reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Ja weszłam kiedyś tam przez aplikacje znajomego , ale spróbuj wpisać u góra jak się szuka , phrases - powinno się pojawić że to aplikacja, nie wiem czy trzeba to polubić czy nie , bo już nie pamiętam , ale tam na dole masa tych różnych "wróżb" :) jakby coś to pisz , polubimy się i przez moje konto wejdziesz na te "wróżby" :))))

Powiecie pewnie ze odbilo mi juz kompletnie, ale od dluzszego czasu podczytuje strony na temat zabiegu podniesienia piersi... Ja swoje 80D mam... troche obwisle... Mysle, ze powodem jest to, ze sa one poprostu ciezkie. W Polsce taki zabieg kosztuje 10-12 000 zl. W Niemczech drugie tyle, wiec Niemcy w gre nie wchodza. Troche sie boje, ale chcialabym wreszcie chodzic w t-shirtach bez stanika... :-(

Jej aż strach Was opuszczać przez jeden, czy dwa dni, bo później to nie do nadrobienia ;-)

Lazurku – właśnie, ja też chciałabym mieć dzidziusia ;-) pewnie czasem będę mieć dość zmęczenia i braku spokoju, ale wiem, że wtedy będę szczęśliwa :-) w odpowiednim miejscu :-)
Vusia – no to jak będziesz miała trzecią dzidzie, to już wesoła gromadka :-D Masz rację, skoro chcesz mieć trójeczkę ( i… bez obrazy- finansowo podołacie :-) ) to trzeba spełniać marzenia :-)

Mmona – to gratuluję ciociu :-D torcik z pampersów, ostatnio na allegro oglądałam i… nie wyobrażałam sobie, że może to tak fajnie wyglądać :-D
Ooojjj z czasem u mnie jest (czasem) jeszcze gorzej :p bo jak idę na 10-tą do siedzę do 20-tej i w domku już nie mam siły w ogóle na nic :-p a jak idę do pracy na 20-tą, to wracam o 5-tej rano i odsypiam pół dnia :-p bo jak nie odeśpię swojego to później strasznie mi głowa dokucza :-(
A teściowa, to faktycznie bardzo nieładnie postąpiła :-( może sama nie miała pomysłu i Tobie go ukradła :-p

Lelek – miałam już dawno zapytać, ale nie śmiałam :-) co z Twoim Miłoszkiem jest, że musisz z Nim do klinik jeździć? :-( Oooo a te fotki militarne są świetne!! :-D Uuuu czyli rozumiem, że z @ dołączasz do Nas- staraczek honorowych ;-)

Trina – hej laska, a gdzie Ty się na urlop wybierasz??? :-D Hmmm.. no tak… niby za miesiąc mają być II :-D ale z pozytywnym myśleniem różnie to bywa ;-) czasem mam wrażenie, a wręcz jestem pewna, że się uda tym razem, a później jakoś tracę wiarę we własne siły :-D chociaż mam nadzieję, że tym razem będę mile zaskoczona :-)

Wika – a ja mieszka w Turku :-D miasto sera :-D morze czerwone mówisz… chyba trochę mi się pomieszało ;-)

Aaaaa moje Kochanie ma ze mną dobrze, bo ja lubię gotować :-D podobno nawet umiem :-D

Isana – ale ze mnie gapa :-D właśnie chciałam Ci napisać, że Cię mdli, bo może w ciąży jesteś, ale spojrzałam na suwaczek a tam… faktycznie jesteś w ciąży :-D Oooo to moja droga masz prawo do mdłości i zawrotów głowy ;-) Odpoczywaj dużo i się nie przemęczaj.. to chyba trzeba przeczekać :-( :-)

Dana – ojjjj przykro mi :-( wiem, że łatwiej powiedzieć nie staram się… ale w serduszku gdzieś głęboko i tak będziesz się starać i o tym myśleć :-) Tylko się Nam tu nie załamuj :-( Zobacz ile tu Nas jest- wszystkie mamy za miesiąc mamy mieć dwie II :-D Mnie się wcale nie udało na raz, dwa- też byłam zła i smutna, ale jak to dziewczyny mówią kolejny cykl-kolejna szansa – trzymajmy się tego :-D i póki co wszystkie jesteśmy przed linią startu ;-)
Musimy jakieś czary- mary na wróżkę Danao rzucić!! :-D

Andzia- ale my się nie chcemy Ciebie wcale pozbywać :-D z resztą to ładnie z Twojej strony, że chcesz za Nami poczekać- Ty już masz Syneczka, więc teraz po jednej sztuce dla Nas ;-)
A za rok, czy dwa znów wszystkie będziemy się starać :-p

Anastazja – a coś się z wróżby też wzięła?? :-D wszystkie zaraz sobie wywróżymy ;-)Aaaa o tym faceciku (nie faceciku) słyszałam,… chyba troszkę przekombinowali ;-)

reklama
Powiecie pewnie ze odbilo mi juz kompletnie, ale od dluzszego czasu podczytuje strony na temat zabiegu podniesienia piersi... Ja swoje 80D mam... troche obwisle... Mysle, ze powodem jest to, ze sa one poprostu ciezkie. W Polsce taki zabieg kosztuje 10-12 000 zl. W Niemczech drugie tyle, wiec Niemcy w gre nie wchodza. Troche sie boje, ale chcialabym wreszcie chodzic w t-shirtach bez stanika... :-(

ZWARIOWAŁAŚ!!!!:))))))))))))))))

Weszłam na tą stronę i komp mi dziczeje:szok: miga mi cały czas ta strona i nic się nie ładuje.Bezsens

jak dokładnie nazywa się ta aplikacja?

napiszę Ci pw jak się nazywam i znajdziesz mnie na FB i się polubimy :)))))

Zobacz załącznik 355315 Pozdrowienia znad Morza Czerwonego :)
Pogoda dopisuje, humorek też :) Wpadnę wieczorkiem z drinkiem z palemką :)

Piękny widok :)))))))) czekamy wieczorem z większą ilością zdjęć :))))))))))))))))

Do góry