reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Hmm.. masakra jakaś:szok: tez bym się wkurzyła jak nie wiem. Ale może akurat trafiłaś na jakąś niekompetentną zmianę? Ja póki co nie miałam nigdy takich niespodzianek.

Eee tam. Głupstwa opowiadasz. :-)

reklama
anastazja ale lachon z Ciebie :szok:
mamunia witaj! Owocnych staranek zycze :-)
zjola ja tez bym chciala wazyc 50 kg, no ale... :zawstydzona/y:
dana powiedz, powiedz co Ci wyszlo z wrozba :-D

Wlasnie zaklepalam sobie wizyte u gina. Dzwonilam w kilka miejsc. Najpierw mi krzykneli za wizyte 100-120 euro :szok: Potem 130-150 euro, a potem calkiem normalnie 50 euro :blink: Tam tez sie zapisalam na czwartek na 9:00. A jedna babka sie mnie zapytala: "To pani w ciazy jest?". Kurcze, czy do gina to chodza tylko kobiety ktore sa juz w ciazy??? :eek: Ale ciemna ta kobita, jak tabaka w rogu :no:

Ostatnia edycja:
A tu kilka naszych fotek
6rspl4.jpg

zilfsx.jpg

296ojds.jpg

Tak się jakiś czas farbowałam
2ntzt1.jpg

117yddk.jpg

nyl3b.jpg

Nasza okolica
303d00h.jpg

Anastazja-miałam ciążę zagrożoną od 5 tygodnia... Dlatego tyle czekaliśmy z drugim... No i oczywiście obawy wciąż są... Jak tylko na przełomie 4/5 miesiąca przestałam żygać i w końcu zaczęłam tyć to dostałam skurczy... I tak się bujałam po szpitalach do końca... Potem już w szpitalu za 3 razem dostałam zakażenia i musiałam rodzić... No i wyszło co wyszło
A rozwija się już dobrze. Bywało ciężko, sporo nerwów się najedliśmy... Odwiedziliśmy mnóstwo specjalistów i szpitali żeby było tak jak jest teraz :)

mamunia przesliczne fotki :tak: Ladna kobitka z Ciebie, a synek pierwsza klasa ;-) Ma Twoje oczy, zreszta podobny bardzo do Ciebie, bardzo ladniutki :-)

Przepraszam że tak zniknęłam, ale przed moim biurem często dochodzi do walk:-D:-D:-D Słownych oczywiście :-):-):-)
mamunia - śliczny bobasek, po kimś w końcu tę urodę ma :-) Bardzo ładna i szczupła kobietka jesteś :tak::tak:
Znalazłam w między czasie wątek na wcześniakach o Was. Dużo przeszliście ale dobrze że jest dobrze . Ja niestety nie miałam tylko szczęścia, a następna ciąży będzie dla mnie na pewno ciężka pod względem psychicznym. Ale przetrwamy wszystko , po to żeby tulić w ramionach takich słodziaków :-):-):-)

mamuniakubunia ile Ty masz lat?? :-) bardzo mlodziutko wygladasz :-)
anastazja ale pieknie wygladalas :-) skromnosc gora :-) podoba mi sie ta prostota.
No duzo, duzo wydalam w tym miesiacu ale musialam :wściekła/y: S. powiedzial mi, ze jak tak dalej pojdzie to na wakacje nie polecimy nigdzie :-D

reklama
nie było mnie tylko parę godzin a tu takie lachony się ujawniły :)))

Anastazja super wyglądasz :) Laska z Ciebie pierwsza klasa :-D

MamuniaKubunia- witaj :) Cudownego masz Synka :) I Ty też niczego sobie:-p:-p:-D

Lazurowe- teraz za tydzień idziesz do gina?? Powodzenia :) A ceny, rzeczywiście z kosmosu!!!

słuchajcie, a propo wakacji... Znudziły mi się już comiesięczne wczasy nad Morzem Czerwonym:-D:-D:-p I chciałabym sie w lipcu już tam nie wybierać, a pojechać z Igorem nad nasze morze :) Możecie mi polecić jakąś fajną miejscowość, taką wiecie dogodną dla rodzin z małymi dzieciakami. Jak byliśmy sami to jeździliśmy albo do Władka albo do Mielna. A teraz to wolałabym chyba coś bardziej spokojnego

Do góry