normalnie wezmę i trzasnę nią o ścianę, najlepsze jest to że w menu nic nie było napisane o żadnej dopłacie za zamianę.
uffff się rozpisałam , sorry:sorry2:
mamunia - popatrz na swoje slubne zdjęcia pewnie też są piękne, przecież jakbym miała wstawić takie zwykłe obecne , pewnie musiałabym z BB zrezygnować :-D:-D:-D:-D

reklama
Ja ogólnie spokojna jestem , ale jak ktoś mnie rozzłości to potrafię ....:-D:-D:-D
mamunia - widzę Ty wcześniaczka masz , jak się rozwija? czemu tak szybko zachciało mu się wyjść na świat?

Do góry