Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Wywróżyłam sobie znowu na FB :-) wyszło że będę w ciąży w 2011 :-) no ale nie zgadza mi się imię męża
Anastazja, a gdzie to dokładnie jest, żeby sobie powróżyć??? Nie ogarniam, aż tak bardzo FB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wywróżyłam sobie znowu na FB :-) wyszło że będę w ciąży w 2011 :-) no ale nie zgadza mi się imię męża
Powiecie pewnie ze odbilo mi juz kompletnie, ale od dluzszego czasu podczytuje strony na temat zabiegu podniesienia piersi... Ja swoje 80D mam... troche obwisle... Mysle, ze powodem jest to, ze sa one poprostu ciezkie. W Polsce taki zabieg kosztuje 10-12 000 zl. W Niemczech drugie tyle, wiec Niemcy w gre nie wchodza. Troche sie boje, ale chcialabym wreszcie chodzic w t-shirtach bez stanika... :-(
Weszłam na tą stronę i komp mi dziczeje miga mi cały czas ta strona i nic się nie ładuje.Bezsens
jak dokładnie nazywa się ta aplikacja?
Zobacz załącznik 355315 Pozdrowienia znad Morza Czerwonego
Pogoda dopisuje, humorek też Wpadnę wieczorkiem z drinkiem z palemką