O matko , zostawić was na chwilę a tu już produkcja pełną parą.
Ja też nie mam pamięci do tego kto co pisał ale...
zjola - zdrówka moja krówko ( tak mi się zrymowało, a Ty to laska jesteś, dziewczyny Cię jeszcze nie widziały , ale mówię Wam - ślicznotka
) dla synka też zdróweczka dużo życzę.
truskawica - fajną robote masz ,aczkolwiek może być niebezpieczna. a do kiedy macie licencje ? bo ja wiem że to mają zamykać , Ci co jeszcze mają to mogą pracować. A ten test/wróżba to na FB , masz tam konto ?
natalia - witaj, wszystkie tu będziemy miały swoje , nie ma innego wyjścia, ciąża jest zaraźliwa
andzia - Ja też niby planuje ,ale czasami tak sobie myśli a może w tym miesiącu jednak wpadnę
maron - zapraszam serdecznie , na kawkę , mam w biurze chłodniutko :-):-)strasznie dużo wydałaś na zakupy, Ja może z 50 zł w tym mies. wydałam , dzisiaj przyszły ale jeszcze ich nie widziałam, mąż mówi że badziew, najwyżej w domu będę chodziła
trina - jakąś dietkę stosujesz? Ja Wam powiem że 3 razy podchodziłąm do Dukana, i co ? ładnie schudłam kilka kg ale jak przestałam to po każdej próbie + 1 kg :-
-
-
wściekła/y:
mmona - dobrze że Ci tak mówi, bo mój to już przestał tak mówić, tylko powtarza że od dzisiaj biegamy ( dobrze chociaż że mówi że MY powinniśmy schudnąć :-))
dana - cześć , wywróżyłaś sobie coś jeszcze ?