dana - Kraków to piękne miasto
a co do Da Grasso , to ... nie polecam tego koło mnie , czekaliśmy 40 min, po tym zapytałam się ile jeszcze będziemy czekać, na co dziewczyna stwierdziła że jeszcze góra 15 min , bo mają strasznie dużo zamówień ( na sali przed nami 2 pizze zamówili i 2 po nas, a to co na wynos mnie nie interesuje, bo wg mnie pierwszeństwo ma ten kto siedzi w lokalu ) i czy mogłaby przynieść rachunek ?????
dosłownie tak wyglądałam, najpierw mnie zatkało a później na cały lokal zapytałam się za co mam zapłacić skoro jeszcze nic nie dostałam? pizze miałam po 13 minutach , a na koniec najlepsze - przynosi rachunek a tam kwota jakieś 2-4 zł większa, to wołam i mówię ( na cały głos ) poproszę mój rachunek bo ten nie należy do mnie , zaczęła się tłumaczyć że zamieniliśmy składnik i jest dopłata ale zapomniała o tym poinformować i odliczy od rachunku, myslałam że tę dziewczynę normalnie wezmę i trzasnę nią o ścianę, najlepsze jest to że w menu nic nie było napisane o żadnej dopłacie za zamianę.
uffff się rozpisałam , sorry
mamunia - popatrz na swoje slubne zdjęcia pewnie też są piękne, przecież jakbym miała wstawić takie zwykłe obecne , pewnie musiałabym z BB zrezygnować